עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

למה הימין האמיתי לא גדול כפי שאמור להיוץ יש 2 בעיות עיקריות

(1/4) > >>

האיוחד הלאומי לשילטון:
למה הימין האמתי בבחירות בסופו של דבר צובר מנדטים בודדים ?
1: כי מלא , אפילו רוב הימנים לא מכירים אותו בכלל!!! אף אחד לא יודע מה זה האיוחד הלאומי הרוב חושבים שזאת מפלגה של "דוסים שרק רוצים להפוך את ישראל למדינת הלכה" זאת התמדית המצערת של מפלגות הימין האמתיות. האיוחד אלומי בכלל נגד כפייה דתית ובעד הישתלבות החרידים יותר בחברה. רחוקה שנות אור מהדוסים של 100 שערים שזורקים תיתולים וצועקים שאעבס. הימין האמתי צריך יותר לפנות לקהל הימני הגדול החילוני שיש בארץ!!! רק בודדים מהימנים החליונים מכירים אותו ואני אחד מהם וזה מאוד חבל. הימין צריך לילמוד מליברמן מה לעשות שיחק אותה תראו אותו מפלגה יחסית קטנה עד 2009 היא היתה אבל ביזכות פירסום של מפלגתו הצליח להיות המפלגה ה3 הגדולה בישראל רוב הצביור בישראל הוא ימני וימני חילוני אני מאמין שאם קצת פירסום והרבה התמדה מספר המנדטים יקפו
2: זה פילוג. אפילו כשאנחנו מאוד קטנים אנחנו עדיין מפולגים. יש דבר יותר מכשיל מי זה? למה הבית היהודי והאיוחד הלאומי לא מתאחדים? מה שונה אורי אורבך ממיכאל בן ארי?!?! וברוך מרזל...
אלה הסיבות העיקריות שאני רואה לכשילון של הימין האמיתי בבחירות..
מה אתה חושבים?

Rafoe:
ברוך הבא.

נכון לעכשיו אתה צודק, אבל אל תשכח שהצעירים של היום הם העתיד, והם מכירים הרבה יותר את התנועות היהודיות הנאמנות לארץ ישראל (בעיקר בזכות האינטרנט).

ואם אתה רוצה להתעודד, אז תקרא את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4015263,00.html

האיוחד הלאומי לשילטון:
נוו באמת אחי אתה רציני? זה שטוית!!! סבבה הוא רשם מוות לערבים אני יודע שיש הרבה כאלה אבל זה לא יותר מסתם מיקרה שאפילו מצחיק
כל עוד הימין לא מאוחד וכל עוד אין למפלגות הימין שום פירסום בעצם ימנים צריכים לחפגש בנרות את המפלגה הזאת בשביל לדעת על קיומה כל עוד שתי הדברים האלה לא פתורים אז פשוט לא להיתפלא למה המנדטים הם בודדים

Rafoe:

--- ציטוט של: האיוחד הלאומי לשילטון על ינואר 18, 2011, 21:25:52 ---נוו באמת אחי אתה רציני? זה שטוית!!! סבבה הוא רשם מוות לערבים אני יודע שיש הרבה כאלה אבל זה לא יותר מסתם מיקרה שאפילו מצחיק
כל עוד הימין לא מאוחד וכל עוד אין למפלגות הימין שום פירסום בעצם ימנים צריכים לחפגש בנרות את המפלגה הזאת בשביל לדעת על קיומה כל עוד שתי הדברים האלה לא פתורים אז פשוט לא להיתפלא למה המנדטים הם בודדים

--- סוף ציטוט ---
במקרה של הפיצול אני מסכים איתך (צריך שתהיה מפלגה ימנית אחת עם אידיאולוגיה אחת שמבוססת על נאמנות לארץ ישראל), אבל צריך להבין שמהפכה אמיתית לא מתרחשת בין לילה.
השמאל שולט בארץ ישראל (עוד לפני קום המדינה) כבר יותר מ-100 שנה (עת הגיעו לארץ אנשי התנועה הציונית החילונית), וזה לא פשוט כל כך לשנות את אופי המדינה אחרי כל כך הרבה זמן (ובנוסף - ממשיכה שטיפת המוח השמאלנית האגרסיבית בכל הגופים הציבוריים).

אנחנו עדים לניצנים של שינוי אצל הנוער (שזה דבר חשוב ביותר משום שהנוער הוא היעד העיקרי של שטיפת המוח השמאלנית), ומהדור הצעיר יבוא השינוי בעתיד.

האינטרנט עזר המון בחשיפת הנוער היהודי למציאות שהם לא ידעו עליה כלל, והיום כמעט כל נער יהודי יודע שהערבים הם לא מה שהוא שמע בבית הספר ובתקשורת, אלא משהו הפוך לגמרי.

האיוחד הלאומי לשילטון:
אפילו לאותו ימני שכתב את אותה תגובה בדף רוב הסיכוים שאין לו מושג מה זה האיוחד הלאומי או הבית היהודי והוא מעולם לא שמע עליהם.. מפלגות הימין הם כאלו לא קיימות אצל רוב הצביבור..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה