עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
למה הימין האמיתי לא גדול כפי שאמור להיוץ יש 2 בעיות עיקריות
InvadersMustDie:
--- ציטוט של: Rafoe על יוני 25, 2011, 23:24:37 ---נו באמת.
לפחות תהיה אמיתי.
רוב הליכודניקים והאנשים שבחרו בליברמן עשו זאת משום שהם מאמינים (לתומם) שהם (ליברמן ונתניהו) לא ייתנו ליישות ערבית זרה לקום ביהודה ושומרון.
אלא מה - רוב בוחרי הליכוד וישראל ביתנו לא טרחו אפילו לקרוא את המצע של המפלגות שבהם הם בחרו.
גם האנשים בליכוד יודעים שרוב בוחריהם רואים בהם תנועת ימין (למרות שהם לא), ולכן הם מקפידים (בהצטיינות דרך אגב) לשחרר הצהרות מאד יפות לפני הבחירות, ולאחר מכן כולם יודעים מה קורה.
מבטיח לך שאם תשאל חברי ליכוד ובוחרים של ליברמן אם הם תומכים בהחזרת הערבים לארצותיהם, תשמע מרובם את התשובה "כן".
--- סוף ציטוט ---
צודק, בקריה שלי מלא הצביעו לליברמן אני לא זוכר את האחוז המדויק, ובהרבה בתי ספר פה שמלמדים אזרחות, התלמידים אומרים שרוצים להעיף את הערבים.
Rafoe:
--- ציטוט של: InvadersMustDie על יוני 26, 2011, 01:22:30 ---צודק, בקריה שלי מלא הצביעו לליברמן אני לא זוכר את האחוז המדויק, ובהרבה בתי ספר פה שמלמדים אזרחות, התלמידים אומרים שרוצים להעיף את הערבים.
--- סוף ציטוט ---
גם אצלי במשפחה ולא מעט חברים שהצביעו ליברמן תומכים בהחזרת הפולש הערבי לארצו (מה שמצחיק הוא שהם אפילו לא יודעים שליברמן ממש לא בעד החזרת הפולש לארצו).
אביר הקרנפים:
אלה ששונאים את המדינה ונפגשים עם מחבלים זו קבוצה קטנטנה בתוך הנטורי קרתא. לומר שהם כל הדוסים, מזלזל באינטליגנציה של האומר יותר מאשר באינטליגנציה של הקורא.
נכון שהימין לא מאוחד.
נכון שאף אחד לא שומר את המצע אפילו יום לאחר הבחירות.
נכון שכל הממסד בנוי שמאל עד לשורש וקשה לשנות את זה.
רק מעניין זה שאיך שכל פעם שמצליחים לבחור ימין לשלטון, קם הפוץ הנבחר ומתחיל לזחול בשביל הערבושים...
Rafoe:
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על יולי 11, 2011, 02:55:54 ---אלה ששונאים את המדינה ונפגשים עם מחבלים זו קבוצה קטנטנה בתוך הנטורי קרתא. לומר שהם כל הדוסים, מזלזל באינטליגנציה של האומר יותר מאשר באינטליגנציה של הקורא.
--- סוף ציטוט ---
זה בדיוק מה שאני אומר לכל שטופי המוח שיוצא לי לפגוש (איכשהו התעמולה שטפה לכולם את המוח שכל החרדים הם עוכרי המדינה).
אני רוצה בנוסף גם לחדד את דבריך ולהגיד שמבחינתי אין הבדל בין נעמי חזן ימ"ש לנטורי קרתא (העובדה שלאחד יש ציצית וכיפה ממש לא צריכה למנוע מאיתנו להעמיד לדין על בגידה את האנשים הללו).
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על יולי 11, 2011, 02:55:54 ---רק מעניין זה שאיך שכל פעם שמצליחים לבחור ימין לשלטון, קם הפוץ הנבחר ומתחיל לזחול בשביל הערבושים...
--- סוף ציטוט ---
זה מה שקורה שאתה רץ לפוליטיקה רק מתוך אינטרס אישי ומתוך תאוות כוח.
ימני אמיתי לא יהפוך עורו לאחר הבחירות.
אביר הקרנפים:
זה לא רק עניין של ימני אמיתי. זה גם עניין של אחד שלא ימכור את הערכים הימניים שלו בשביל רווחים כאלה ואחרים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה