כתב נושא: בג''ץ הוא נאצי  (נקרא 2504 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בג''ץ הוא נאצי
« ב- : ינואר 13, 2011, 12:02:45 »
בס''ד
בית דין גבוה לצדק? הצחקתם אותי! הולכים להרוס את ביתו של רס''ן אלירז פרץ ז''ל הי''ד, מענים יתומים ואלמנות - וכשזה מגיע לזכויות הערבים - פתאום הם כולם צדיקים גדולים.
בג''ץ זה הגוף האנטישמי והצבוע ביותר במדינת ישראל! גרוע הרבה יותר משלום עכשיו ושאר החזירים השמאלנים. בג''ץ מחליש את יכולתה של מדינת ישראל להגן על עצמה. גם כאשר ליברמן ניסה לקדם את חוק הנאמנות - המתיוונים הללו עצרו אותו. שימו לב, הבג''ץ אמור להיות נטול נטיה פוליטית - אך זה ברור ש-100% משופטי בג''צ הם שמאלנים מושבעים - ימח שמח ומזכרם!
עדן איסקוביץ

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
בג''ץ הוא נאצי
« להגיב #1 ב- : ינואר 13, 2011, 13:14:44 »
בס''ד
בית דין גבוה לצדק? הצחקתם אותי! הולכים להרוס את ביתו של רס''ן אלירז פרץ ז''ל הי''ד, מענים יתומים ואלמנות - וכשזה מגיע לזכויות הערבים - פתאום הם כולם צדיקים גדולים.
בג''ץ זה הגוף האנטישמי והצבוע ביותר במדינת ישראל! גרוע הרבה יותר משלום עכשיו ושאר החזירים השמאלנים. בג''ץ מחליש את יכולתה של מדינת ישראל להגן על עצמה. גם כאשר ליברמן ניסה לקדם את חוק הנאמנות - המתיוונים הללו עצרו אותו. שימו לב, הבג''ץ אמור להיות נטול נטיה פוליטית - אך זה ברור ש-100% משופטי בג''צ הם שמאלנים מושבעים - ימח שמח ומזכרם!

הכל די מדוייק, חוץ מהכותרת שלך.
למה כל הזמן צריך להכניס את הנאצים יש"ו לתמונה?  אתה לא מרגיש שזו זילות באירועי ומימדי השואה או שמא אתה לא יודע מה הנאצים עשו?

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בג''ץ הוא נאצי
« להגיב #2 ב- : ינואר 13, 2011, 13:23:13 »
בס''ד
המשפחה שלי עברה שואה כפולה. כך שאני יודע היטב מהי חשיבותה, וכמובן שאינני מתכוון לזלזל בזכר השואה חלילה. אך הבג''ץ בעיניי הוא גוף אנטי-שמי שתומך בגרועים שבאויבי ישראל, הארגון מזדהה עם הערבים הנאצים - ולכן הם נאצים! והגרוע ביותר - הם יהודים!
עדן איסקוביץ

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בג''ץ הוא נאצי
« להגיב #3 ב- : ינואר 13, 2011, 15:38:38 »
ככל הידוע לי, הייתה רק שואה אחת. לכן לא יכול להיות שהם עברו שואה כפולה.
והערבים הם לא נאצים, הם ערבים.

כל השוואה של בג"ץ/המחבלים המוסלמים לשואה זה זילות השואה.
אני מסכים איתך על זה שבג"ץ פועל לרוב נגד המדינה ובכלל שכח מהעיקרון הנקרא "דמוקרטיה מתגוננת", אבל להשוות אותם לנאצים....
גם אם זו לא כוונתך, אתה מבזה את זכר קורבנות השואה בהשוואה הזו.

מנותק Yaniv044

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
    • http://hayamin.org
בג''ץ הוא נאצי
« להגיב #4 ב- : ינואר 13, 2011, 16:13:45 »
ככל הידוע לי, הייתה רק שואה אחת. לכן לא יכול להיות שהם עברו שואה כפולה.
והערבים הם לא נאצים, הם ערבים.

כל השוואה של בג"ץ/המחבלים המוסלמים לשואה זה זילות השואה.
אני מסכים איתך על זה שבג"ץ פועל לרוב נגד המדינה ובכלל שכח מהעיקרון הנקרא "דמוקרטיה מתגוננת", אבל להשוות אותם לנאצים....
גם אם זו לא כוונתך, אתה מבזה את זכר קורבנות השואה בהשוואה הזו.
"דמוקרטיה"? איזו מין דמוקרטיה אנחנו? שערבים מציתים שריפות הממשלה והתקשורת עושה ככל יכולתה להסתיר את השריפות ולמחוק את הנושא,אבל שסוף סוף הרבנים כותבים מכתב שבו הם מחליטים לעשות משהו בנוגע להתפשטות הערבית
התקשורת חוגגת ואת הרבנים כמובן מזמנים לחקירה,זו כמובן דוגמא אחת מהרבה דוגמאות של רדיפת יהודים בתקשורת ובשב"כ.
אנחנו מדברים על שופטים שמאלנים קיצוניים שהורסים את המדינה ולא מייצגים את הדעות של העם,לבג"ץ יש כוח בלתי מוגבל שבו הוא משתמש כנגד ישראל והשופטים כמובן פוסלים כל חוק שנועד להגן על ישראל ולהרתיע את אויבנו.
שופטי בג"צ הם יהודים טיפוסים עם שנאה עצמית(בסגנון היודנראט)אני חושב שהשוואה לנאצים היא מדוייקת,אסור לשכוח שהם אלו אותם אנשים שרוצים לבצע שואה רוחנית ולהפוך אותנו ל"אירופה" וכמובן אם זה היה תלוי בהם יו"ש ביחד עם ירושלים הם היו מוסרים ל"פלסטינים".

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בג''ץ הוא נאצי
« להגיב #5 ב- : ינואר 13, 2011, 17:02:11 »
בס''ד
המשפחה שלי עברה שואה כפולה. כך שאני יודע היטב מהי חשיבותה, וכמובן שאינני מתכוון לזלזל בזכר השואה חלילה. אך הבג''ץ בעיניי הוא גוף אנטי-שמי שתומך בגרועים שבאויבי ישראל, הארגון מזדהה עם הערבים הנאצים - ולכן הם נאצים! והגרוע ביותר - הם יהודים!

למה אתה מתכוון כשאתה אומר שואה שניה?
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בג''ץ הוא נאצי
« להגיב #6 ב- : ינואר 13, 2011, 17:06:14 »
בס''ד
לא הייתה שואה אחת. השואה כפי שאנחנו בישראל מתייחסים אליה היא כמובן שואת יהודי אירופה. אך באותו הזמן, השמידו גם עמים אחרים - צוענים, סרבים ועוד מיעוטים.
אני בן למשפחה שבה האב הוא יהודי ממוצא סרבי, והאמא היא אישה סרבית נוצריה אורתודוקסית שהתגיירה. משפחתו של אבי כמעט כולה הושמדה במחנה אושוויץ על ידי הצוררים הגרמנים שר''י  ומשפחתה של אימי חוסלה על ידי האוסטשה - הפשיסטים הקרואטים ימח שמם וזכרם, שהם גרועים מהגרמנים. ולכן אני מקווה שכעת אתה מבין את משמעות הביטוי ''שואה כפולה''. שנית, רציתי להבהיר לך,  המנטליות של שופטי בג''ץ, וההשלכות של מעשיהם הבוגדניים - יביאו לנו עוד שואה חלילה - ולכן הם נאצים, כי הם עוזרים לערבים הנאצים.
עדן איסקוביץ

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
בג''ץ הוא נאצי
« להגיב #7 ב- : ינואר 13, 2011, 18:13:12 »
בג''ץ זה הגוף האנטישמי והצבוע ביותר במדינת ישראל! גרוע הרבה יותר משלום עכשיו ושאר החזירים השמאלנים.
בג"ץ לא יותר גרוע ולא יותר טוב, אלא הוא חלק מ"שלום עכשיו" ושאר הארגונים (בית המשפט הוא אחת הזרועות של ארגוני השמאל האנטי יהודי).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!