כתב נושא: איך לדעתכם "הימין האמיתי" יכול להיות בשלטון?  (נקרא 1715 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ראיתי שאתם כותבים פה הרבה מאוד שאתם עוד תיהיו בשלטון....ושאתם חושבים שיש לכם הרבה מאוד תמיכה למרות שבקושי מכירים אתכם....
רק שלא מצאתי מקום שבו עניתם על פרדוקס אחד:
אם יש לכם כבר תמיכה רבה בציבור, אבל למרות זאת נבחרי הציבור של אותה תמיכה שיש לכם לא מעלה את חיים בן פסח, איך חיים בן פסח יעלה לארץ?
ואם הוא לא יעלה, איך תיהיו בשלטון?

ואם באמת יש לכם תמיכה, למה אתם לא מקימים מפלגה עם נציג בארץ, שתיהיה מפלגה של "הימין האמיתי" ובראשה יעמוד מישהו מכם באופן זמני על מנת להעלות את חיים בן פסח לארץ?

זה פרדוקס...שחיים בן פסח לא בארץ אז אין לכם מפלגה, ובלי מפלגה חיים בן פסח לא יעלה לארץ.

תקנו אותי פה אם טעיתי במשהו....

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
איך לדעתכם "הימין האמיתי" יכול להיות בשלטון?
« להגיב #1 ב- : ינואר 28, 2011, 23:18:18 »
 אתם לא תנועה חוקית כך שלא תוכלו לרוץ לכנסת לעולם. ויקטור ונסייר יכול לשקר כמה שהוא רוצה אבל להגיד דבר שקר אלפי פעמים לא יהפוך אותו לאמת. אין לתנועה שלכם אפילו עו"ד שמשמש כיועץ משפטי, אז על סמך מה "היהודי הטוב" ויקטור ונסייר קובע שאתם חוקיים? אני מבין שיש לו ידע רחב במשפט עברי, כבוד.

מכל מקום, אני בספק אם גם עורכי הדין הכי יקרים בארץ יוכלו להעביר אתכם במבחן הבג"ץ. עכשיו בטח ויקטור יגיד שכבר הכשירו תנועות כהניסטיות בעבר והתשובה שלי היא: בולשיט! עוד לא הכשירו תנועה יודונאצית כמו שלכם. ברוך מרזל נאלץ לותר על הרבה מאוד רכיבים מהאידיאולוגיה שלו על מנת לקבל הכשר. כיוצג חומר הראיות ויבינו שיש לנו פה עסק עם המפלגה הנאצית בגרסא היהודית ידאגו ששנת 2011 לא תהיה שנת 1933.

נ"ב

אם ויקטור היה רציני כבר מזמן הייתם מקימים מפלגה או לפחות מנסים. בשש שנים האחרונות אתם משחקים בקקי, לא יותר מזה.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 29, 2011, 03:06:50 »
קודם כל, אל תגיד "אתם" כשמדובר בי. אני ממש לא חלק מהתנועה הזאת...ורחוק מהדעות שלהם.

והאמת, ממה שראיתי פה אני לא רואה דברים לא חוקיים ונוגדים באופן משמעותי את הדמוקרטיה שהם רוצים לעשות...אז אני לא חושב שהחוק ימנע מהם לעלות לשלטון.
אני חושב שהם לא יעלו לשלטון מסיבה שפשוט לא יבחרו בהם הרבה...
אני שנחשב לדיי ימני מתנגד לקיצוניות שלהם...ובכל מקרה הרוב הגדול מאוד של האנשים בארץ מתנגדים למדינת הלכה ולכפייה דתית.

לדעתי אם הם יקימו מפלגה יהיו להם כמה מנדטים, והם יוכלו להשפיע...אבל יהיו מפלגה קטנה יחסית ורחוקים מלעלות לשלטון.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : ינואר 30, 2011, 23:28:01 »
מעניין...כבר יומיים, חיים בן פסח בכבודו ובעצמו ביקר כבר בפורום ואפילו שלחתי לו הודעה פרטית שישים לב לנושא, ושום תגובה.....
האם יש כאן שאלה ש"הימין האמיתי" לא יודע לענות עליה?

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 30, 2011, 23:59:13 »
לפי דעתי "הימין האמיתי" יהיה בשלטון במהפכה קלאסית כמו שהייתה במצרים. העם יעשה את המהפכה ויעיף את השלטון המושחת שהוא יבין שאין ברירה, שהוא יקבל זריקת מרץ.
זה צריך להיות משהו שיצא ממש מהלב של העם שיקץ בשלטון השמאלני המסואב.
הגיע הזמן למנהיג ימין שיאמר לעם "די! לערבים יש כל כך הרבה שטח, וגם את טיפת יהודה ושומרון שיש לנו הם רוצים לקחת. אין מצב.
יהודה ושומרון שלנו לעד ולעולמי עד. הגולן שלנו לעד, כמובן גם" 

עוד משהו שחשוב שתבין יהודי יקר,

חיים בן פסח הוא אומנם ראש התנועה, אבל יש דעות קצת יותר מתונות בימין האמיתי, גם חיים עצמו מתון יחסית.

אני חושב שאתה מאד שייך לתנועה הזו, אתה פשוט מתאים אולי לקצה היותר מתון שלה.

גם אני רוצה שכל הערבים יהגרו מפה, גם אני בעד חינוך יהודי וערכים יהודים, גם אני בעד צה"ל יהודי.
אבל מצד שני, אני גם חושב שיש ערבים חפים מפשע. אני לא חושב שזו סתירה.

אנא, עזור לנו להפיץ את התנועה בכל עם ישראל. כל קול חשוב. כל משתתף בפורום הוא עזרה עצומה לתנועה.

תודה לך שאתה גולש בפורום של התנועה!