כתב נושא: שאלה לחיים  (נקרא 2868 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק דניאל369

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שאלה לחיים
« ב- : ינואר 27, 2011, 10:13:05 »
שלום ותודה מראש על ההתייחסות.
אני כבר עוקב אחרי הפורום זמן לא מבוטל (רק לאחרונה נרשמתי) ואני הייתי רוצה לדעת אם יש התקדמות בנוגע להפיכת התנועה לתנועה פוליטית וגם אם יש התקדמות בנוגע למצב הלא נעים שלך שבו אתה לא מורשה לעלות לארץ ?
ועד כמה התנועה הזאת כבר ידועה ברבים והרבה אנשים תומכים בה ?

יום טוב !

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #1 ב- : ינואר 27, 2011, 14:56:35 »
אני כבר עוקב אחרי הפורום זמן לא מבוטל (רק לאחרונה נרשמתי) ואני הייתי רוצה לדעת אם יש התקדמות בנוגע להפיכת התנועה לתנועה פוליטית לא, ברוך השם התנועה הנאצית הזו שמעוניינת להשמיד את כל מי שלא מסכים איתה לרבות יהודים לא תהפוך לעולם למפלגה היות והיא לא חוקית. וגם אם יש התקדמות בנוגע למצב הלא נעים שלך שבו אתה לא מורשה לעלות לארץ ? לא, ברוך השם חיים בן פסח עדיין מסורב עלייה.
ועד כמה התנועה הזאת כבר ידועה ברבים והרבה אנשים תומכים בה ? יש אנשים שיודעים ונחשפים אליה אבל רובם מבינים שאסור לתת לשנאה לשתק אותנו.

יום טוב ! גם לך
:P

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #2 ב- : ינואר 27, 2011, 15:04:15 »

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #3 ב- : ינואר 27, 2011, 20:17:34 »
סע מפה כבר.

למען ההגינות אני אגיד שאין לי מושג איך האייקון הזה נכנס להודעה. לא זכור לי ששמתי אותו.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #4 ב- : ינואר 27, 2011, 20:32:34 »
למען ההגינות אני אגיד שאין לי מושג איך האייקון הזה נכנס להודעה. לא זכור לי ששמתי אותו.
האייקון זה לא מה שהפריע לי. תפסיק להיות טרול.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #5 ב- : ינואר 27, 2011, 21:03:57 »
האייקון זה לא מה שהפריע לי. תפסיק להיות טרול.

אני לא טרול, אני אומר את מה שעל ליבי. כמו שלפלוני מותר להגיד פה שצריך לטבוח במאה שישים אלף ערביי חברון אז גם לי מותר להביע עמדות (הרבה פחות קיצוניות).

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #6 ב- : ינואר 27, 2011, 21:20:59 »
אני לא טרול, אני אומר את מה שעל ליבי. כמו שלפלוני מותר להגיד פה שצריך לטבוח במאה שישים אלף ערביי חברון אז גם לי מותר להביע עמדות (הרבה פחות קיצוניות).

אם זה על ליבך שכולם פה "נאצים" ושצריך לסתום לנו את הפה, אז אל תתפלא שמוחקים את האשכולות שלך..
אם אתה רוצה דיון ענייני, תפתח אשכול נורמלי (ורצוי שיהיה מעניין) וינהלו איתך דיון נורמלי.
אם אתה רק רוצה לקלל ולהתלהם אני מציע שלא תהיה כאן.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #7 ב- : ינואר 27, 2011, 21:43:11 »
אני כבר עוקב אחרי הפורום זמן לא מבוטל (רק לאחרונה נרשמתי) ואני הייתי רוצה לדעת אם יש התקדמות בנוגע להפיכת התנועה לתנועה פוליטית וגם אם יש התקדמות בנוגע למצב הלא נעים שלך שבו אתה לא מורשה לעלות לארץ ?
ועד כמה התנועה הזאת כבר ידועה ברבים והרבה אנשים תומכים בה ?

יום טוב !

בס''ד

שלום וברכה דניאל,

כעת תנועתנו עושה שני דברים עיקריים בארץ ישראל:
א. אנו עוזרים גיבורים ביהודה ושומרון כספית. יש גיבורים ביו''ש כמו נוער הגבעות שנאבקים להרחיב את ההתישבות היהודית ומנסים ליצור חלופה הנהגתית לבוגדי מועצת פשע (יש''ע). הגיבורים האלה לא מקבלים תמיכה כספית מארגונים אחרים למרות שמה שהם עושים חיוני להשרדותנו. אז אנו מממנים אותם.
ב. אנו מנסים להפיץ את המסר הכהניסטי דרך האתר, הפורום והסרטונים שלנו. יש לנו מעל 2000 סרטונים ביוטיוב - רוב רובם בעברית.

אבל כל זה לא מספיק. אנו עובדים כרגע על תוכנית להגביר את הפצת המסר שלנו. פיתוח התוכנית הזאת יקח זמן ואנו לא יודעים אם זה יצליח. זאת אומרת, אנו מנסים לעשות משהו חדש. נראה אם זה ילך בע''ה. נודיע על התוכנית כשהיא תהיה מוכנה בע''ה.

לגבי הפיכת תנועתנו לתנועה פוליטית, זו כן אחת מהמטרות שלנו. בע''ה זה יקרה בקרוב.

מנותק Yaniv044

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
    • http://hayamin.org
שאלה לחיים
« להגיב #8 ב- : ינואר 27, 2011, 22:24:52 »
בס"ד

חשוב מאוד לציין שהבעיה הגדולה היא שלימין האמיתי אין תקציב גדול מספיק,אבל למרות זאת אנחנו מגיעים להרבה ישראלים ומשפיעים בצורה מעולה.
ככל שנפרסם יותר את התנועה,ככה עולה הסיכוי שניפול על מיליונר שיתרום סכום גדול מאוד לימין האמיתי,סכומים שיאפשרו לימין האמיתי להרחיב את פעילותיה ולפרסם את התנועה לכמות גדולה יותר בהרבה של ישראלים.