כתב נושא: מלחמה עתידית עם מצרים..  (נקרא 3394 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Okoyl

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
מלחמה עתידית עם מצרים..
« ב- : ינואר 31, 2011, 13:22:36 »
למצריים יש צבא חזק נורא, טנקים מסוג M1A1 של האמריקאים, מטוסי F16 וכנראה עוד המון ציוד..

המפגינים קוראים מוות לישראל...

וכנראה שזה יקרה מהר מאוד...

הממשל האמריקאי של אובמה הנאצי בעד הבולשיט שהמתרוממים אוהבים, "זכויות אדם". והם לא מוכנים לעזור למובארק..
איזה עלובים.
מה דעתכם?

מנותק דניאל369

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
מלחמה עתידית עם מצרים..
« להגיב #1 ב- : ינואר 31, 2011, 15:09:17 »
בתחום האווירי למצריים אין סיכוי על ישראל, חיל האוויר של ישראל הוא הכי מיומן בעולם.
הטנקים שאמריקה נתנה להם (אברהמס) מבחינת הגנה פחות טובים מהמרכבה שהוא הטנק המוגן ביותר בעולם.
לא לשכוח כמובן שהחיילים שלהם לא הכי מיומנים לאומת החיילים שלנו הם סנדלרים.
בכל מקרה צה"ל הוא לא מה שהיה פעם ... גבי אשכנזי החזיר לצה"ל את הכוח אחרי מלחמת לבנון השניה לכן זה לא אבוד  :dance:

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מלחמה עתידית עם מצרים..
« להגיב #2 ב- : ינואר 31, 2011, 15:36:16 »
נקווה שזה לא יתפתח למלחמה....
לדעתי במלחמה איתם נחטוףף פגיעה רצינית...זה לא חמאס, זה צבא מיומן עם טנקים והכל, מה שכנראה יוביל להרבה מאוד הרוגים אצלנו....
שלא לדבר על חימוש החמאס.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
מלחמה עתידית עם מצרים..
« להגיב #3 ב- : ינואר 31, 2011, 20:45:54 »
בס''ד
חבר'ה, אתם כל כך פסימיים! אני לא מאמין שנגיע לידי מלחמה איתם. קודם כל יש הסכם שלום, וזה יהיה נגד חוקי האו''ם שמצרים תצא למלחמה נגד ישראל, אבל במקרה שזה יקרה, צה''ל נכנס באמא שלהם - ואני מאמין שהם לא יסתכנו כל כך, הם יודעים שבמקרה של מלחמה אמיתית ביננו, יהיו אצלם אלפי הרוגים, ואפילו יותר מזה, והרבה נזקים לתשתיות שלהם, בקיצור זה לא משתלם למצרים. ובנוסף לזה, אנחנו נכבוש שטחים ממצרים, או שנכבוש את סיני מחדש.
עדן איסקוביץ

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מלחמה עתידית עם מצרים..
« להגיב #4 ב- : ינואר 31, 2011, 22:21:40 »
בס''ד
חבר'ה, אתם כל כך פסימיים! אני לא מאמין שנגיע לידי מלחמה איתם. קודם כל יש הסכם שלום, וזה יהיה נגד חוקי האו''ם שמצרים תצא למלחמה נגד ישראל, אבל במקרה שזה יקרה, צה''ל נכנס באמא שלהם - ואני מאמין שהם לא יסתכנו כל כך, הם יודעים שבמקרה של מלחמה אמיתית ביננו, יהיו אצלם אלפי הרוגים, ואפילו יותר מזה, והרבה נזקים לתשתיות שלהם, בקיצור זה לא משתלם למצרים. ובנוסף לזה, אנחנו נכבוש שטחים ממצרים, או שנכבוש את סיני מחדש.

אתה צודק ,אבל אתה מחפש למצוא הגיון במיצרים ?!

יש לנו כוחות לאבטח את סיני ?!

במקרה של מלחמה כוללת עם מצרים ,אינך חושש לזירה מערכתית הכוללת את סוריה,לבנון,אירן ? , האם נוכל לכולם כאשר הממשל האמריקקי מונהג ע"י "חובב ציון" חוסיין אובמבה ?!
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מלחמה עתידית עם מצרים..
« להגיב #5 ב- : ינואר 31, 2011, 23:23:34 »
בס''ד
תודה על האתנחתה הקומית שסיפקת לי.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
מלחמה עתידית עם מצרים..
« להגיב #6 ב- : פברואר 01, 2011, 01:38:58 »
קודם כל יש הסכם שלום, וזה יהיה נגד חוקי האו''ם שמצרים תצא למלחמה נגד ישראל
הסכם שלום? הצחקת אותם. הם לא מכירים בשלום הזה, ובכל מקרה הערבים לא מכבדים שום דבר פרט לקוראן.

בס''ד
הם יודעים שבמקרה של מלחמה אמיתית ביננו, יהיו אצלם אלפי הרוגים, ואפילו יותר מזה, והרבה נזקים לתשתיות שלהם, בקיצור זה לא משתלם למצרים.
מספר הרוגים גבוה אף פעם לא עניין אותם.
אל תשכח שבאסלאם זו מצווה להיות שאהיד (ועוד במלחמה מול ה"כופרים").

אנחנו נכבוש שטחים ממצרים, או שנכבוש את סיני מחדש.
ומה אז?
הם יודעים שברגע שהם יצייצו קצת שהם רוצים שלום, אז הממשלה שתהיה פה (שרוב הסכויים תהיה כרגיל מורכבת מיהודונים חסרי גאווה לאומית) תסכים ל"שטחים תמורת שלום".
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Yaniv044

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
    • http://hayamin.org
מלחמה עתידית עם מצרים..
« להגיב #7 ב- : פברואר 01, 2011, 02:10:46 »
בס"ד

א.כל מי שאחראי על מסירת סיני,יש לו דם של המוני יהודים על הידיים.

ב.תראו,זוהי הוכחה שהערבים לא רוצים שלום,יש להם מדינה מרווחת,יש להם את סיני ותעלת סואץ ואין לנו שום סיכסוך איתם בגבול והם עדיין שונאים את ישראל,זו רק הוכחה אחת מרבים שהם צמאי דם שרוצים מלחמה!

ג.במידה וישראל לא תגיב,מהר מאוד נמצא את עצמנו נלחמים בשתי חזיתות.

ד.תראו מה קורה שיש לאויבנו תקשורת פאשיסטית,שוטפים לילדים את המוח מגיל קטן,זו התוצאה.

ה.טוב שלא עשו לכתב לינץ הברברים האלו.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
מלחמה עתידית עם מצרים..
« להגיב #8 ב- : פברואר 01, 2011, 02:29:22 »
בס''ד
אני מאמין שבסופו של דבר סיני יחזור להיות חלק ממדינת ישראל, במוקדם או במאוחר. לגבי מלחמה כוללת עם כל מדינות ערב, גם זה יקרה - ואז, רק ה' יעזור לנו... ואני לא אומר את זה מתוך יאוש או חשש אלא ההפך הגמור.
עדן איסקוביץ

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מלחמה עתידית עם מצרים..
« להגיב #9 ב- : פברואר 01, 2011, 12:12:39 »
ב"ה

אחח איך ה' מסובב את כל הדברים..