אם היית שואל יהודי ממוצע לפני 25 שנה מה מייצגת תנועת "כך", ומי זה הרב כהנא, ספק אם היו הרבה שיודעים את התשובה.
הדיקטטורה המתיוונת שולטת בארץ ישראל יותר מ-100 שנה (מאז החלו הציוניים החילוניים להגיע הנה עוד בתקופה העות'ומאנית), ומהפכה אמיתית (בעיקר מחשבתית) לוקחת הרבה זמן.
צריך גם להתחשב בעובדה שמי ששלוט בכל אמצעי התקשורת הם שמאלנים שממש לא רוצים שיהודים יידעו שיש אלטרנטיבה להתאבדויות של השמאל, והם מסתירים את עובדת קיומם של תנועות יהודיות נאמנות לארץ ישראל (במקרה הטוב), ומסיתים נגדם (במקרה הרע).
אני מניח שגם אתה (כמו רובנו פה) נחשפת לתנועה (ולחיים בן-פסח) דרך האינטרנט ולא דרך אמצעי תקשורת אחר (וזה אומר הכל על הדיקטטורה השמאלנית ששולטת כמעט בכל מה שקורה כאן).
עוד לגבי הסיכויים של התנועה ליצור מהפכה, עיין כאן:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,29548.0.htmlלאיזה קהל יעד המפלגה הזאת פונה ? אני אישית חילוני.
כל עוד אתה מסכים שיש לעם ישראל את כל הזכויות על ארץ ישראל (ושאסור כמובן למסור כל חלק מארצנו לאוייב הערבי), ואתה חושב שהמדינה הזאת צריכה להיות מדינה יהודית (ולא החיקוי שקיים היום), אז הגעת למקום הנכון.
בנוסף - אני חושב שעצם העובדה שאתה מסכים עם הדעות של החברים פה (ועם הדברים של חיים) מוכיחה שאתה לא חילוני במובן המלא של המדינה (כמו השמאלנים של מר"ץ, וכו'), ושאתה לא סובל משנאה עצמית.