כתב נושא: הערבים ממשיכים להציע לבחורות טרמפ על מנת לתקוף אותן מינית  (נקרא 4635 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק bajur tov

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • הערבים הם אותם הערבים והים הוא אותו הים
הערבים הם אותם הערבים והים הוא אותו הים
יצחק שמיר

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
איזה חיות  :old_Angry2:

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
רק חינוך טוב והדרכה שלא ליצור קשר עם ערבים מוסלמים נאצים יעזור מאוד נגד המעשים של החזירים האלה.
יימח שמם !! מוחמד נקבר עם ראש של חזיר!!

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
הטרוריסטים הללו יעשו הכל כדי להשפיל ולפגוע בעם ישראל. גם להטריד מינית ולאנוס את בנות ישראל. מוות לאויב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י!
עדן איסקוביץ

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
בס''ד
הטרוריסטים הללו יעשו הכל כדי להשפיל ולפגוע בעם ישראל. גם להטריד מינית ולאנוס את בנות ישראל. מוות לאויב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י!
זה חלק מתרבותם לאנוס נשים לא מוסלמיות (כך מבחינתם הם מבזים את בנות ה"כופרים").
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רוב הנשים בישראל היום זולות ופרוצות מבחינה מינית ותרבותית,אני לא מרחם על נשים כאלה.
אם הן נאנסות זה אשמתן בלבד ומגיע להן ויסבלו כמה שיותר ואני לא מדבר כשמאלני אלה כיהודי שאכפת לו ורואה את הזנות שנפוצה בקרב הנשים שלנו בישראל.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
רוב הנשים בישראל היום זולות ופרוצות מבחינה מינית ותרבותית,אני לא מרחם על נשים כאלה.
אם הן נאנסות זה אשמתן בלבד ומגיע להן ויסבלו כמה שיותר ואני לא מדבר כשמאלני אלה כיהודי שאכפת לו ורואה את הזנות שנפוצה בקרב הנשים שלנו בישראל.

ללא ספק לכל נאנסת מגיע שיאנסו אותה כי היא מתלבשת פרובוקטיבי.
אגב לכל ילד ששם ג'ל על השער ובגדים ואפנתיים מגיע שפדופיל יגע בו.

ללא ספק שברת שיא.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
ללא ספק לכל נאנסת מגיע שיאנסו אותה כי היא מתלבשת פרובוקטיבי.
אגב לכל ילד ששם ג'ל על השער ובגדים ואפנתיים מגיע שפדופיל יגע בו.

ללא ספק שברת שיא.
הוא התכוון באופן כללי, ולא רק לנאנסות.

דבר שני - אתה לא יכול לקבוע באופן גורף שאין שמץ של אמת בדבריו.

בנוגע לערבים - אני לא חושב שהם מעדיפים דווקא את ה"זולות" מבין היהודיות, אלא יעדיפו בהרבה יהודיות יותר שמרניות (וקרה לא פעם שדתיות ואף חרדיות נאנסו ע"י בני הבליעל).
אל תשכח שהמטרה העיקרית שלהם היא ביזוי האוייב (ואת זה לפי אמונתם משיגים בין היתר ע"י אונס בנותיו של ה"כופר" - ועדיף שתהיה בתולה או דתייה).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה זאת אומרת? אתה רוצה להגיד לי שלבחורה מגיע שיאנסו אותה כי היא מתלבשת במיני? אם כך, אז מגיע לילד בן 10 שיאנסו אותו כי הוא מתלבש מספיק אופנתי.
היגיון פשוט.

רק אני לא זה שחושב שמגיע לכל אחד ואחת שיאנסו אותו/אותה גם אם הם מתלבשים שלא לטעמך.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה זאת אומרת? אתה רוצה להגיד לי שלבחורה מגיע שיאנסו אותה כי היא מתלבשת במיני? אם כך, אז מגיע לילד בן 10 שיאנסו אותו כי הוא מתלבש מספיק אופנתי.
היגיון פשוט.

אני לא מתכוון שממש מגיע לכל בחורה,אבל אני טוען שאם בחורה יהודיה הולכת עם ערבי יש לה מספיק שכל להבין למה היא נכנסת ושיש סיכוי גבוהה שהיא תאנס,ולמרות כל זאת היא מעדיפה ללכת בעקבות הפיתוי אז אם אונסים אחת כזאת אני חושב שמגיע לה.

זה כמו שאומרים לנער אל תתעסק עם פשע זה יגמר רע בשבילך,והוא בכל זאת נכנס לעולם הפשע ולבסוף שיורים בו למוות אני חושב שזה מגיע לו.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
אכן זה נכון שבקרב רבות מבנות ישראל נפוצה הפריצות. אך גם מדובר בבחורה שמתלבשת בצורה פרובוקטיבית ובלתי צנועה - אסור לאיש לומר משפט כמו מה שנאמר כאן. לאף אחת לא מגיעה התעללות כזאת, אני מקווה שמרבית האנשים כאן חושבים כמוני לגבי הסוגייה הזאת, ואם לא אז אוי ואבוי לנו...
עדן איסקוביץ

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד
אכן זה נכון שבקרב רבות מבנות ישראל נפוצה הפריצות. אך גם מדובר בבחורה שמתלבשת בצורה פרובוקטיבית ובלתי צנועה - אסור לאיש לומר משפט כמו מה שנאמר כאן. לאף אחת לא מגיעה התעללות כזאת, אני מקווה שמרבית האנשים כאן חושבים כמוני לגבי הסוגייה הזאת, ואם לא אז אוי ואבוי לנו...

לא אבוי לנו כי עם אבוי להן....

היום הפריצות נפוצה כמעט בכל מקום,לצערי זה גם חדר לחלקים גדולים במגזר החרדי שהיה נחשב כשמרן עד  סוף המאה הקודמת.

ועדן אני לא מתכוון רק לבנות שלובשות פרובוקטיבי אלה גם לבנות שמתלבשות "צנוע" כהגדרתן צנועה ויפה שהכוונה תלבשי בגדים ארוכים אבל כמה

שיותר צמודים שיראו לך את השדיים והישבן.

אני אישית ראיתי אשת רב מכובד(והוא באמת מכובד,אני מעריך אותו)שלובשת בגדים "צנועים" שלא יורדים ברמה מנערת ליויי של העשירון העליון.

ואגב פריצות זה לא רק ביגוד אלה גם סגנון התנהגות,בבית היא הילדה הטובה ובחוץ היא הפרוצה הכי גדולה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הבוס הגדול, איך בחורה צריכה להתנהג כדי שלא יהיה מוצדק שיאנסו אותה?

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כל הכבוד לך, עכשיו אתה מנסה להפיל עליי את  האשמה בזה שאתה שואל אותי איך הן צריכות להתנהג?!
להזכירך מדובר כאן על נשים שהולכות עם ערבים ומודעות לסיכון ולא על נשים שהולכות ברחוב ואז מופיע אנס שפל...

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
הבוס הגדול, אני לא מבין את דבריך לגבי חוסר צניעות בחברה החרדית. מה כוונתך?? הרי החרדים מקפידים מאוד על צניעות. אני אומנם לא מכיר הרבה חרדים, ואינני מסתדר איתם ואני גם מתנגד להרבה ממה שהם מייצגים - אך כפי הידוע לי, בחורות חרדיות הן צנועות. ואתה צודק, צניעות היא לא רק לבוש, זה הרבה מעבר לזה. אני בא מרקע דתי לאומי ואני מכיר היטב את הנושא הזה.
עדן איסקוביץ

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הם מציעים טרמפ לכל אחת, פרוצה או דתיה.
ההבדל הוא שהפרוצות מסכימות להצעה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד
הבוס הגדול, אני לא מבין את דבריך לגבי חוסר צניעות בחברה החרדית. מה כוונתך?? הרי החרדים מקפידים מאוד על צניעות. אני אומנם לא מכיר הרבה חרדים, ואינני מסתדר איתם ואני גם מתנגד להרבה ממה שהם מייצגים - אך כפי הידוע לי, בחורות חרדיות הן צנועות. ואתה צודק, צניעות היא לא רק לבוש, זה הרבה מעבר לזה. אני בא מרקע דתי לאומי ואני מכיר היטב את הנושא הזה.

אני מתכוון שהיום הקידמה נכנסה לכל בית,וכל אישה מרגישה שיש לה את הזכות להתנהג איך שהיא רוצה והכוונה לחרדיות.

ובגלל זה הן הולכות ברחוב עם הלבוש הצנוע והמחשבות שלהן פרוצות לגמרי.

אני אתן לך דוגמא הכי טובה,אני עובד בחברה ציבורית שבן היתר עובדת גם באיזור בני ברק ובתוכה.

לאחד העובדים בחברה אסור להכנס לבני ברק בתפקיד בשום פנים ואופן וזה בגלל שהוא היה שוכב על עשרות נשים חרדיות במשך כמה שנים ואני לא מגזים עשרות חרדיות.

הסיפור נגמר שמשמרות הצניעות ועוד מאות גברים כמעט עשו לו לינץ המזל שלו זה שהוא בחור בריא והיה לו אקדח,הוא הזמין משטרה וצעק מי שיתקרב אני יורה בו למוות

וזה מתוך הבנה שהוא נמצא בסכנת חיים אמיתית.

אני לא בא להצדיק אותו חס ושלום אבל אני מקווה שהבנת למה אני מתכוון עשרות נשים חרדיות...

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
כן אני מבין. אבל אולי זה בגלל שהנשים הללו סגורות בתוך חברה שמפלה אותן. אני אדם דתי, אבל אני לא מתנגד לזה שאישתי (אני עדיין אינני נשוי) תצא לעבוד, תפתח לעצמה קריירה וכו'. אבל בעולם החרדי, הגבר עושה מה שבא לו - חלקם גם הולכים לבתי בושת בדרום תל אביב, וזה מעשה מכוער ביותר. אז מה הם מצפים מהנשים שלהם. אני לא שונא אף יהודי, אבל אני לא חובב חרדים, בלשון המעטה, ויש לי סיבות רבות לכך. הציבור היהודי הטוב ביותר הוא הציבור שלנו - הציבור הדתי לאומי, כי אנחנו נאמנים למדינה, נאמנים לארץ ישראל כולה, נאמנים לקדוש ברוך הוא ולתורה, אנחנו אוהבים כל יהודי, משרתים בצבא בדרך כלל ביחידות הקרביות המעולות ביותר, לומדים ומשיגים השכלה גבוהה, משתלבים בשוק העבודה, אנחנו עובדים וגם הנשים שלנו עובדות, יש לנו הרבה ילדים, אנחנו מחנכים אותם לאהבת הארץ והעם ולציונות, ואנחנו גאים בכל מה שאנו עושים.
החרדים בדרך כלל גלותיים, סגורים בתוך הקהילות שלהם, הם רק מבקשים קצבאות מהמדינה כשהם לא תורמים לה כמעט כלום! הם מזכירים לי את היהודים המסכנים של מזרח אירופה, יהודים מסכנים נרדפים, חסרי נחלה, חסרי אונים, לא יכולים ולא רוצים להגן על עצמם, לא משתלבים בחברה, מבקשים נדבות ולובשים את הבגדים השחורים הגלותיים שלהם.
די! צאו מזה! אתם באדמתכם בארצכם! לא בגטו ולא בעיירה יהודית בפולין!
עדן איסקוביץ

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הערבים ממשיכים להציע לבחורות טרמפ על מנת ל
« להגיב #18 ב- : ינואר 07, 2011, 09:17:40 »
כל הכבוד לך, עכשיו אתה מנסה להפיל עליי את  האשמה בזה שאתה שואל אותי איך הן צריכות להתנהג?!
להזכירך מדובר כאן על נשים שהולכות עם ערבים ומודעות לסיכון ולא על נשים שהולכות ברחוב ואז מופיע אנס שפל...

אם דבריך הופנו כלפי בחורות בכללי אני עומד מאחורי השאלה, אם כוונתך הייתה רק לבנות שהולכות עם ערבים, אני מתנצל.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הערבים ממשיכים להציע לבחורות טרמפ על מנת ל
« להגיב #19 ב- : ינואר 07, 2011, 12:19:45 »
אם דבריך הופנו כלפי בחורות בכללי אני עומד מאחורי השאלה, אם כוונתך הייתה רק לבנות שהולכות עם ערבים, אני מתנצל.

אני מדבר אך ורק על נשים שהולכות עם ערבים,כי על זה אנחנו מדברים כאן.

אני בכלל לא בעד שיאנסו אישה אפילו אם היא הולכת עם ערבי,אבל אני טוען שאם היא כבר הלכה איתו והוא אנס אותה אז זה מגיע לה.