בס''ד
כן אני מבין. אבל אולי זה בגלל שהנשים הללו סגורות בתוך חברה שמפלה אותן. אני אדם דתי, אבל אני לא מתנגד לזה שאישתי (אני עדיין אינני נשוי) תצא לעבוד, תפתח לעצמה קריירה וכו'. אבל בעולם החרדי, הגבר עושה מה שבא לו - חלקם גם הולכים לבתי בושת בדרום תל אביב, וזה מעשה מכוער ביותר. אז מה הם מצפים מהנשים שלהם. אני לא שונא אף יהודי, אבל אני לא חובב חרדים, בלשון המעטה, ויש לי סיבות רבות לכך. הציבור היהודי הטוב ביותר הוא הציבור שלנו - הציבור הדתי לאומי, כי אנחנו נאמנים למדינה, נאמנים לארץ ישראל כולה, נאמנים לקדוש ברוך הוא ולתורה, אנחנו אוהבים כל יהודי, משרתים בצבא בדרך כלל ביחידות הקרביות המעולות ביותר, לומדים ומשיגים השכלה גבוהה, משתלבים בשוק העבודה, אנחנו עובדים וגם הנשים שלנו עובדות, יש לנו הרבה ילדים, אנחנו מחנכים אותם לאהבת הארץ והעם ולציונות, ואנחנו גאים בכל מה שאנו עושים.
החרדים בדרך כלל גלותיים, סגורים בתוך הקהילות שלהם, הם רק מבקשים קצבאות מהמדינה כשהם לא תורמים לה כמעט כלום! הם מזכירים לי את היהודים המסכנים של מזרח אירופה, יהודים מסכנים נרדפים, חסרי נחלה, חסרי אונים, לא יכולים ולא רוצים להגן על עצמם, לא משתלבים בחברה, מבקשים נדבות ולובשים את הבגדים השחורים הגלותיים שלהם.
די! צאו מזה! אתם באדמתכם בארצכם! לא בגטו ולא בעיירה יהודית בפולין!