0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
הימין האמיתי מעוניינים להפוך את ישראל לתיאוקרטיה אפלה. אין לחילונים שפויים מקום בתנועה הנלוזה הזו! בימין האמיתי רואים בהומוסקסואלים אנשים נחותים ובמידה והם חס וחלילה יעלו לשלטון הם ירדפו, יכלאו ואף ירצחו הומוסקסואלים. בנוגע לערביי ישראל, לא זו בלבד שהם מתכוונים להרוג או לגרש את כל ערביי ישראל הם גם מתכוונים לסלק את אחינו הדרוזים ולרדוף את כל מי שלא עולה בקנה אחד עם העמדות שלהם.הימין האמיתי בישראל=גרמניה הנאצית בגרסה היהודית-משיחית. אל תגידו שלא אמרתי...
מסקרן אותי לדעת מה התנועה הזאת חושבת על :1. הומוסקסואלים - אם תעלו לשלטון עדיין יהיה חופש לכל אדם לעשות מה שהוא רוצה עם חייו או שהוא יהיה כפוף לחוקי התורה ? (אני שואל את זה בתור חילוני שחושב שזכותו של אדם לנהל את חייו כרצונו)2. ערביי ישראל - יש אמנם קצת אבל יש ערבים בישראל שלא תומכים בטרור ואף נגדו אמנם הם לא רבים אבל הם בעד ישראל (אני אישית מכיר אחד כזה) מה העמדה שלכם כלפיהם ?אשמח אם תענו לי , תודה והמשך יום טוב !
בס''דהומוסקסואליות היא סטייה ומחלה נפשית. בישראל החילונית, הומוסקסואליות הייתה בלתי חוקית לפני 25 שנים. בע''ה נחזיר את החוקים הקודמים בנושא הזה שדוקא ממשלות השמאל העבירו בכנסת.
הדבר היחידי שאני אגיד הוא שבישראל של 2011 יש קונצנזוס ברור וכמעו ומוחלט (גם בקרב הציבורי הדתי-לאומי), שהומוסקסואליות זו דרך חיים לגיטימית שלאדם יש זכות לבחור בה. אתמול הייתה בערוץ 2, תוכנית "אל תשאלו - עם שי שטרן", התוכנית הייתה על מאחזים בלתי חוקיים ואחד המרואיינים היה מתנחל שסיפר על הומוסקסואל-מתנחל שהוא מכיר, ואמר שהוא מקבל אותו וטען נחרצות שעל החברה לקבל את השונות שלו ולאפשר לו לחיות את חייו.עריכה: יש לציין, שלמתנחל הייתה הופעה של אדם דתי-לאומי.
נו באמת... אם יש מיגזר שחייב להיות פוליטקלי קורקט במדינה הזאת אלה המתנחלים (אחרת השב"כ יעבור לגור איתם בתוך הבית).באמת נראה לך שאדם דתי (ולא רפורמי, אלא יהודי אמיתי) באמת יכיר בהומוסקסואליות כ"דרך חיים לגיטימית"? (אם כן, אז אתה יותר תמים ממה שחשבתי).
הוא יכול היה באלגנטיות לסרב להביע דעה בנושא, אבל הוא בחר לפתוח את זה ואף לפרט בדוגמאות, לא נראה לך קצת אמיתי?
במקרה אני מכיר את התכנית "אל תשאל", ואתה יודע בדיוק כמוני (אני מקווה) שזאת תכנית שכל מה שנאמר שם תלוש לגמרי מהמציאות.יצא לך לחשוב שאולי גם מה ששמעת מפיו של המתנחל נאמר בהומור ולא ברצינות?
צריך רק קצת common-sense כדי להבין שבקונטקסט שבו נאמרו הדברים, הם נאמרו ברצינות והטענה שלך נותנת לי תחושה שחשבת שבאמת לא הבנתי שמדובר בתוכנית שחלק מהתכנים בה נאמרים בהומור, כלומר זלזלת בי אנושות וזה מאוד מצער שאנשים נוהגים לעשות כך רק משום שהאדם עמו הם משוחחים אינו חושב כמוהם וחולק איתם את אותן דעות.