כתב נושא: שאלה לחיים וכל מי שתומך בהשתמטות מצה''ל  (נקרא 1867 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
בדיון קודם, חלק מאנשי הפורום, ובינהם חיים היקר, דיברו על כך שצה''ל הוא צבא שמאלני שמגרש יהודים מבתיהם. אכן, הצבא עשה מעשים שליליים, אני מודה בזה, אבל
אני שואל את השאלה הזאת בשיא הרצינות, ואשמח לקבל תשובה רצינית ומלאה;
האם המדינה באמת תוכל לשרוד יום אחד, בלי שצה''ל יתקיים?
עדן איסקוביץ

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים וכל מי שתומך בהשתמטות מצה''ל
« להגיב #1 ב- : ינואר 31, 2011, 11:17:23 »
בס''ד

אתה מסלף את עמדתי. לא אמרתי שאין צורך לצבא. אמרתי שצריך לשנות את הצבא ואני לא מאמין שניתן לעשות את זה דרך גיוס. אמרתי שניתן לשנות דוקא עם הרבה היו מסרבים לקבל את הצבא כמו שהוא היום.

כתבת שאתה מברך את כל חיילי צה''ל כולל שמאלנים. זאת אומרת שאתה גם מברך את יצחק רעבין, גם מברך את רוצחי גיבורי האצ''ל באלטלנה, וגם מברך את מגרשי גוש קטיף. אם התכוונת ככה, ז''א שאתה מברך בוגדים מלשינים ומינים כל עוד שהם במדים. זה הפריע לי לראות סגידה אלילית כזאת. אם זו לא עמדתך, אז יש לך הזדמנות לתקן את זה פה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 31, 2011, 11:23:36 »
בס''ד

זה גם מעליב אותי שאתה מכנה את עמדתי כהשטמטות. זו לא השתמטות. זו התמודדות עם המציאות.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : ינואר 31, 2011, 12:48:42 »
בס''ד

זה גם מעליב אותי שאתה מכנה את עמדתי כהשטמטות. זו לא השתמטות. זו התמודדות עם המציאות.
לא לשרת בצה"ל למרות שאתה כשיר לכך = השתמטות.
כל אדם שכשיר לשירות(גם כשיר נפשית - פה ב"ימין האמיתי" כנראה שיש צורך להדגיש את זה...הסעיף הזה רלוונטי פה לכמה אנשים) ולא מתגייס - הוא משתמט, ומבחינתי הוא בוגד ותומך במחבלים.

רוצה לשנות את המצב - אחלה. זאת דמוקרטיה...וזכותו של כל אחד לנסות לרוץ לשלטון ולהתמודד בבחירות ואם יהיו מספיק אנשים שירצו לשנות את המצב ויאמינו בך אז תצליח.
אפשר גם לארגן הפגנות...הכל.
אבל לתמוך בלהחליש את צה"ל...זאת ממש לא הדרך.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #4 ב- : ינואר 31, 2011, 13:23:17 »
בס''ד
חיים, אני לא מתכוון להעליב אותך, אבל הבנתי שאתה מעודד אי התגייסות, ומהי אי-התגייסות אם לא השתמטות?!? כבר אמרתי, שאדם שלא מוכן להתגייס לצבא שמגן עליו - הוא איננו פטריוט. אני מסכים איתך שהמנהיגים הפוליטיים של מדינת ישראל שקובעים את המדיניות של צה''ל וכל ההנהגה של צה''ל - הם שמאלנים קיצוניים! אני שונא בוגדים ואני לא מברך את השמאלנים ואת רבין! אתה מסלף את דבריי, לפי דבריך ניתן להבין שאני שמאלני - ואני בדיוק ההפך! וכשאתה מעליב את צה''ל אתה מעליב אותי ואתה מעליב כמעט כל ישראלי ששרת בצה''ל ועדיין משרת במילואים ומסכן את החיים שלו למען העם הזה. צה''ל זה הצבא של העם ואנחנו צריכים לשנות את ההנהגה השמאלנית והמושחתת של צה''ל - אבל אל תעליב את צה''ל.
תודה.
עדן איסקוביץ

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : ינואר 31, 2011, 15:50:02 »
כמה תיקונים: השתמטות היא התחמקות משירות בצה"ל למטרות רווח אישי, ונוחות אישית.
סרבנות: התחמקות משירות או סירוב לשרת תוך הסכמה להלחם במערכת באמצעות בתי המשפט עקב אמונות ו\או אידיאולוגיות שאותו האדם מחזיק בהן.
ולכן אי שירות מהסוג הזה מוגדר כסרבנות אידיאולוגית.
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.