כתב נושא: יו"ר ש"ס מרגי":הממשלה הטובה מזה עשור"  (נקרא 4047 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
יו"ר סיעת ש"ס, ח"כ מרגי, מגדיר את ממשלת אולמרט כטובה ביותר בעשור האחרון אם לא מעבר לכך, ואינו מתרגש מפרשיות השחיתות המאיימות.

יו"ר סיעת ש"ס בכנסת, חבר הכנסת יעקב מרגי, יורה כממעט לכל כיוון בראיון ליומן ערוץ 7. את כלכלת נתניהו הוא מגדיר 'אכזרית ופושעת', הוא לא מאמין בסיכוי לשיתוף פעולה דתי חרדי בכנסת "את גפני צריך מדי פעם לתת לו צידוד ימינה שמאלה", הוא עוקץ. ממי הוא מרוצה? מהקואליציה כמובן. "זו ממשלה טובה וקואליציה חזקה. שום דבר לא בסכנה, לא הכלכלה ולא ישובי יש"ע".

בראיון הוא מציין את שיתוף הפעולה שהסתייע לקידום חוק החינוך החרדי למרות התנגדותה ומאבקה של שרת החינוך יולי תמיר. "בהסכם הקואליציוני הוגדרנו לקדם את חוק החינוך החרדי, והיה מתאים שהגם יהדות התורה תקדם את הצעת החוק הזו ויחד נפעל". עם זאת הוא אינו מאמין בסיכוי לשיתוף פעולה פרלמנטארי ארוך טווח בין סיעתו ליהדות התורה.

למרות התיאום הנוכחי אומר חבר הכנסת מרגי כי מעולם לא היה תיאום בין הסיעות הדתיות ועל כן יש לצנן את ההתלהבות הפנים-דתית. "לאורך כל הדרך תמיד היו יריבויות ואחד נכווה מחטאי השני", הוא אומר ושב למה שהוא מגדיר כחטא העבר של האיחוד הלאומי מפד"ל שישבו בממשלה אחת עם שינוי ו"בהיסח הדעת הובילו גם להתנתקות". לטעמו באותם ימים נזרע הזרע למחלוקת הפוליטית שאינה מאפשרת ישיבה משותפת בסיעה אחת גם אם מנגד עומד פיתוי של הצבת מועמד לראש ממשלה שומר מצוות בראש הסיעה".

כשהוא מתייחס להתנהלותה בשנים האחרונות של סיעתו הוא מציין את הוראתו של מנהיגה הרוחני של המפלגה, הרב עובדיה יוסף, שהבהיר לחברי הכנסת של הסיעה לפעול אך ורק על פי מאזני החוק והסדר ולמנוע תקריות מביכות נוספות על תקריות העבר הזכורות מהזירה הפלילית בהם היו מעורבים חברי הכנסת והשרים של ש"ס.

את הממשלה הנוכחית בראשותו של אהוד אולמרט מגדיר חבר הכנסת מרגי כ"הממשלה הטובה ביותר בעשור האחרון אם לא יותר מכך. אבל הבעיה היא שאין לה סיעתא דישמיא. היא לא חיית המחמד של התקשורת הישראלית. היא לא אתרוגית, ולכן לא שומרים עליה. אבל צריך להבין שהיא לא מאיימת על אף אחד, לא על הדתיים, לא על יישובי יש"ע ולא על החרדים. הממשלה באה לקראת כולם. היא טובה. הכלכלה בסדר, החברה נרגעת. נכון שישנן פרשיות שחיתות אבל אני לא יודע מי יותר מושחת שרון או אולמרט. לכן, כשתגיע השעה אנחנו נעשה הכול כדי לשמר את הממשלה הזו".

לשאלת המראיין כיצד תגיב סיעתו אם יציע להם הליכוד לחבור אליו לממשלה חלופית, אומר מרגי כי כל עוד לא יוכיח נתניהו שהוא מבצע שינויים מהותיים ו"לא כאלה שמסתיימים אצל המאפרת" אין לתכניות אלו סיכוי. "אם יוכיח שישתנה מהמדיניות הכלכלית הפושעת והאכזרית שלו, שעד היום אנחנו לא מצליחים להשתקם ממנה נשקול. מבחינתנו אין הבדל בין סילבן שלום לנתניהו. נבחן את הדברים לגופם. לפי קווי היסוד , התכניות הכלכליות והחברתיות".
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
יו"ר ש"ס מרגי":הממשלה הטובה מזה עשור"
« להגיב #1 ב- : מרץ 14, 2007, 19:28:35 »
איזה מצחיקים "הטובה מזה עשור" נפלו על כל הראש
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #2 ב- : מרץ 14, 2007, 19:54:54 »
בס"ד
באמת הפעם קצת מוגזם...
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #3 ב- : מרץ 14, 2007, 20:03:27 »
בס"ד
באמת הפעם קצת מוגזם...
איזה קצת מוגזם......
הדפוק הזה קורא לממשלה הנוכחית לממשלה הטובה ביותר בעשור האחרון ובכלל...
אני יגיד לך מה אני אני אני אני אני(חחחח....)חושב,אני חושב שזאת הממשלה הגרועה ביותר במדינת ישראל....
צרי לפטר את כל הממשלה,חוץ מהמפלגות הימיניות(אים יש,וכמעט אין)ולהביא לארץ את חיים בן פסח,ולהקים ממשלה כהניסטית אמיתית........

מאת:OSHRI_93

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #4 ב- : מרץ 14, 2007, 20:16:08 »
בס"ד
הממשלה הכי גרועה שהייתה לנו כל כך מפגרת, מפסידנית, שקרנית, עלובה, תשושה, ועם שר ערבי.
יגאל=גואל

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #5 ב- : מרץ 14, 2007, 20:17:43 »
בס"ד
הממשלה הכי גרועה שהייתה לנו כל כך מפגרת, מפסידנית, שקרנית, עלובה, תשושה, ועם שר ערבי.
אתה מתכוון לראלד מג'דלה,נכון....
ואגב איזה שר הוא?????

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #6 ב- : מרץ 14, 2007, 20:18:55 »
בס"ד
יימח שמו וזכרו הוא שר המדע הכלב...
תראה כמו צרות בממשלה אחת תבוסה בלבנון, כל הממשלה תחת חקירות פלילות ושלא נדבר על פרשיות המין, שר ערבי ממשלה פשוט מתפוררת.
יגאל=גואל

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : מרץ 14, 2007, 20:27:42 »
אם הייתה אומר ליפני 10 שנים שעוד 10 שנים יהיא פה שר ערבי היו אומרים שאתה משוגע..לכו תדעו בקצב הזה אולי עוד 10 שנים יהיא פה כבר
שילטון ערבי..

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #8 ב- : מרץ 14, 2007, 21:07:03 »
בס"ד
בקצב הזה באמת מפחיד...
יגאל=גואל

Aaron

• אורח
« להגיב #9 ב- : מרץ 14, 2007, 21:38:47 »
בס"ד
יימח שמו וזכרו הוא שר המדע הכלב...
תראה כמו צרות בממשלה אחת תבוסה בלבנון, כל הממשלה תחת חקירות פלילות ושלא נדבר על פרשיות המין, שר ערבי ממשלה פשוט מתפוררת.
"שר המדע", איזה כלב דוחה. אין לו מוח, הוא לא מבין כלום! נראה לי לילדים יהודים בגן יש יותר מוח מהערבי הבור האפס הזה. שר המדע עלק. זאת בדיחה ממש. מה הזבל הזה מבין במדע???
כמו ש- מה עמיר שרץ מבין בביטחון???

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #10 ב- : מרץ 14, 2007, 22:00:30 »
בס"ד
איי אהרון אתה לא יודע כמה אני מתעצבן על הנושא פשוט טיפשות לשמה מה לעשות יש מפגרים במדינה שלנו והם בשלטון.
יגאל=גואל

מנותק קיצוני ימני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : מרץ 14, 2007, 22:17:23 »
לזה בדיוק מתכוונים כשאומרים שכשמגיעים לפוליטיקה ולשלטון,מאבדים כל צלם אנושי ומוסרי ונהפכים למין עלוקות מוצצי דם וכסף.חובבי כיסא ומלחכי פינכה-העיקר שהם יושבים במגדלי השן המפוארים ושיתפוצץ העולם.סדום זה פה. :'(

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #12 ב- : מרץ 14, 2007, 22:19:59 »
לזה בדיוק מתכוונים כשאומרים שכשמגיעים לפוליטיקה ולשלטון,מאבדים כל צלם אנושי ומוסרי ונהפכים למין עלוקות מוצצי דם וכסף.חובבי כיסא ומלחכי פינכה-העיקר שהם יושבים במגדלי השן המפוארים ושיתפוצץ העולם.סדום זה פה. :'(
בס"ד
סדום זה בכנסת הארורה הזאת!
בושה מ-120 אנשים חכמים מבוגרים ויהודים הפכנו להיות ליהודנים, רודפי בצע, מעורבבים עם ערבים, שחיטות והרשימה עוד ארוכה...
יגאל=גואל

Aaron

• אורח
« להגיב #13 ב- : מרץ 14, 2007, 23:51:15 »
צריך להיות על סמים קשים כדי להגיד כזאת שטות. זה אחד הדברים המפגרים ששמעתי בחיים שלי.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #14 ב- : מרץ 15, 2007, 08:37:32 »
צריך להיות על סמים קשים כדי להגיד כזאת שטות. זה אחד הדברים המפגרים ששמעתי בחיים שלי.
בס"ד
באמת זה עכשיו יותר ממוגזם ממשלת גירוש, ממשלה שהפסידה במלחמה, ממשלה תחת חקירות פלילות וסיפורי אונס קשים, ממשלה שהכניסה שר ערבי מה קרה לו...
יגאל=גואל