כתב נושא: המדינה מבקשת להסגיר אזרח ישראלי לבוסניה, בגין אישום ב"רצח עם".  (נקרא 6640 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מדובר בסרבי שהיגר לישראל בגלל שנישא ליהודיה. לדעתי אם הוא הרג בוסנים מוסלמים נאצים מריך לתת לו צל"ש.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4015249,00.html

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מדובר בסרבי שהיגר לישראל בגלל שנישא ליהודיה. לדעתי אם הוא הרג בוסנים מוסלמים נאצים מריך לתת לו צל"ש.

מדינת ישראל שוב מתגלה כאן במלוא עליבותה ובמלוא בוגדנותה ובמלוא טיפשותה.
ואגב, אם הוא מוסגר לבוסניה, אזי שהמדינה תהיה מספיק לא צבועה וגם תסגיר או תשפוט בעצמה אנשי פלמ"ח שביצעו מעשי טבח בכפרים ערבים ב-1948, די לצביעות!
מבחינתי כמובן אלו ואלו גיבורים ופעלו נכון, אבל...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *

אפשר לתת גם צל"ש לדמניוק על מפעל חיים?

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מדינת ישראל שוב מתגלה כאן במלוא עליבותה ובמלוא בוגדנותה ובמלוא טיפשותה.
ואגב, אם הוא מוסגר לבוסניה, אזי שהמדינה תהיה מספיק לא צבועה וגם תסגיר או תשפוט בעצמה אנשי פלמ"ח שביצעו מעשי טבח בכפרים ערבים ב-1948, די לצביעות!
מבחינתי כמובן אלו ואלו גיבורים ופעלו נכון, אבל...

אנשים שטובחים בחפים מפשע הם הגיבורים שלך? מי שמתגלה פה במלוא עליבותו זה אתה.

אגב, למה הימין האמיתי לא מודיעים קבל עם ועדה שהם המפלגה הנאצית בגרסה הישראלית-יהודית-ציונית? אתם כל כך דומים שעמדות שלכם (עם השינויים המתבקשים, כמובן) שזה פשוט מפחיד.

נ"ב

הכל מתועד על מנת שישמש בבוא העת חומר נגד תנועתכם הנלוזה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')

אגב, למה הימין האמיתי לא מודיעים קבל עם ועדה שהם המפלגה הנאצית בגרסה הישראלית-יהודית-ציונית? אתם כל כך דומים שעמדות שלכם (עם השינויים המתבקשים, כמובן) שזה פשוט מפחיד.

נ"ב

הכל מתועד על מנת שישמש בבוא העת חומר נגד תנועתכם הנלוזה.
כשאטומים, אז אטומים לגמרי.
הנאצים ראו בעצמם את "הגזע הארי" ורצו לכבוש את כל העולם כדי לשלוט בו (ו"על הדרך" להשמיד את העם היהודי).
איפה קראת, שמעת, או צפית במשהו פה שמזכיר לך את הנאצים?
שמעת את חיים אומר בסרטונים שלו שהלבנים הם נעלים וצריך להשמיד את כל השחורים?, או קראת פה בפורום תגובה של מישהו שכותב שצריך לכבוש את אירופה כדי לטהר אותה מנוצרים?
מאיפה אתם מביאים את ההכרזות ההזויות שלכם? (כמו טענת הגזענות)
התנועה הזאת אומרת 2 דברים עיקריים (ותקרא טוב כדי שלא נצטרך להסביר לך עוד פעם):
1) יש לעודד הגירה המונית של גויים מארץ ישראל (אף אחד לא דיבר על טבח, או על השמדה), ואם ישנם כאלה שמוכנים לקבל על עצמם נאמנות מוחלטת למדינה היהודית אז הם יוכלו להישאר כאן במעמד של גר-תושב.
2) צריך להקים פה מדינה יהודית אמיתית (ולא החיקוי העלוב שקיים היום), עם חוקים שמבוססים על המוסר היהודי.

אם אתה מתקשה בהבנת הנקרא, תמיד תוכל לבקש עזרה מאנשים מסויימים (שיתרגמו לך את מה שקראת ולא הבנת).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אפשר לתת גם צל"ש לדמניוק על מפעל חיים?
יופי טמבל.
וגם כל עוד שלא הוכח שהוא אכן היה אותו "איוון האיום" מעבר לכל ספק סביר, הרי היה גג לכל היותר וואכמן זוטר שספק אם היה אכזרי יותר מקאפואים יהודים שעודם חיים בינותינו בישראל או במקומות אחרים בעולם.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אנשים שהם החוד החנית כלפי הצונמי המסלמי בעולם, הם בעיני גיבורים! במיוחד כשאותם מסלמים הם בעצמם טבחו ואבותיהם טבחו הן ביהודים והן בסרבים בבלקן והן במקרה של יהודים בא"י.
אם ישנו צדק בעולם שהיה צריך להעשות, צה"ל היה צריך וחייב היה ליישם משהו בסגנון של "אוראדור סיור גלאן" בערביי חברון ב-1967! לאור מה שעשו ביהודים ב-1929!
מה לעשות, ביהדות יש דבר כזה עונש קולקטיבי ואינני מתכוןן להתכחש לזה, לפיכך כאדם ששומר ועומד פה על עקרונותיו, על מוסריותו, על דתו ועל תפיסתו, אני מתגלה כאן במלוא פארי, תודה שאפשרת לי את הבמה המכובדת הזו לצורך כך.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בטח, הרי כולם רוצחים את המוסלמים החפים מפשע שלא עוללו דבר בתולדותיהם חוץ מקידום ופיתוח האנושות,
הרי המוסלמים אוהבי האדם האחווה השלום והצדק נטבחו כך סתם. שלא כמו היהודים, המוסלמים לא מתפוצצם באוטובוסים ובמסעדות,
או יורים טילים על אזרחים חפים מפשע.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אנשים שהם החוד החנית כלפי הצונמי המסלמי בעולם, הם בעיני גיבורים! במיוחד כשאותם מסלמים הם בעצמם טבחו ואבותיהם טבחו הן ביהודים והן בסרבים בבלקן והן במקרה של יהודים בא"י.
אם ישנו צדק בעולם שהיה צריך להעשות, צה"ל היה צריך וחייב היה ליישם משהו בסגנון של "אוראדור סיור גלאן" בערביי חברון ב-1967! לאור מה שעשו ביהודים ב-1929!
מה לעשות, ביהדות יש דבר כזה עונש קולקטיבי ואינני מתכוןן להתכחש לזה, לפיכך כאדם ששומר ועומד פה על עקרונותיו, על מוסריותו, על דתו ועל תפיסתו, אני מתגלה כאן במלוא פארי, תודה שאפשרת לי את הבמה המכובדת הזו לצורך כך.

אני די בטוח שבארבעים וקצת שנים שצה"ל יושב בחברון הם הרגו הרבה יותר ערבים בגזרה הזו מאשר שנהרגו יהודים בטבח הנורא של 1929. תפסיק לנסות להצדיק מעשי טבח והרג.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני די בטוח שבארבעים וקצת שנים שצה"ל יושב בחברון הם הרגו הרבה יותר ערבים בגזרה הזו מאשר שנהרגו יהודים בטבח הנורא של 1929. תפסיק לנסות להצדיק מעשי טבח והרג.
צה"ל הרג אותם כך סתם?
מפיך זה נשמע כאילו הערבים בחברון הם כבשות תממות וצה"ל הוא הזאב הרשע צמא הדם.

איך אתה יכול בכלל להשוות את מה שצה"ל עושה בחברון לעומת הטבח שביצעו המוסלמים הנאצים ביהודים שם?
הערבים הכירו היטב את היהודים בחברון (הם היו סוחרים איתם, מארחים אותם, ומתארחים אצלם), והיהודים לא האמינו שה"שכנים הטובים" שלהם אי פעם יפגעו בהם לרעה (מזכיר לכם משהו?), ואילו הערבים יום יום מנסים להרוג יהודים (בכל רחבי הארץ), ואתה מצפה שנשב בשקט וניתן להם לעשות ככל העולה על רוחם?

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אדם - אתה כותב "תפסיק לנסות להצדיק מעשי טבח והרג." יפה שאתה מבדיל "טבח" ו"הרג" אבל למה אתה עושה בין שניהם גזירה שווה בכל זאת ? כשחייל יורה במחבל ,זה ,כפי שהיטבת לתאר , הרג, לא טבח .המחבל רוצה לרצוח ,הורגים אותו .

המוסלמים בחברון טבחו ביהודים ,שלא ניסו לפגוע בהם , הצבא מחסל ערבים שמנסים לפגוע ביהודים . אז מזה משנה המנין של המחבלים שהצבא חיסל ? כיצד זה רלוונטי בדיוק ?
« עריכה אחרונה: ינואר 23, 2011, 13:33:51 על ידי hebraic »
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
צה"ל סתם טבח בהם להנאתו?
נהרגו מחבלים.
היו גם חפים מפשע שנרצחו...אבל מה לעשות, אם הטרוריסטים כוטפים אנשים ומשתמשים בהם כמגן אנושי, זה לא אשמתנו.
החפים מפשע שנרצחים, זה דומה למצב בו אדם חוטף אדם אחר ומכריח אותו לטפס על עמוד חשמל ולגעת בכבל, ואז אותו אדם מתחשמל נופל ומת. כמו שאותו אדם יואשם ברצח ולא חברת החשמל, כך גם אלה שרצחו את החפים מפשע היו הטרוריסטים שהשתמשו בהם כמגן אנושי ולא צה"ל.

ומן הסתם...אותנו פחות אמור לעניין הערבים החפים מפשע שהם משתמשים בהם כמגן אנושי, ויותר אמור לעניין אותנו האזרחים הישראלים שירצחו ע"י אותם מחבלים אם לא נהרוג אותם.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ממש בסיס אחיד להשוואה, אתה מעז להשוות בין היהודים החפים מפשע שנטבחו בפוגרום של זוועה ופלצות מול מסלמים שהמשיכו לנסות ולרצות ולפעול למעל רצח יהודים באשר יהודים.

שימו לב כל חברי הפורום, להלן העיוות המוסרי והאטביזם של השמאל ובדגש על היודו-קוויזלינגים שבתוכנו, ממשיכיו הרוחניים של אוטו וייניגר, תודה לך "אדם שפוי" שאתה מוכיח את טענתינו כל פעם מחדש
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ממש בסיס אחיד להשוואה, אתה מעז להשוות בין היהודים החפים מפשע שנטבחו בפוגרום של זוועה ופלצות מול מסלמים שהמשיכו לנסות ולרצות ולפעול למעל רצח יהודים באשר יהודים.

שימו לב כל חברי הפורום, להלן העיוות המוסרי והאטביזם של השמאל ובדגש על היודו-קוויזלינגים שבתוכנו, ממשיכיו הרוחניים של אוטו וייניגר, תודה לך "אדם שפוי" שאתה מוכיח את טענתינו כל פעם מחדש

לא כל הערבים בחברים רוצים לזרוק אותך לים, צא מהפרנויה.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ובגלל זה צה"ל לא יורה בכל הערבים...
מבין את ההיגיון?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
עם 97% תמיכה בחזבאללה במלחמה האחרונה וזה עוד בקרב מחזיקי תעודת זהות כחולה, ואני עדיין לא התחלתי לעשות את החלוקה המתבקשת בין ערבים מסלמים לנוצרים, אז מי בדיוק הפרנואיד (זה שאוסף חומר והולך לעו"ד) פה?

"לא כל הערבים בחברים"- נכון החבר ז'אדאנוב, רק מיעוט בטל בקרב הערבים הוא בעל אוריינטציה קומוניסטית.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ובגלל זה צה"ל לא יורה בכל הערבים...
מבין את ההיגיון?
ההגיון של מי?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ההגיון של מי?

נץ, אם הייתה מפקד על גזרת חברון מה הייתה מורה לפקודיך? לעבור מבית לבית ולטבוח בערביי חברון? מצטער, אבל זה מה שמשתמע מתגובתך.

נ"ב

על התגובה הקודמת שלך תבוא תגובה מפורטת שלי בהמשך ואולי אף דיון בנוגע לכל עניין הקומוניזם.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
נץ, אם הייתה מפקד על גזרת חברון מה הייתה מורה לפקודיך? לעבור מבית לבית ולטבוח בערביי חברון? מצטער, אבל זה מה שמשתמע מתגובתך.
לידיעתך - כשצה"ל נכנס לחברון ב-67 ושיחרר אותה, על כל גג בית של ערבים התנוסס דגל לבן.
הערבים עצמם הסתגרו בבתים על כל בני משפחתם וציפו לנקמה יהודית על הטבח מ-1929.
מה שקרה בפועל הוא שחיילים נכנסו לבתים של ערבים ולא רק שלא טבחו, אלא הרגיעו את הערבים שלא יאונה להם כל רע.

ומה קרה מאז - נכון, בטווח הקצר זה עשה לנו פירסום טוב בעולם כרחמנים, הומניים, נאורים, וכו', אבל בפועל הערבים הבינו מאז שהיהוד הוא חלש אופי, מתרפס, ומנותק מתרבותו ודתו.
בטווח הארוך אנחנו עדיין משלמים על המחדלים של מלחמת העצמאות וששת הימים.

אני אישית לא חושב שהיה צריך לטבוח בהם (אלא אם כן מדובר בערבי שידוע שהשתתף בטבח באופן ישיר), אבל בהחלט היה צריך לתת להם כמה שעות לארוז כל מה שיכלו וללוות אותם מחוץ לגבול ארץ ישראל המערבית (ותאמין לי שזה היה חוסך לנו הרבה דם יהודי שנשפך מאז).

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
א. חד משמעית כן.
ב. זה נעשה כמו טאטאלע ב-48' במספר כפרים ערביים על ידי חיילי צה"ל בפיקודו הישיר יגאל אלון (ולא, דווקא דיר יאסין היה קרב עקוב מדם, לא טבח), אז הרשה לי שלא להתרגש מההפתעה שלך.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
א. חד משמעית כן.
ב. זה נעשה כמו טאטאלע ב-48' במספר כפרים ערביים על ידי חיילי צה"ל בפיקודו הישיר יגאל אלון (ולא, דווקא דיר יאסין היה קרב עקוב מדם, לא טבח), אז הרשה לי שלא להתרגש מההפתעה שלך.

א. למה?
ב. אני תמיד שמח ללמוד עוד פרטים היסטוריים. תוכל בבקשה לנקוב בשמות אותם הכפרים? בנוגע לדיר יאסין, פרשה מאוד סבוכה ואני לא יודע אם זה נופל במדוייק תחת ההגדרה של טבח.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
א. למה?
ב. אני תמיד שמח ללמוד עוד פרטים היסטוריים. תוכל בבקשה לנקוב בשמות אותם הכפרים? בנוגע לדיר יאסין, פרשה מאוד סבוכה ואני לא יודע אם זה נופל במדוייק תחת ההגדרה של טבח.
א. עשיית צדק ותזכורת עבור כל מי שחושב שיעז לבצע פוגרום ביהודים ויצא מכך ללא עונש.
ב. אתה רוצה דוגמאות, או.קיי- קומיה (היום עין חרוד), עין זייתון במהלך מבצע יפתח שעליו פיקד יגאל אלון, בריר בדרום, שילתא וסאלבית (ליד מודיעין) ובלאד אלשייח' (ליד חיפה).
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
א. עשיית צדק ותזכורת עבור כל מי שחושב שיעז לבצע פוגרום ביהודים ויצא מכך ללא עונש.
ב. אתה רוצה דוגמאות, או.קיי- קומיה (היום עין חרוד), עין זייתון במהלך מבצע יפתח שעליו פיקד יגאל אלון, בריר בדרום, שילתא וסאלבית (ליד מודיעין) ובלאד אלשייח' (ליד חיפה).

אתה באמת חושב שלהרוג את המאה אלף ערבים שחיו ב-67 בחברון זה מידתי? במה אתה שונה מהנאצים מעבר לזה שיש לך אמתלה קצת יותר טובה?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אתה באמת חושב שלהרוג את המאה אלף ערבים שחיו ב-67 בחברון זה מידתי? במה אתה שונה מהנאצים מעבר לזה שיש לך אמתלה קצת יותר טובה?
מידתי? שמחת זקנתי בראש חוצות, מידתיות כלל אינה משחקת תפקיד באמות המידה של היהדות.
מידתיות היא קשקוש מערבי שהומצא רק כדי שמדינת ישראל תרגיש מחויבת לזה על ידי האליטה שלה, ותו לא.
ואפרופו הנאצים, יש הבדל אדיר בכמה מימדים-
1. מדובר בסיבה מספיק טובה ולא "באמתלה".
2. אף יהודי לא לא עשה ולא פרומיל לגרמנים מול מה שנעשה מצד האסלאם בכלל והערבים בפרט משך 1400 שנה בכלל ובפרט במאה ה-20 כלפי יהודים.
3. הנאצים היו צריכים לפברק אמתלות (כולל הרצח של ארנסט פום ראט, שנרצח בכלל על ידי הרופא האישי של היטלר- ד"ר קרל ברנדט ולא על ידי הרשל גרינשפן) ולהמציא סיפורי אלף לילה ולילה, היו צריכים להסתמך על זיוף של האוכרנה הצאריסטי בשביל זה ועוד הבלים כולל קשקושים מטאפיזיים וטיעונים הלקוחים מהמיתולוגיה הנורדית ופאוסט של גתה.
4. אין שום ג'נוסייד הניתן להשוואה עם השואה, וגם טבח בערביי חברון נניח, לא ניתן לומר עליו שמדובר בג'נוסייד פשוט עניין של אחוזים, מעבר לזה, התכנוניות של השואה, המכניות שלה, מחנות העבודה, הריכוז וההשמדה, מערכת התעמולה וההטעיה הגרנדיוזיים, שמות קוד וכסת"ח, וגם עשיית כסף אדיר מכל העניין, כל האלמנטים האלה לא נכנסים לתוך המשוואה, אי לכך ובהתאם לזאת לא ניתן להשוות לנאצים ולכן אני בהחלט שונה מהנאצים, שלא לדבר על המטרה הסופית של הנאצים בהשתלטות על העולם והשמדת היהודי מתוכו ופרמידת הגזעים שלו, אני מאידך רוצה גבולות מצומצמים ביותר ללא האלמנט האסלאמי שרוצה לראות בהשמדתי בתוכו, קאפיש?!
« עריכה אחרונה: ינואר 24, 2011, 11:27:19 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
אותו אזרח סרבי שישראל מתבקשת להסגיר לידי בוסניה המוסלמית הנאצית, שמו אלכסנדר צווטקוביץ', חסיד אומות העולם, לוחם חופש אמיץ ואיש מאמין באלוהים. ישראל חייבת להגן עליו, אסור לנו להסגיר את הגיבור הסרבי הזה לציפורני הנאצים הארורים בני הבליעל של בוסניה. מי יתן ופצצת אטום תמחק את בוסניה, אלבניה וקרואטיה מעל פני האדמה! סרביה היא אומה אמיצה, שנלחמה במשך מאות שנים בשכנים הנאצים שלה, ממש כמו שמדינת ישראל מוקפת באויבים צמאי דם, כך גם הסרבים! אני גאה להיות יהודי ממוצא סרבי, יליד בלגראד בירת סרביה, אני עומד יחד עם העם הסרבי הגיבור - שהם ממש אחים שלנו, אחים במאבק באויבי האנושות שחייבים להפסיק להתקיים!
לידיעת כל השמאלנים המטומטמים כדוגמת ''אדם שפוי'' שהוא כנראה בור ועם הארץ בכל הקשור להיסטוריה. הבוסנים תמכו בהיטלר בהתלהבות והשמידו למעלה ממליון סרבים ועשרות אלפי צוענים ויהודים - הם רוצחים טמאים ואלוהים העניש אותם. סלובודן מילושביץ' הי''ד היה גיבור ונקם את נקמת אחיו שנרצחו באכזריות בתקופת השואה. אלכסנדר צווטקוביץ' הוא גם כן גיבור סרבי. ועדן אייסקוביץ' הוא יהודי סרבי שאילו היה בגיל המתאים, היה מתגייס לצבא הסרבי בשנות ה-90 ומסייע במלחמת הקודש הזו.
עדן איסקוביץ