עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
אני קורא לכל תלמיד או סטודנט וכדומה לקרוא את הנושא
JewSoldier:
--- ציטוט של: JewishGirl92 על מאי 31, 2011, 23:06:25 ---אם הוא הצליח לצאת מהשטיפת מוח של הנאצים הקיבוצניקים, בטוח יהיו עוד שיוכלו לצאת מזה. אני מאוד מקווה.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אולי בנס האנשים בקיבוץ המטונף יעריצו את היטלר לפני שהם יעריצו את כהנא חח את לא מכירה אותם
JewishGirl:
--- ציטוט של: JewSoldier על מאי 31, 2011, 23:10:46 ---בס"ד
אולי בנס האנשים בקיבוץ המטונף יעריצו את היטלר לפני שהם יעריצו את כהנא חח את לא מכירה אותם
--- סוף ציטוט ---
בוגדים יותר מהם הצליחו לצאת מזה בנס. בע"ה כל היהודים יצאו מזה.
אדם לא שפוי:
--- ציטוט של: JewishGirl92 על מאי 31, 2011, 23:06:25 ---אם הוא הצליח לצאת מהשטיפת מוח של הנאצים הקיבוצניקים, בטוח יהיו עוד שיוכלו לצאת מזה. אני מאוד מקווה.
--- סוף ציטוט ---
הנאצים הקיבוצניקים? איך את לא מתביישת?! הקיבוצניקים הם מלח הארץ. תסבירי לי בבקשה למה הקיבוצניקים "נאצים"?
Rafoe:
--- ציטוט של: אדם שפוי על יוני 01, 2011, 16:35:51 ---הנאצים הקיבוצניקים? איך את לא מתביישת?! הקיבוצניקים הם מלח הארץ. תסבירי לי בבקשה למה הקיבוצניקים "נאצים"?
--- סוף ציטוט ---
לא יודע אם נאצים, אבל קומוניסטים בוודאי שכן.
ומה ההבדל? - אני לא יודע (וגם לא ממש דחוף לי לדעת), אבל דבר אחד ברור לי: זו נבלה וזו טריפה.
לוחם סיירת:
--- ציטוט של: אדם שפוי על יוני 01, 2011, 16:35:51 ---הנאצים הקיבוצניקים? איך את לא מתביישת?! הקיבוצניקים הם מלח הארץ. תסבירי לי בבקשה למה הקיבוצניקים "נאצים"?
--- סוף ציטוט ---
מלח הארץ שרוצים להביא אותה לערבים המוסלמים הנאצים יש"ו שרוצים להשמיד אותנו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה