בנושא הזה? העניין הוא שבהרבה נושאים אתה סבור שאנחנו צריכים להתקרב בגישתנו אל המוסלמים. אתה סבור שאנחנו צריכים להוציא הומוסקסואליות מחוץ לחוק - כמו המוסלמים. אתה מתנגד לאתאיזם וסבור שאין ללמד אבולוציה בבתי הספר - כמו המוסלמים. אתה מאמין במדינת הלכה - כמו המוסלמים. אתה סבור שעלינו להיות אכזריים כלפי אוייבינו כפי שהמוסלמים אכזריים כלפי אויביהם (אתה אומר זאת מפורשות בציטוט). אתה מתנגד לעקרונות מוסר מערביים - כמו המוסלמים. אתה בז לחולשה וסוגד לכח ולכבוד - כמו המוסלמים. בקיצור - אתה רוצה להיות מוסלמי שבמקרה חובש כיפה. אתה רוצה שניהיה איראן, שניהיה הילד המופרע של השכונה שאף אחד לא מתעסק איתו. אני לא.
כל ה"מוסר" המערבי שאתה מדבר עליו יסודו בכלל ביהדות (רק שהם עיוותו את המוסר הזה).
אם אתה כל כך דוגל במוסר המערבי, אז למה שתסתפק בחיקוי ובעיוות זול של היהדות?
גם האסלאם הוא חיקוי של היהדות (ולמעשה מוחמד עשה סלט בין היהדות לנצרות).
האסלאם לקח את כל העונשים שביהדות (כמו סקילה) והקצין אותם (ביהדות יש איסור מוחלט להוציא מישהו להורג אם יש ספק ואילו הקטן ביותר לגבי אשמתו), ואילו באסלאם אין אפילו צורך לחקור (מספיק שמועה כדי להרשיע).
אז אם להיות מדויק יותר - אני ממש לא רוצה להיות כמו באיראן, ולא רוצה לחיות לפי אמות מוסר זרים (שיסודם בכלל במוסר של התורה שלי), אלא אני רוצה לחיות במדינה יהודית עם חוקה יהודית, ועם תרבות יהודית (ולא - תרבות יהודית זה לא רק דת).
אתה בז לחולשה וסוגד לכח ולכבוד - כמו המוסלמים.
אני בז לחולשה כשמדובר באויב שלי (שקם עליי לכלותי), והדבר האחרון שאני רוצה הוא לנהוג עפ"י אותם אמות "מוסר" מערביים שהזכרת שאומרים שצריך לקבל הכל באהבה, אלא לנהוג עפ"י אמות המוסר שלי (שקובעים כי "הבא להרגך השכם להרגו").
אתה רוצה שניהיה איראן, שניהיה הילד המופרע של השכונה שאף אחד לא מתעסק איתו. אני לא.
איך הגעת להשוואה לאיראן?
לאיראן אין שום סיכסוך טריטוריאלי איתנו, והם בכל זאת מאיימים להשמיד אותנו (המנהיגים שלהם אפילו לא מסתירים את זה).
איפה כתבתי שצריך להשמיד מדינה אחרת שאין לנו שום סיכסוך איתה? - לא אכפת לי מה קורה במדינות אחרות (אפילו עויינות), כל עוד הם לא פולשים בארצי (הערבים בישראל הם זרים וצריכים לחזור לארצות אבותיהם).