כתב נושא: הרב אבינר יוצא נגד הקמת מדינה "פלסטינית"  (נקרא 4447 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
או וויתור על שטחי יהודה ושומרון, והוא עושה את זה קבל עם ועדה.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/199/364.html?hp=1&loc=26&tmp=4288

הגיע הזמן שנפסיק להילחם ביהודים עם דעות דומות לשלנו בגלל איזה שביב קטן של חילוקי דעות.
יש כל כך הרבה שמאלנים שיש להילחם בהם, אז למה לבזבז את הזמן במלחמות פנימיות ?

מנותק Yaniv044

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
    • http://hayamin.org
הרב אבינר יוצא נגד הקמת מדינה "פלסטינית"
« להגיב #1 ב- : ינואר 12, 2011, 13:11:27 »
בס"ד

זה לא אותו אנס בוגד שחגג ועודד בכוח יהודים להתפנות מגוש קטיף?
במידה וכן,אין לי ספק שהבוגד המזוייף הזה מרמה אותנו וברגע האמת הוא יעזור למשטרע לגרש יהודים גם מיו"ש

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 12, 2011, 15:29:33 »
אז? גם ליברמן אומר דברים דומים אבל אנחנו לא סומכים עליו (ונראה לי שגם אתה לא).. תן לנו סיבה אחת טובה לסמוך על טיפוס כזה.

מנותק Yaniv044

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
    • http://hayamin.org
« להגיב #3 ב- : ינואר 12, 2011, 15:31:20 »
אז? גם ליברמן אומר דברים דומים אבל אנחנו לא סומכים עליו (ונראה לי שגם אתה לא).. תן לנו סיבה אחת טובה לסמוך על טיפוס כזה.
בס"ד

בגלל שהוא התנגד למכתב הרבנים וקרא לו "גזעני" לפי דעתי זו סיבה מספיק טובה   :::D

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 12, 2011, 15:34:24 »
הוא פועל כמו חפרפרת. הוא רוצה להשיג השפעה בקרב הציבור הימני ואז ברגע ההכרעה הוא מפעיל את השפעתו כדי לנטרל את ההתנגדות. זה מה שהאבו נור הזה עשה בזמן הגירוש מגוש קטיף.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #5 ב- : ינואר 12, 2011, 20:10:13 »
ברגע שאדם (בין אם רב או לא) פועל כמו שהרב אבינר פעל (מדבר בצורה אחת ופועל בצורה אחרת לחלוטין), זה נותן לי את כל הלגיטימציה לחשוד במניעיו.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : ינואר 12, 2011, 21:17:50 »
בס''ד

גם מועצת פש''ע אמרה שהיא מתנגדת לויתורים ביהודה ושומרון. אך מועצת פש''ע שר''י הרסה בזדון כל התנגדות משמעותית לגירוש מגוש קטיף. מועצת פש''ע ואבינר ממומנים על ידי ממשלת הזדון. מועצת פש''ע ואבינר ממלכתיים מושחתים. הם גייס חמישי במחנה הדתי הלאומי. הם סוכני הממסד. הם עושים יותר נזק מהשמאל והערבים. כי אילו המחנה הדתי הלאומי היה בסדר, היינו יכולים לנצח בכל המאבקים שלנו בע''ה.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
« להגיב #7 ב- : ינואר 12, 2011, 21:42:33 »
בס"ד

זה לא אותו אנס בוגד שחגג ועודד בכוח יהודים להתפנות מגוש קטיף?
במידה וכן,אין לי ספק שהבוגד המזוייף הזה מרמה אותנו וברגע האמת הוא יעזור למשטרע לגרש יהודים גם מיו"ש
אנס? הראה לי בבקשה מסמך מפליל\כתב אישום\תלונה משפטית לגבי העניין כמה חבל שבכזאת קלות אתה שופך קיתונות של בוז כלפי רבנים, זוהי גישה פרובוקטיבית המעוררת אנטיגוניזם דוגמטית לא פחות מדגנרט.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : ינואר 12, 2011, 22:31:28 »
אנס? הראה לי בבקשה מסמך מפליל\כתב אישום\תלונה משפטית לגבי העניין כמה חבל שבכזאת קלות אתה שופך קיתונות של בוז כלפי רבנים, זוהי גישה פרובוקטיבית המעוררת אנטיגוניזם דוגמטית לא פחות מדגנרט.

אולי הוא לא אנס, אבל יש נשים נשואות שמתלוננות שאבינר הטריד אותן מינית. אדם כזה בוודאי לא חסין מבוז.
תקרא את העמוד השני של הדיון הזה ותחליט בעצמך: http://hayamin.org/forum/index.php/topic,29226.16.html

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : ינואר 12, 2011, 22:43:07 »
אולי הוא לא אנס, אבל יש נשים נשואות שמתלוננות שאבינר הטריד אותן מינית. אדם כזה בוודאי לא חסין מבוז.
תקרא את העמוד השני של הדיון הזה ותחליט בעצמך: http://hayamin.org/forum/index.php/topic,29226.16.html
האשכול הנ"ל לא אומר לי כלום מלבד כמה השמצות שווא של חברי הפורום(לצערי) המלבים שנאה תהומית לא מבוססת (עדיין לא ראיתי תשובות מאתרי שו"ת מהרבנים שהציגו בנושא הרב דב ליאור הרב יצחק יוסף וכו') כנראה כאתאיסט לכל אינך מבין את הכלל ההלכתי היזהרו בכבודם של חכמים( ואל נא יעוטו חברי הפורום לומר כסיל בור וכו' שרבים מכם לא הגעתם לחצי מחכמתו).

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : ינואר 13, 2011, 01:01:46 »
האשכול הנ"ל לא אומר לי כלום מלבד כמה השמצות שווא של חברי הפורום(לצערי) המלבים שנאה תהומית לא מבוססת (עדיין לא ראיתי תשובות מאתרי שו"ת מהרבנים שהציגו בנושא הרב דב ליאור הרב יצחק יוסף וכו') כנראה כאתאיסט לכל אינך מבין את הכלל ההלכתי היזהרו בכבודם של חכמים( ואל נא יעוטו חברי הפורום לומר כסיל בור וכו' שרבים מכם לא הגעתם לחצי מחכמתו).

בס''ד

א. אתה ממשיך להגן על הבוגד אבינר שתקף פיזית יהודי טוב שמחה נגד הגירוש בגוש קטיף. אבינר היה בצד של המגרשים. זה פשע בלתי נסלח. הוא לא "רב", הוא בוגד ומלשין ארור. אבינר מתחזה כ"רב לאומי" כשהוא באמת עובד עבור הערב רב שמפרק את המדינה היהודית.

ב. אבינר מטיף כניעה למגרשים. הוא אומר שצריך "לאהוב" פושעים כמו אריק שרון יש''ו. אבינר מכשיל רבים. אין מחילה לפשע כזה.

ג. אתה ממשיך לומר שמה שהוכח נגד הסוטה אבינר זה רק "השמצות שווא". האם אתה אומר שהיהודיות הצדיקות שמאשימות את אבינר הן שקרניות?

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : ינואר 13, 2011, 10:04:12 »
בס''ד

א. אתה ממשיך להגן על הבוגד אבינר שתקף פיזית יהודי טוב שמחה נגד הגירוש בגוש קטיף. אבינר היה בצד של המגרשים. זה פשע בלתי נסלח. הוא לא "רב", הוא בוגד ומלשין ארור. אבינר מתחזה כ"רב לאומי" כשהוא באמת עובד עבור הערב רב שמפרק את המדינה היהודית.

ב. אבינר מטיף כניעה למגרשים. הוא אומר שצריך "לאהוב" פושעים כמו אריק שרון יש''ו. אבינר מכשיל רבים. אין מחילה לפשע כזה.

ג. אתה ממשיך לומר שמה שהוכח נגד הסוטה אבינר זה רק "השמצות שווא". האם אתה אומר שהיהודיות הצדיקות שמאשימות את אבינר הן שקרניות?

א.לא שמעתי שאבינר תקף יהודי שמחה נגד הגירוש. הרב אבינר ממלכתי, אכן, מטרתו העיקרית של הרב היא לא לגרום לשנאת אחים למלחמת אחים וכו' איני מסכים עם זאת אך מכאן ועוד לגדף לבזות ולחרף אותו הדרך ארוכה. האם אתה חושב שהרב אבינר ישב וחשב כיצד אני אפעל לביצוע תוכנית הגירוש? כיצד יהיה ניתן למסור את גוש קטיף לאוייב? וכן הלאה.. אם כן זאת פרנויה לשמה.

ב.הסברתי לעיל. למרות שאני לא מסכים כלל וכלל עם הדרך הזאת.

ג.מחילה אך לא שמעתי שום רב (מהרבנים שהצגתם) לא ראיתי שום תשובה מרב לגביו, ולא הוכח שום דבר, אכן סבירות גבוהה ברצון להעליל עליו כתוצאה מהממלכתיות שלו.
« עריכה אחרונה: ינואר 13, 2011, 10:20:07 על ידי אלמ »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : ינואר 13, 2011, 12:49:25 »
א.לא שמעתי שאבינר תקף יהודי שמחה נגד הגירוש. הרב אבינר ממלכתי, אכן, מטרתו העיקרית של הרב היא לא לגרום לשנאת אחים למלחמת אחים וכו' איני מסכים עם זאת אך מכאן ועוד לגדף לבזות ולחרף אותו הדרך ארוכה. האם אתה חושב שהרב אבינר ישב וחשב כיצד אני אפעל לביצוע תוכנית הגירוש? כיצד יהיה ניתן למסור את גוש קטיף לאוייב? וכן הלאה.. אם כן זאת פרנויה לשמה.

ב.הסברתי לעיל. למרות שאני לא מסכים כלל וכלל עם הדרך הזאת.

ג.מחילה אך לא שמעתי שום רב (מהרבנים שהצגתם) לא ראיתי שום תשובה מרב לגביו, ולא הוכח שום דבר, אכן סבירות גבוהה ברצון להעליל עליו כתוצאה מהממלכתיות שלו.
בפורום הזה כבר פורסמה בעבר עדות מצולמת של הבחור שאבינר תקף בזמן הגירוש. וגם הרב אלבה הסביר את המצב לגבי ההטרדה המינית שאבינר ביצע. הובאה כאן בין השאר התגובה של אבינר לבית דין רבני שכללה ביטויים שאינם הולמים רב (בלשון המעטה), יש פסק דין רבני שאוסר על אבינר לפסוק בענייני נשים ואישות. יש גם עדויות של מספר נשים נגדו שפורסמו בעבר.

בקיצור, אתה לא יכול לומר שלא שמעת ולא ידעת. אם מה ששמעת לא מספיק לך כדי לבסס אשמה, זה עדיין יותר ממספיק כדי לבסס חשד ואתה צריך לחפש בעצמך את המקורות שאתה מחפש ושיניחו את דעתך.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : ינואר 13, 2011, 13:18:06 »
בפורום הזה כבר פורסמה בעבר עדות מצולמת של הבחור שאבינר תקף בזמן הגירוש. וגם הרב אלבה הסביר את המצב לגבי ההטרדה המינית שאבינר ביצע. הובאה כאן בין השאר התגובה של אבינר לבית דין רבני שכללה ביטויים שאינם הולמים רב (בלשון המעטה), יש פסק דין רבני שאוסר על אבינר לפסוק בענייני נשים ואישות. יש גם עדויות של מספר נשים נגדו שפורסמו בעבר.

בקיצור, אתה לא יכול לומר שלא שמעת ולא ידעת. אם מה ששמעת לא מספיק לך כדי לבסס אשמה, זה עדיין יותר ממספיק כדי לבסס חשד ואתה צריך לחפש בעצמך את המקורות שאתה מחפש ושיניחו את דעתך.
אני לא ראיתי שום תקיפה אם תוכל לתת לי קישור לאשכול בפורום אשמח. שום תקיפה מינית לא הוכחה בבית המשפט אבינר זכאי, זה פרופגנדה לשמה הנובעת ממקור אחר לעלילה(ממלכתיות).
ועדיין כל חתימות הרבנים ותשובותיהם בעניין לא נראו לנגד עיני (כפי שמפצירים בכך חלק מהמשתמשים).

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : ינואר 16, 2011, 05:52:21 »
אני לא ראיתי שום תקיפה אם תוכל לתת לי קישור לאשכול בפורום אשמח. שום תקיפה מינית לא הוכחה בבית המשפט אבינר זכאי, זה פרופגנדה לשמה הנובעת ממקור אחר לעלילה(ממלכתיות).
ועדיין כל חתימות הרבנים ותשובותיהם בעניין לא נראו לנגד עיני (כפי שמפצירים בכך חלק מהמשתמשים).

בס''ד

א. הנה הסרטון שבו שלמה וולנס, עיתונאי ממלכתי שדוקא מאוד תמך באבינר, העיד על איך הוא ראה את אבינר תקף פיזית נער יהודי שביקש למחות נגד הגירוש הנפשע בגוש קטיף. אבינר שתמיד מטיף נגד כל התנגדות כלפי המגרשים, פתאום מוכן להשתמש באלימות ברוטלית נגד נער יהודי שרצה להציל את עם ישראל מאסון. התקרית הזאת מראה שאבינר הוא בוגד צבוע.

ב. לגבי הנשים הנשואות שאבינר הטריד מינית, הנה סרטון שבו הרב אידוא אלבה שליט''א מראה איך אבינר מכשיל את הרבים:

אין שום ספק שמדובר בבוגד מרושע שגורם לעם ישראל הרבה נזק.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : ינואר 16, 2011, 06:39:03 »
האשכול הנ"ל לא אומר לי כלום מלבד כמה השמצות שווא של חברי הפורום(לצערי) המלבים שנאה תהומית לא מבוססת

תעשה לי טובה, אלמ. כל העובדות הושטחו בפניך ואתה ממשיך להגן על הבוגד הזה. אתה קורא לאתר של הרב אלבה שחושף את המחבל
"אתר השמצה" כמו כל שמאלן אחר שקורא לאתר שלנו "אתר גזעני" - כדי לברוח מהדיון. אתה אפילו מכחיש את מה שהוא מצהיר בגאווה -
שהוא שיתף פעולה עם הגירוש בגוש קטיף באלימות אכזרית, חיסל את המאבק נגד הגירוש האנטישמי, ושהוא עובד עם השב"כ.

עד לרמה הזאת תומכי המחבל אבו נור יגיעו. אבל זה לא מפתיע כלל שאדם שמשרת בצבא שמגרש יהודים יגן על מגרש יהודים.

ציטוט
(עדיין לא ראיתי תשובות מאתרי שו"ת מהרבנים שהציגו בנושא הרב דב ליאור הרב יעקב יוסף וכו')

רק דוגמאות:

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1171359.html
http://aviner.net/psak_niduy.gif

ציטוט
מלהגן כנראה כאתאיסט לכל אינך מבין את הכלל ההלכתי היזהרו בכבודם של חכמים( ואל נא יעוטו חברי הפורום לומר כסיל בור וכו' שרבים מכם לא הגעתם לחצי מחכמתו).

תפסיק לחלל שם שמיים ולהגן על בוגד חולני. ותפסיק לשחק אותה כאילו אכפת לך מכבוד תלמידי חכמים - אתה הגבת בזלזול וחוצפה תוקפניים לרב אלבה (הבעיה שלך נפתרה: הרב אלבה לא רב כי הוא לא בוגד שסוגד לצבא הבוגדני שלך, אולי בכלל לא יהודי כמו שבד"כ המזרוחניקים אומרים).

אני מבטיח לך שבאתר החמא"ס יגנו עליו (למה לא, הרי הוא מסר להם את גוש קטיף באלימות שלא הייתה מביישת אף מחבל שלהם). עדיף שתירשם שם ותכתוב את הזבל האנטי-יהודי שלך.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : ינואר 16, 2011, 10:53:26 »
הבנתי, ממה שפרסמת כי הרב אבינר נאסר בפסיקת ענייני נידה(למרות שגם עניין זה מצריך בירור אני לא מקבל דברים כמובן מעליו, בעידן האינטרנטי ניתן לעשות הכל לעוות לסלף להעליל להוציא דברים מהקשרן לפברק לכו')
לגבי ה"הטרדה" תחלוק על זה http://www.news1.co.il/Archive/001-D-250934-00.html

הערה: אנא אל תרד להשתלחויות אישיות
ציטוט
עד לרמה הזאת תומכי המחבל אבו נור יגיעו. אבל זה לא מפתיע כלל שאדם שמשרת בצבא שמגרש יהודים יגן על מגרש יהודים.
גם אני יכול זאת ובנקל.