עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

אני קורא לכל תלמיד או סטודנט וכדומה לקרוא את הנושא

<< < (4/4)

Panzer:
קדימה, זה הזמן לטהר את השרץ הקומוניסטי (שהוא גם נאצי באותו זמן) ימ"ש.

אגב, ההפרטה האולטרה קפיטליסטית שחיסלה את הקיבוצים פרחה משום מה מזכרונו של RAFOE.

Rafoe:

--- ציטוט של: Panzer על יוני 02, 2011, 12:23:47 ---קדימה, זה הזמן לטהר את השרץ הקומוניסטי (שהוא גם נאצי באותו זמן) ימ"ש.

אגב, ההפרטה האולטרה קפיטליסטית שחיסלה את הקיבוצים פרחה משום מה מזכרונו של RAFOE.

--- סוף ציטוט ---
לא פרחה מזכרוני כלל (לא הזכרתי את ההפרטה, אלא התייחסתי לערכים הקיבוציים).

נכון שהייתה הפרטה בחלק מהקיבוצים, אבל הקומוניזם חי ובועט עדיין.

ROI5:
מה הבעיה עם קומוניזם שזה בהסכמה?
הבעיה עם הקומוניזם היא הייתה שהיא נכפתה על התושבים(לרוב בדרכים אלימות מאוד) כמו בברה"מ, סין, רומניה, צפון קוריאה וכן'. בקיבוצים זה בהסכמה מלאה ולכן אני לא רואה בעיה עם זה, מי שרוצה לחיות בקומונות שיחיה, כל עוד הוא לא כופה את זה עליי.

JewishGirl:

--- ציטוט של: ROI5 על יוני 02, 2011, 22:44:47 ---מה הבעיה עם קומוניזם שזה בהסכמה?
הבעיה עם הקומוניזם היא הייתה שהיא נכפתה על התושבים(לרוב בדרכים אלימות מאוד) כמו בברה"מ, סין, רומניה, צפון קוריאה וכן'. בקיבוצים זה בהסכמה מלאה ולכן אני לא רואה בעיה עם זה, מי שרוצה לחיות בקומונות שיחיה, כל עוד הוא לא כופה את זה עליי.

--- סוף ציטוט ---

קומוניזם זה בעיקר שטיפות מוח למיניהם, בערך מה שקורה כאן בארץ. הקומוניזם גרוע יותר מנאציזם.
ואגב הקומוניסטים רצחו הרבה יותר יהודים מהנאצים, והם רצחו גם אזרחים לא יהודיים. אם אני אתחיל לתאר את חלק מהמעשים שהם עשו... זה מאוד מתגמד לעומת הנאצים.

בדואי חובב מעשי סדום:
איזה שטיפת מוח גזענית ופשיסטית.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה