כתב נושא: דוקטורנט מהטכניון: "רק בורים לא מאמינים באבולוציה"  (נקרא 10189 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4002773,00.html

רועי צזנה הוא דוקטורנט לננו-טכנולוגיה בטכניון: "לא ללמד אבולוציה, הרי זה כמו להתעלם מחוקי הכבידה של ניוטון או מקיומם של אטומים. קל מאד לתלמידים בישראל לסיים את בית הספר מבלי שידעו דבר וחצי-דבר על האבולוציה. כדאי לישראל להפסיק את ההנחות שניתנות לבתי הספר הממלכתיים, הממלכתיים-דתיים, החרדיים והפיראטיים"

לא יודע מה איתכם, אבל אני בור גאה.

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אין צורך להתרגש. הבן אדם הוא אתאיסט מוצהר וחבר במפלגה אנטי-דתית.
אני יודע מהי אבולוציה, אבל אני ממאן לקבל אותה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מצורף בזה רשימה של 100 מדענים בכירים מתחומי מדעים מדוייקים ומדעי הטבע בלבד שממאנים לקבל את תורת האבולוציה (או דרוויניזם לצורך העניין)
זה בקובץ PDF, מציע לכולם לשמור את זה
אז כנראה לדידו של המדען הפישר הקטן, גם מדענים אלו בורים, ורק הוא כל יודע.....
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני בהחלט מאמין ששמאלנים מוצאם מן הקוף.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה בין ננו טכנולוגיה לתורת האבולוציה (שנמצאת בכלל בתחום הביולוגיה המולקולרית)?

זה כמו שלינגוויסט יחשב לאוטוריטה בתורת הקוונטים. מגוחך.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מה בין ננו טכנולוגיה לתורת האבולוציה (שנמצאת בכלל בתחום הביולוגיה המולקולרית)?

זה כמו שלינגוויסט יחשב לאוטוריטה בתורת הקוונטים. מגוחך.

תשמע, יכול להיות שהוא עשה את התואר הראשון שלי במדעי החיים.
חוץ מזה זכותו להביע דעה, אני חסר כל השכלה ואני מביע את דעתי בכל פורום.

הבן אדם כותב באופן קבוע על האבולוציה באתר האנטישמי "הידען" , אז כנראה שיש לו ידע די מכובד בנושא הזה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
דוקטורנט מהטכניון: "רק בורים לא מאמינים בא
« להגיב #6 ב- : דצמבר 23, 2010, 17:48:30 »
אני בהחלט מאמין ששמאלנים מוצאם מן הקוף.
אל תעליב את הקופים (לפחות הם יודעים לזהות סכנה מול הפרצוף שלהם).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מצורף בזה רשימה של 100 מדענים בכירים מתחומי מדעים מדוייקים ומדעי הטבע בלבד שממאנים לקבל את תורת האבולוציה (או דרוויניזם לצורך העניין)

על הבדיחה הזו יש רק תשובה אחת:

חבר'ה לבדוק מקורות לפני שאתם מפרסמים פה ספאם שקיבלתם במייל

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

א. יש גם סרטון עם תרגום למי שרוצה.

ב. נדב, עזוב את המדענים, אתה חושב שלך ולעץ המנגו יש אב קדמון משותף ?
אתה חושב שלך ולשבלול יש אב קדמון משותף ?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor

נדב, תחזור ללמוד מוזיקולוגיה ותתעסק בדברים שאתה מבין בהם ותספר בדיחות למישהו אחר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
נכון, יש תרגום חלקי:

ציטוט
נדב, עזוב את המדענים, אתה חושב שלך ולעץ המנגו יש אב קדמון משותף ?

זה לא משנה מה אני חושב. זה מוכח.

ציטוט
נדב, תחזור ללמוד מוזיקולוגיה ותתעסק בדברים שאתה מבין בהם ותספר בדיחות למישהו אחר.

אתה יודע משהו, לא ציפיתי לשום תגובה אחרת. בטח שלא לתשובה רצינית. ולא חכם הקטע עם המוזיקולוגיה, אתה סטודנט למזרחנות, נץ, אתה מבין באבולוציה כמו שאני מבין בדגמים של מטוסי קרב ממלחמת העולם השניה. אז חלאס עם הפדיחות.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ואפשר גם לעשות רשימה של אלפי אנשים שטוענים שהשואה לא קרתה....בינהם גם אנשים שלכאורה מאוד משכילים.

זה שלכם אין את הידע להבין את המחקרים המדעיים לא אומר שהם לא נכונים. האבולוציה זה דבר מוכח....לא השערה.
לא "להאמין" באבולוציה זה בערך כמו לא להאמין שכרגע יש מולכם מסך מחשב.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

זה לא משנה מה אני חושב. זה מוכח.

תגיד, מה ההוכחות שאתה מכיר לאבולוציה ?
אתה יכול לשתף אותנו ?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor

אתה יודע משהו, לא ציפיתי לשום תגובה אחרת. בטח שלא לתשובה רצינית. ולא חכם הקטע עם המוזיקולוגיה, אתה סטודנט למזרחנות, נץ, אתה מבין באבולוציה כמו שאני מבין בדגמים של מטוסי קרב ממלחמת העולם השניה. אז חלאס עם הפדיחות.
האמת היא שהייתה לי תגובה אחרת, פשוט היא נמחקה לי בשל לחיצת כפתור לא נכון מעשה של הקלדה מהירה (או פליטת מקלדת אם תרצה), מפאת קוצר הזמן  אחרי שהיא נמחקה, פשוט רשמתי את זה, זה לקח לי הרבה פחות זמן, זה הכל.
אל תגיד לי מה חכם ומה לא חכם, אתה לבטח לא מדד לחכמה.
קודם כל לידיעת כבודו, נץ מבין הרבה במדע וקורא הרבה על עינייני מדע ומדע פופולרי, ונץ גם השקיע יפה בבגרות 5 יחידות בביולוגיה דרך אגב וגם קיבל ציון מאוד יפה בהתאם.
נץ גם נשוי לאישה שעסוקה גם היא בפועל בעיניינים מדעיים, ומשפחתה נמצאת עמוק בתחומי מדע מגוונים, אח של אישתי הוא דוקטורנט בביולוגיה מולקולרית באחת מאוניברסיטאות ליגת הקיסוס בארה"ב.
אז אני בהחלט מציע לכבודו ללכת ללמוד קצת על דגמי מטוסי קרב ממלחמת העולם ה-2, לפחות תכניס קצת דעת לקודקוד מעבר להתעסקות ב"מדעי הסקסופון".
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ואפשר גם לעשות רשימה של אלפי אנשים שטוענים שהשואה לא קרתה....בינהם גם אנשים שלכאורה מאוד משכילים.
זה שלכם אין את הידע להבין את המחקרים המדעיים לא אומר שהם לא נכונים. האבולוציה זה דבר מוכח....לא השערה.
לא "להאמין" באבולוציה זה בערך כמו לא להאמין שכרגע יש מולכם מסך מחשב.
נו, מול טיעון שכזה, מי כבר יכול להתמודד?!
אין מה להשוות בין מדעים מדוייקים, מדעי הטבע אל מול הסטוריה, לא ניתן להעמיד את אותם מדדים ביחס לשניהם, נקודה.
די והותר אנשים ממגוון תחומים של מדעים מדוייקים ומדעי הטבע מעמידים את התיאוריה הזו למבחן המדעיות הנוקשה (שלה כללים מאוד קשיחים וברורים) ומגיעים למסקנה שזה פשוט לא עומד במבחן, נקודה (איה בדיוק נמצאים כל אותם פוסילים של מצבי ביניים במעבר בין מוטציה לחברתה? איה  נמצאים כל אותם אלו שנכשלו במעבר המוטנטי? אף לא אחד בנמצא, מכל אותם עשרות מליונים אם לא יותר של פרטים ביולוגיים ולא נמצא ולו זכר לאחד שעומד בקריטריונים)
תיאוריה לא ניתנת להשוואה עם עובדה הסטורית, זה שיש משכילים מטעם עצמם שמכחישי שואה, זה מטריד לי את קצה הבוהן, אדם שמכחיש שואה עושה זאת או בגלל שהוא אנטישמי או בגלל שיש לו איזה אג'נדה פוליטית שמניעה אותו מאחורי זה, זאת אומרת, הוא איננו מגיע נקי כפיים ובר לבב כדי להתיישב מול העובדות להתעמת איתם כיאות, מאידך מדען בתחומי המדע המדוייק או מדעי הטבע, מיישם רק כללי מדע בלבד ואיננו מגיע מתוך איזה אג'נדה פוליטית או אחרת כדי להתמודד עם תופעה או תיאוריה מדעית זו או אחרת.
לכן אין בסיס אחיד להשוואה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נו, מול טיעון שכזה, מי כבר יכול להתמודד?!
אין מה להשוות בין מדעים מדוייקים, מדעי הטבע אל מול הסטוריה, לא ניתן להעמיד את אותם מדדים ביחס לשניהם, נקודה.
די והותר אנשים ממגוון תחומים של מדעים מדוייקים ומדעי הטבע מעמידים את התיאוריה הזו למבחן המדעיות הנוקשה (שלה כללים מאוד קשיחים וברורים) ומגיעים למסקנה שזה פשוט לא עומד במבחן, נקודה (איה בדיוק נמצאים כל אותם פוסילים של מצבי ביניים במעבר בין מוטציה לחברתה? איה  נמצאים כל אותם אלו שנכשלו במעבר המוטנטי? אף לא אחד בנמצא, מכל אותם עשרות מליונים אם לא יותר של פרטים ביולוגיים ולא נמצא ולו זכר לאחד שעומד בקריטריונים)
תיאוריה לא ניתנת להשוואה עם עובדה הסטורית, זה שיש משכילים מטעם עצמם שמכחישי שואה, זה מטריד לי את קצה הבוהן, אדם שמכחיש שואה עושה זאת או בגלל שהוא אנטישמי או בגלל שיש לו איזה אג'נדה פוליטית שמניעה אותו מאחורי זה, זאת אומרת, הוא איננו מגיע נקי כפיים ובר לבב כדי להתיישב מול העובדות להתעמת איתם כיאות, מאידך מדען בתחומי המדע המדוייק או מדעי הטבע, מיישם רק כללי מדע בלבד ואיננו מגיע מתוך איזה אג'נדה פוליטית או אחרת כדי להתמודד עם תופעה או תיאוריה מדעית זו או אחרת.
לכן אין בסיס אחיד להשוואה.

ברור, לאדם שרואה באבולוציה סתירה לאמונותיו הדתיות אין שום אג'נדה. אגב מצחיק שהמשפט הזה מגיע מאדם שטוען שאין סיכוי שיגאל עמיר רצח את רבין- ללא שום אג'נדה פוליטית כמובן...

ואהבתי את התגובה שלך לנדב, הרי לא אמרת שום דבר וכלום בעצם בנדון והמשכת עם כך. אני כבר סקרן למען הדיון, מה תהיה אם בכל תגובה רצינית. מצד שני יתכן וציפיותיי רק יסתברו כאכזבה.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : דצמבר 25, 2010, 19:23:19 »

(איה בדיוק נמצאים כל אותם פוסילים של מצבי ביניים במעבר בין מוטציה לחברתה? איה  נמצאים כל אותם אלו שנכשלו במעבר המוטנטי? אף לא אחד בנמצא, מכל אותם עשרות מליונים אם לא יותר של פרטים ביולוגיים ולא נמצא ולו זכר לאחד שעומד בקריטריונים)

אם אתה מבין באבולוציה אז אני מניח שאתה מודע לעובדה שהמאובנים הם רק הקצפת על העוגה ושההוכחה העיקרית נמצאת בדנא.
אבל אם אתה מתעקש לראות מאובנים, אשמח לשמוע באיזה קריטריונים 'לא עמדו' כל אותם מאובני מעבר שאכן נמצאו ושהיום נמצאים במוזיאונים.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אם אתה מבין באבולוציה אז אני מניח שאתה מודע לעובדה שהמאובנים הם רק הקצפת על העוגה ושההוכחה העיקרית נמצאת בדנא.

בא תחכים אותי על ההוכחות ב DNA ?
אני רוצה לדון איתך עליהן.

אבל אם אתה מתעקש לראות מאובנים, אשמח לשמוע באיזה קריטריונים 'לא עמדו' כל אותם מאובני מעבר שאכן נמצאו ושהיום נמצאים במוזיאונים.

אני אנסה להסביר לך את מה שאני חושב.
לפי האבולוציה לפני מאות מיליונים התהלכו על היבשה הרבה מאד דגים עם רגלים. אם כך הדבר, איך זה שלא מוצאים כמעט אף מאובן מובהק של "דג עם רגלים" (מצאו בקושי אחד או שניים כאלו, וגם הם מוטלים בספק), הרי מוצאים הרבה מאד מאד מאד מאובנים של דוחיים ושל דגים קדמוניים (שהם דגים ששחו בים), אבל איפה כל המאובנים של אותם דגים שהיו להם סנפירים (גפיים)
מפותחים מאד ? איך זה שדווקא את המאובנים האלו לא מוצאים ?  חשוד בעייני.

עוד דוגמה : איך יכול להיות שדווקא את המאובנים של הזוחלים שהתחילו לפתח כנפיים לא מוצאים (מצאו, אם אני לא טועה בסך הכל מאובן אחד של זוחל עם נוצות) ?

איך יכול להיות שהומינינים (קופי אדם) התהלכו במספרים עצומים במשך מספר מיליונים של שנים, ובכל זאת, כל מה שמצאו זה בסך הכל מעט יותר ממאתיים מאובנים של
גולגולות כאלו (שרובם גם ככה של האדם המודרני - הומו ספיאנס) ?
הרי אם התהלכו לפני כמה מיליונים בודדים כל כך הרבה דורות של הומינינים, אז היינו צריכים למצוא הרבה מאד מאובנים שלהם.

זה בקצרה מאד רק על המאובנים. לאבולוציה יש עוד הרבה מאד בעיות קשות, אל תיתן לאנשים להפנט אותך, תבחן את הדברים כמו שהם.

אחי, תקרא קצת באתר הזה, זה אתר מעולה :

http://evolutions.fav.co.il/

תהנה וסוף שבוע טוב. 

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #18 ב- : דצמבר 25, 2010, 20:26:45 »
באף מוזיאון אין שום מאובן מעבר, בדיוק כשם שלא נמצא שלד מעבר של הומנואיד ממצב של "האדם הניאנדרטלי" להומו ספיאנס ספיאנס.
שינויים בDNA באים לידי ביטוי בסוף כלפי , ואין שום ממצא מאובן שיכול לאשש את זה, ומכיוון שחקר DNA נמצא רק בחיתולים שלו ביחס לדברים קיימים בלבד ואך ורק מאז שנות ה-60 לעומק, אי לכך לטעון דברים ביחס לתהליכים שהתרחשו על פני מליוני שנה ויותר ללא שום יכולת לחקור זאת בפועל, די פתטית.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
נדב, בא נעשה את זה ענייני,

למה אתה מקבל את האבולוציה,
איזה הוכחות שכנעו אותך שאותי הן לא שכנעו ?

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אני מקבל את האבולוציה כי היא ההסבר המדעי היחידי שמסביר את התפתחות המינים. אני לא מכיר הסבר מדעי אחר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אני מקבל את האבולוציה כי היא ההסבר המדעי היחידי שמסביר את התפתחות המינים. אני לא מכיר הסבר מדעי אחר.
המומחה למדע דיבר, כולם להשתחווה
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

ולמה אתה פוסל את הבריאה ?
בגלל שהיא לא מדעית ?
מי אמר שהכל מוחשי והכל חייב להיות סביב המדע ?
אתה מאמין שאתה רק גוש כימיקלים ומוח מוח מנופח ותאים חיים ?

קראת את ההודעה שכתבתי ל"חרותניק"?
אתה יודע לענות על השאלות העליתי שם?
נכנסת לאתר ששמתי שם כקישור?

ואיך המדע מסביר את המיקום המושלם של כדור הארץ, אתה יודע ?
איך הוא מסביר איך נוצרו האטומים עם המבנה המושלם שלהם, אתה יודע?
אתה יודע איך המדע טוען שהגיע הירח?

זה בסדר שאתה לא יודע, כי אין לזה ממש הסברים, אומרים שזה יד המקרה, או שאלו דברים בלי תשובות
דוקינס יש"ו כתב בספרו שהמיקום המושלם של כדור הארץ הגיוני כי מתוך אינספור גלקסיות ויקומים
יוצא שאחד כן במיקום מושלם ואז אפשרי שהתפתחו החיים, אתה מקבל את זה ?

אני אחדש לך משהו, אפשר להיות מאמין ולקבל את האבולוציה, אז שלא תחשוב שזה מהווה תרוץ מבריחה מהשלמה עם עובדת מציאות הבורא.

אגב, על מה אתה מנגן? אתה טוב?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ולמה אתה פוסל את הבריאה ?
בגלל שהיא לא מדעית ?
מי אמר שהכל מוחשי והכל חייב להיות סביב המדע ?
אתה מאמין שאתה רק גוש כימיקלים ומוח מוח מנופח ותאים חיים ?

קראת את ההודעה שכתבתי ל"חרותניק"?
אתה יודע לענות על השאלות העליתי שם?
נכנסת לאתר ששמתי שם כקישור?

ואיך המדע מסביר את המיקום המושלם של כדור הארץ, אתה יודע ?
איך הוא מסביר איך נוצרו האטומים עם המבנה המושלם שלהם, אתה יודע?
אתה יודע איך המדע טוען שהגיע הירח?

זה בסדר שאתה לא יודע, כי אין לזה ממש הסברים, אומרים שזה יד המקרה, או שאלו דברים בלי תשובות
דוקינס יש"ו כתב בספרו שהמיקום המושלם של כדור הארץ הגיוני כי מתוך אינספור גלקסיות ויקומים
יוצא שאחד כן במיקום מושלם ואז אפשרי שהתפתחו החיים, אתה מקבל את זה ?

אני אחדש לך משהו, אפשר להיות מאמין ולקבל את האבולוציה, אז שלא תחשוב שזה מהווה תרוץ מבריחה מהשלמה עם עובדת מציאות הבורא.

אגב, על מה אתה מנגן? אתה טוב?
תשובה תקבל בעוד שבוע, ברגע שנדב יחזור מהשעייה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #24 ב- : דצמבר 26, 2010, 12:51:31 »
באף מוזיאון אין שום מאובן מעבר, בדיוק כשם שלא נמצא שלד מעבר של הומנואיד ממצב של "האדם הניאנדרטלי" להומו ספיאנס ספיאנס..

זאת בדיחה?אם מצפים שמאובני מעבר יראו כמו תרנגול עם ראש של אריה, אז אני מניח שאין מאובני מעבר.
בבקשה:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_transitional_fossils
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_human_evolution_fossils

ציטוט
שינויים בDNA באים לידי ביטוי בסוף כלפי , ואין שום ממצא מאובן שיכול לאשש את זה, ומכיוון שחקר DNA נמצא רק בחיתולים שלו ביחס לדברים קיימים בלבד ואך ורק מאז שנות ה-60 לעומק, אי לכך לטעון דברים ביחס לתהליכים שהתרחשו על פני מליוני שנה ויותר ללא שום יכולת לחקור זאת בפועל, די פתטית

מעניין, מאז שיש חקר דנ"א זה רק הוסיף וחיזק (משמעותית) את תורת האבולוציה ולא בהכרח צריך לחזור מיליוני שנים אחורה בשביל לחקור זאת.
 הנה דוגמא קטנה: