כתב נושא: כל יום, פיפי (ביבי) מתחנן בפני מחמוד עבאס יש''ו לעשות "שלום" (התאבדות ישראלית)  (נקרא 1664 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

זה חילול השם איום ונורא שמנהיגי ישראל כמו פיפי מתחננים בפני המרצחים המחבלים הערבים הנאצים יש''ו לעשות "שלום" - כלומר לקבל נסיגות ישראליות התאבדותיות.

במקום לחנך את עם ישראל על טבעו האמיתי של האוייב הערבי הנאצי, פיפי משקר לעם ללא הפסק ומדבר על "שלום" עם בני עמלק. בגלל כל השקרים של פיפי, ליברמן, הליכוד, ישראל ביתנו, ש''ס והבית היהודוני, העם מבולבל והעם מוכן לקבל התאבדות לאומית ח''ו (מדינה "פלסטינית" נאצית).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4008832,00.html

מנותק Yaniv044

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
    • http://hayamin.org
בס"ד

המחבלים מקבלים גם תנאים מצויינים וגם הצעות למדינה לא רע בכלל  בהתחשב בכך שמעולם לא היה להם מדינה,מי היה מסרב?!!

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
חיים אתה צודק, אבל לצערי המדינה הפלסטינית תקום בכל מקרה, גם אם המשא ומתן יכשל, הם יכריזו באופן חד צדדי, והמנהיגים היהודוניים של מדינת ישראל יקבלו את זה! איזה מצב מטורף
עדן איסקוביץ

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד
חיים אתה צודק, אבל לצערי המדינה הפלסטינית תקום בכל מקרה, גם אם המשא ומתן יכשל, הם יכריזו באופן חד צדדי, והמנהיגים היהודוניים של מדינת ישראל יקבלו את זה! איזה מצב מטורף

בס''ד

שוב אתה מטיף תבוסתנות. בן כמה אתה שאתה כבר מתייאש? זה עצוב לראות אנשים שנכנעים לפני שהקרב התחיל. ללא ספק לפני 70 שנה, היית אומר שמדינה יהודית לא מציאותית. היית אומר שהמרד של האצ''ל והלח''י נגד המעצמה הבריטית לא מציאותי. היית אומר שהמרד של הליגה להגנה יהודית נגד ברה''מ לא מציאותי. היית אומר לפני מלחמת השיחרור, שאין לישראל סיכוי לשרוד מול כל העולם הערבי. היית אומר אותו הדבר לפני מלחמת ששת הימים. בטח שהיית אומר לפני 2000 שנה שאין לנו סיכוי לשרוד אלפי שנים בגלות הסיוטית.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
חיים, אני מודה שההיסטוריה שלנו מלאה בארועים ובמצבים שגורמים לאדם לעיתים לאבד תקווה. אבל, לצערי הרב הרבה אנשים בעם חושבים כך, ולא רק השמאלנים הקיצוניים. אני לא רוצה חלילה שהם יקימו את מדינת פלסטין - אבל, האם ההנהגה הפוליטית של ישראל עושה משהו כנגד זה?!? -לא! אבל למרות זאת אתה צודק ואסור לנו להכנע.
עדן איסקוביץ

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
לשאלתך, חיים, אני בן 24, ואני עדיין לא התייאשתי לגמרי.
עדן איסקוביץ