כתב נושא: הסמולנים בהיסטריה, רוצים למסור את יו"ש והגולן לפני שיהיה מאוחר מדי...  (נקרא 5004 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
איזה קטע, עתון "הארץ" מלא היום במאמרים היסטריים שממריצים את ממשלת ישראל למסור את יו"ש ורמת הגולן לעריצים הערבים (עבאס, אסאד) לפני שהפיכות האיסלאמיסטים יעיפו גם אותם מהכסא.

ציטוט
מאמר המערכת | ישראל והסדר החדש

תגיות: תהליך השלום, מהומות במצרים, בנימין נתניהו

ראש הממשלה, בנימין נתניהו, הגיב על אירועי הימים האחרונים במצרים בקריאה לשימור "היציבות והביטחון באזור", וישראל פנתה לממשלות המערב בבקשה שיפעלו להצלת השלטון של הנשיא חוסני מובארק. דאגת נתניהו לידידו ובעל-בריתו המצרי נוגעת ללב ומבטאת את חרדתו ממה שיקרה אם המשטר במצרים יתחלף, ובמקום מובארק יעלו לשלטון מתנגדי השלום עם ישראל.

אך יותר מכל, עמדת נתניהו מייצגת את הדבקות בסטטוס-קוו וההתנגדות האינסטינקטיבית לכל שינוי במזרח התיכון. מדיניות החוץ הישראלית רואה את הסדר האזורי הישן, שהתבסס על רודנויות ארוכות שנים, כרע במיעוטו. מנהיגי ישראל העדיפו "לעשות עסקים" עם מובארק ודומיו, בהנחה שהם "יבטיחו את היציבות" וידכאו בכוח את הכוחות הרדיקליים שחתרו לשינוי באזור.

מהתפישה הזאת נגזרה התעלמות מאזרחי המדינות השכנות, שנתפשו כחסרי השפעה פוליטית במקרה הטוב, או כעוינים ושונאים במקרה הרע. ישראל ראתה את עצמה כשלוחה של המערב ולא הראתה עניין בשפה, בתרבות ובדעת הקהל של סביבתה הקרובה, וההשתלבות במזרח התיכון נראתה כפנטסיה חסרת חשיבות, אם לא מזיקה. התוצאה היתה, שישראל לא נערכה לשינויים שרחשו מתחת לחזית הנוקשה שהפגינו השליטים.

המהפיכה בתוניסיה והמחאה ההמונית נגד המשטר במצרים מחייבות את ההנהגה הישראלית לחשיבה שונה על הסדר האזורי ועל מקומה של ישראל בתוכו. במקום להתבצר מאחורי הידוע והמוכר, ומאחורי הטיעונים העייפים של "אין עם מי לדבר ואין על מי לסמוך", מדיניות החוץ הישראלית צריכה להתאים את עצמה למציאות שבה אזרחי מדינות ערב, ולא רק הרודנים ומקורביהם, משפיעים על הכיוון שאליו ארצותיהם מתפתחות.

זה הזמן להתחיל בהיערכות למצב החדש באזור. במקום להתרפק על הסדר הישן והקורס, על נתניהו לחתור להסכמי שלום עם הפלסטינים ועם סוריה - שיהפכו את ישראל לשכנה רצויה ומקובלת יותר.

איזה מטורללים בוגדנים יושבים במערכת "הארץ" ימח שמם וזיכרם. לא משנה מה קרה, השורה התחתונה שלהם היא תמיד לבצע מידית נסיגות כדי להראות לערבים הנאצים כמה אנחנו חלשים ובלתי מזיקים.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
הסכמי שלום יהפכו את ישראל לשכנה רצויה ומקובלת יותר באזור?

זו כבר לא בוגדנות, אלא מחלת נפש רצינית ביותר.

האנשים הללו מנותקים לחלוטין מהמציאות.

יש רק דרך אחת שבה נהיה רצויים ומקובלים מבחינת הערבים: מתחת לאדמה.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ובמאמר הבא של "הארץ" עוד מטומטם בשם פרופ' יוסף זעירא לא נותן לעובדות לבלבל אותו:

ציטוט
יוסף זעירא | להציל את השלום

מאת יוסף זעירא

תגיות: מצרים

הסדר השלום של ישראל עם מצרים הוא מההישגים הגדולים של המדיניות הישראלית והאמריקאית במזרח התיכון. הוא שינה בדרמטיות את אופיו של הסכסוך הישראלי-ערבי.

ב-1948 נהפך הסכסוך היהודי-ערבי בארץ ישראל לסכסוך ישראלי-ערבי מזוין כולל ויקר: לאחר 67' עלו הוצאות הביטחון של ישראל מרמה של 7% מן התוצר לרמה של 20% ממנו, ולאחר 1973 הגיעו לרמה של יותר מ-30%. הדבר גרם לא רק לפגיעה קשה ברמת החיים אלא גם למשבר תקציבי. באמצע שנות ה-80 ישראל הגיעה אל סף פשיטת רגל.

הסכם השלום עם מצרים הביא לשינויה של תמונה זו לחלוטין. שלב הסכסוך הישראלי-הערבי הכולל הסתיים, וחזרנו לסכסוך האתני המצומצם, הישראלי-פלסטיני. הדבר איפשר לישראל להקטין בדרמטיות את הוצאות הביטחון שלה, עד לרמה של פחות מ-8% היום. השלום עם מצרים הביא לא רק לרווחה כלכלית, אלא גם חיזק את כוחה של ישראל מול הפלסטינים, ואיפשר את המשך השליטה בשטחים.

לארה"ב סייע ההסכם להרחיב את מעגל בעלי בריתה. אך עם השנים התברר, שמדיניותה מבוססת על הסתמכות הולכת וגוברת על שליטים עריצים, שהתמיכה העממית בהם נשחקת בהתמדה. שחיקה זו התבטאה בין השאר בהתחזקות הגורמים האיסלאמיים. כאשר פעילות פוליטית אסורה או מוגבלת, והמקום היחיד שמאפשר אותה הם המסגדים, זו תוצאה כמעט בלתי נמנעת. התפשטות השימוש באינטרנט איפשרה לחוגים רחבים הרבה יותר, גם כאלה שאינם דתיים, להצטרף למחאה. התברר שהכעס העממי על העריצות והשעבוד לאינטרסים זרים גדול הרבה יותר.

האירועים עדיין בעיצומם, ואין לדעת כיצד יסתיימו, אך ברור שהמזרח התיכון השתנה לבלי הכר. גם אם הסכם השלום ישרוד, שוב לא תוכל ישראל להתייחס אליו כאל מובן מאליו. לפני ההנהגה הישראלית שתי ברירות. להמשיך להיאחז בשטחים ולהסתכן בערעור השלום עם מצרים, או להתקדם באומץ לקראת שלום כולל, שרק הוא יכול להציל את השלום עם מצרים בטווח הארוך.

הכותב הוא פרופסור לכלכלה באוניברסיטה העברית בירושלים

בגלל הסכם ה"שלום" עם מצרים הצבא המצרי התעצם לעין ערוך, ההכנסה של מצרים ותקציב הצבא שלה גדלו לעין ערוך. בגלל פתיחת תעלת סואץ, שדות הנפט בסיני, התיירות, וכמובן סיוע בטחוני מאמריקה.  היום צבא מצרים הוא יריב הרבה יותר מסוכן מאשר טרם הסכם השלום. לעומת זאת הצבא הסורי הוא צבא של גרוטאות חלודות.

הכלכלה הישראלית הגיעה לסף פשיטת רגל בגלל הכללה הסוציאליסטית והמשק המתוכנן. מעניין גם שהחוב הלאומי שלנו גדל דוקא אחרי הסכמי "השלום" ולמרות הסיוע האמריקאי.

לבסוף הפרופסור המלומד קורא למהר ולהיפטר מהשטחים ולהשיג הסכם שלום כולל. האם ההסכם שלו כולל את איראן ? את חיזבאללה ? את האחים המוסלמים ? מה בדיוק אנחנו צריכים לתת להם כדי שהם יסכימו לקבל אותנו למזח התיכון ?

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה בדיוק אנחנו צריכים לתת להם כדי שהם יסכימו לקבל אותנו למזח התיכון ?
את עצמנו (כדי שיעשו בנו מה שהנאצים יש"ו עשו ליהודי אירופה).

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
את עצמנו (כדי שיעשו בנו מה שהנאצים יש"ו עשו ליהודי אירופה).
המנטליות של מערכת "הארץ" היא כמו של היהודונים בגרמניה שהסכימו להתנצר ולעשות הכל כדי להוכיח שהם גרמנים נאמנים. אני חושב שהם בלבם מוכנים להתאסלם ולהפוך ל"פלשתינאים" אבל הם עדיין לא יצאו על כך בהכרזה גלויה כי הם יודעים שהם טרם הסיתו את הציבור לשפל הדרוש כדי לקבל רעיון כזה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני חושב שהם בלבם מוכנים להתאסלם ולהפוך ל"פלשתינאים" אבל הם עדיין לא יצאו על כך בהכרזה גלויה כי הם יודעים שהם טרם הסיתו את הציבור לשפל הדרוש כדי לקבל רעיון כזה.
מוכנים?
חלקם כבר התאסלמו (טלי פחימה), וזאת גם הסיבה שהם תומכים נלהבים בהתבוללות בקרב הערבים, ובהשארת מאות אלפי הזרים שנמצאים כאן.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
تونسية تونسية يا مبارك و أبو مازن جيش الإخان سوف يعود

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הסכמי שלום יהפכו את ישראל לשכנה רצויה ומקובלת יותר באזור?

זו כבר לא בוגדנות, אלא מחלת נפש רצינית ביותר.

האנשים הללו מנותקים לחלוטין מהמציאות.

יש רק דרך אחת שבה נהיה רצויים ומקובלים מבחינת הערבים: מתחת לאדמה.
ב"ה

:laugh:

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הסמולנים=השמאלנים!
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הסמולנים = יהודונים

יהודונים = יאהודונים

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
יהודונים = יאהודונים

אני לא בעד החזרת הגולן ויו"ש אבל אני החלט מעדיף את אותם "בוגדים" על פני יודונאצים כמוכם שבסופו של דבר יגרמו לכל העולם לפתוח במלחמה נגדנו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אני לא בעד החזרת הגולן ויו"ש אבל אני החלט מעדיף את אותם "בוגדים" על פני יודונאצים כמוכם שבסופו של דבר יגרמו לכל העולם לפתוח במלחמה נגדנו.
שלום גולום
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שלום גולום

אתה לא זה שכתב מאמר על איך הוא מתכנן להשמיד את האתרים המוסלמים הקדושים בהר הבית? אתה לא זה שכתב מאמר על זה שהוא מתכנן למשול במרחב שבין הנילוס לפרת? אתה לא זה שכתב על איך הוא מתכנן לעשות טיהור (היטלר ממש גאה בך, רק שתדע) של כל הקומוניסטים והשמאלנים שישארו בארץ? אתה לא זה שכתב שצריך להחזיר את מלכות ישראל ואת הסנהדרין? אתה זה שכתב שאחרי שהוא יבצע שואה (רמזת, אבל אני יודע לקרוא בין השורות) אתה תעביר את כל הערבים שיוותרו בחיים לחצי האי ערב?

אתה הזוי, אתה סהרורי, אתה לא ריאלי, אתה גזען, אתה נאצי, אתה פאשיסט. מכל אלו אני סולד לחלוטין.

אגב, סתם מתוך עניין, אתה באמת חושב שישראל יכולה להשתלט על כל המרחב שבין הפרת לנילוס? איך תתמודד מול כל צבאות ערב? אתה מודע לזה שגם מדינות ערביות שאינן במרחב הזה יסייעו למאמץ המלחמתי ואולי אפילו מדינות מערביות יעשו נגדנו קואליציה כמו שכבר קרה בעבר כאשר עשרות אומות התגבשו נגד מדינה אפלה במיוחד (וזה קרה בכמה וכמה הזדמנויות). אגב, אותו דבר נכון גם לגבי ביצוע השמדה או גירוש של ערבים ולגבי השמדת מבני דת אסלאמיים. בימין האמיתי משחקים באש, חושבים שאנחנו כל יכולים ולא מבינים שבסוף לעולם ה"אנטישמי" שאתם כל כך אוהבים להתלונן עליו ואז החלום הציוני יכחד ותקום פה מדינה פלסטינאית על כל השטח.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אתה לא זה שכתב מאמר על איך הוא מתכנן להשמיד את האתרים המוסלמים הקדושים בהר הבית? אתה לא זה שכתב מאמר על זה שהוא מתכנן למשול במרחב שבין הנילוס לפרת? אתה לא זה שכתב על איך הוא מתכנן לעשות טיהור (היטלר ממש גאה בך, רק שתדע) של כל הקומוניסטים והשמאלנים שישארו בארץ? אתה לא זה שכתב שצריך להחזיר את מלכות ישראל ואת הסנהדרין? אתה זה שכתב שאחרי שהוא יבצע שואה (רמזת, אבל אני יודע לקרוא בין השורות) אתה תעביר את כל הערבים שיוותרו בחיים לחצי האי ערב?
אתה הזוי, אתה סהרורי, אתה לא ריאלי, אתה גזען, אתה נאצי, אתה פאשיסט. מכל אלו אני סולד לחלוטין.
אגב, סתם מתוך עניין, אתה באמת חושב שישראל יכולה להשתלט על כל המרחב שבין הפרת לנילוס? איך תתמודד מול כל צבאות ערב? אתה מודע לזה שגם מדינות ערביות שאינן במרחב הזה יסייעו למאמץ המלחמתי ואולי אפילו מדינות מערביות יעשו נגדנו קואליציה כמו שכבר קרה בעבר כאשר עשרות אומות התגבשו נגד מדינה אפלה במיוחד (וזה קרה בכמה וכמה הזדמנויות). אגב, אותו דבר נכון גם לגבי ביצוע השמדה או גירוש של ערבים ולגבי השמדת מבני דת אסלאמיים. בימין האמיתי משחקים באש, חושבים שאנחנו כל יכולים ולא מבינים שבסוף לעולם ה"אנטישמי" שאתם כל כך אוהבים להתלונן עליו ואז החלום הציוני יכחד ותקום פה מדינה פלסטינאית על כל השטח.
בתור הקדמה ראוי להדגיש שאני נגד מעשי בדד וקבוצות קטנות חסרות תועלת ותוחלת, דבר שגם הדגשתי שחור על גבי לבן באותו מאמר, כל האמור במאמר מתייחס לכיוון החוקי והלגיטימי של "אל היעד" (קרי- השלטון) והפרדה גמורה אל מול מה שיתבצע "על היעד" (קרי- בשלטון כשלעצמו לאחר שזה יפול כפרי בשל).
ועתה על ראשון ראשון.
א. אני לא מכיר בבלוף המסלמי כדבר קדוש, עוד יותר כאשר המלומדים שלהם לא רואים בירושלים כל מימד קדושה שהוא ובראשם אבן תימיה.
המזרחן פון גרינבאום אף זיהה את מסגד אלאקצא בסעודיה גופה קצת דרומית מזרחית לית'ריב.
אני כיהודי מתפלל, לומד ומייחל להקמת בית מקדש שלישי שיבוא במקום מה שיש עתה על הר הבית, וכל יהודי שורשי ואמיתי מתפלל, מפזם, שר, מייחל, לומד ופועל כדי שזה מה שיקרה.
לפיכך יהודי המכיר במורשתו, תרבותו, עברו, ואורח חייו המסונכרנים בברית קודש עם אלוקי אברהם, יצחק ויעקב,יוסף, משה, אהרן דוד ושלמה, יהודי שכזה לא יכול להכיר תודעתית ורוחנית בקיום של משהו אחר שאיננו בית המקדש על הר הבית.
אזי תארתי מה שיתבצע כגוף שלטוני לגיטימי, בדיוק כמו שהייתי ועודני בעד העובדה שהטאליבן הרס את פסלי בודהא באפגניסטן.
ב. כתבתי חזון איך וכיצד אני מתכוון לשלוט במרחב שבין הנילוס לפרת (והגיע הזמן שמישהו אכן ירים את הכפפה למשהו יותר עמוק  ורחב ולא כפי שדברתי בראשי פרקים וקיצורים מפליגים, משהו בצורת ספר כמו שכתבו משה פייגלין ומוטי קרפל למשל) בדיוק כשם שהרצל כתב את חזונו באלטנוילד ו"מדינת היהודים" כאשר חשבו אותו להזוי ולא ריאלי.
ג. טיהור היא מילה רבת משמעות (את הטיהור היטלר לא ייחס כלל ועיקר ליריבים פוליטיים או לקומוניסטים, זה נכון שהוא הגדיר את הקומוניזם כמחלה יהודית וכתופעה יהודית אבל הוא לא קרא ולא דיבר על טיהור מקומוניסטים, הוא לא השתמש במונחים אלו לגביהם אולי כלפי התופעה כשלעצמה אבל לא כלפי האנשים, אם ישנו מישהו שניתן לדבר עליו במונחים של טיהור פוליטי פיזי, זה דווקא מהצד השני של המטבע הסוציאליסטי, הלא הוא סטאלין אביך הרוחני, "שמש העמים", ואתה כשסמרטוט אדום על מקל של מטאטא בידך וה"אינטרנאציונל" בגרונך מעז לדבר איתי על טיהורים), טיהור יכול להתגלם גם ברמות של פיטורין, גירוש כפוי, מעצר מנהלי/מונע, ביטול אזרחות וכדו', שים לב שבמאמר אני אומר מפורשות שטיהורים ברמה הפיזית (שוב שחור על גבי לבן במאמר) בכיכר העיר הם אופציה! הכל תלוי זמן, מקום ותנאי השטח במציאות, גם מדינות "נאורות" במערב "המתקדם" באירופה וארה"ב נקטו גם לאחר מלחמת העולם השניה באמצעים אלה, אחחחח הצביעות.......
ד. מלכות ישראל והסנהדרין זה דבר שכל יהודי שפוי (ולא "אדם שפוי") כן, אמיתי עם עצמו, קהילתו, עמו ואלוקיו, שומר תורה ומצוות- מייחל, מצפה, מתפלל, לומד ומקדם בכל יום ויום, ובדגש על שבתות וימים טובים וחגים מדרבנן וגם צומות, כל זה במטרה להשיב את כל זה כבראשונה, ואין אני מתנצל על דבר שיהודים מתפללים בשבילו 2000 שנה.
ה. אתה מדבר על שואה במסלמים (המוצא האתני לא מטריד אותי בעניין זה) שיבוצע ולאחר מכן השאר יגורשו לחצי האי ערב, אני לא אמרתי שואה ולא נעליים וכדאי שתלמד לדעת לנתח טקסט לקרוא בין השורות כי גם את השורות עצמם אינך יודע לקרוא.
אינני מדבר על יחידות איינזצגרופהן, אינני מדבר על מחנות וגטאות, אינני מדבר על חיסול שיטתי ותעשייתי בגז (כלור, פחמן חד חמצני מפליטת רכב או ציקלון B לא משנה) אינני מדבר על קרימטוריומים, אינני מדבר על מערכת הסתרה ותעמולת האפלה מפלצתית (לי אין מה להסתיר בנדון), אינני מדבר ניסויים מחרידים בבני אדם באשר הם, אינני מדבר על עבודות פרך (אני גם לא מעוניין בשום עבודה שלהם, יהיה אשר יהיה צורתו, תנאיו האנושיים והסוציאליים והפיננסיים לצורך העניין), אינני מדבר מערכת הסתרה והטעיה של מי שקמפיין מלחמתי (ולא השמדתי לשם השמדה בעלמא) מוכוון כלפיו, אינני מדבר על יחידות עונשין, אינני מדבר זונדרקומנדו, יודנראט או קאפו, לפיכך מסקנה- זה לא נקרא שואה- נקודה! מש"ל.
ו. הזוי, סהרורי ולא ריאלי זה דברים שהיה ניתן לברכם על גם על הרצל בשנת 1896, אז  הרשה לי שלא להתרגש, מעבר לזה, העם היהודי הוא מיעוט בטל ועלוב בקרב העולם כולו האם זה הופך את העם היהודי כולו ל-" הזוי, סהרורי ולא ריאלי"? והנה כמה תזכורות ממי שאכן היה צריך להיות הזוי, סהרורי ולא ריאלי וחבל שעד היום איננו מתויג ככזה- http://www.maraah-magazine.co.il/show_item.asp?levelId=64936&itemId=27&katavaId=1616&itemType=0
ז. אני מאמין בה' אלוקים חיים ולא באודין או בשמש השחורה, וגם לא בפיהררפרינציפ ואני לבטח לא סוציאליסט, אי לכך אינני נאצי.
ח. פאשיסט? אימתי שמעתי אותי קורא ליישום מצב חירום קבוע במדינה ושלילת חירויות אפריורי מכל אזרחי המדינה באופן גורף?
ט. מכל אלו יש לך אף סולד, גבלס...
י. אני חושב? ממש לא, אני בטוח שמדינה יהודית (ולא מדינת "היהודים") אמיתית ושורשית, ששם ה' שגור על שפתיה ושטרי כספיה, תדע איך וכיצד להשתלט על כל תא שטח מא"י המובטחת שנופל בידיהם.
י"א. מלחמות העבר והמציאות עד היום מוכיחות שכבר מזמן מדינות שגם מחוץ למעגל הערבי אתנית, ושזהותן הדתית היא אסלאם, כבר פעלו ופועלים נגדנו כיום בכל מישור ותחום, תתעורר, וזה לא משנה מה נעשה ונאמר.
י"ב. המערב כבר נמצא מול האסלאם בעברי פי פחת, המערב הנמצא עמוק בנמסיס שלו, וזה כבר לא שאלה של האם אלא שאלה של מתי, אז הרשה שלא להתרגש מהם.
י"ג. אימתי אמרתי שהחזון "הציוני" הוא החזון שלי?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.