כתב נושא: לדוברי האנגלית  (נקרא 4118 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
לדוברי האנגלית
« ב- : דצמבר 19, 2010, 13:23:22 »
בס"ד

שימו לב מה הבחור הזה אומר..
הוא אומנם צועק ומתרגש (ובינינו, נשמע קצת מטורף) אך אין ספק שיש הרבה מאוד אמת בדבריו

עדן איסקוביץ

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לדוברי האנגלית
« להגיב #1 ב- : דצמבר 19, 2010, 20:08:22 »
יש הרבה אמת בדבריו אבל חבל שכל זה לא יכול להועיל למצב  :old_angry:
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לדוברי האנגלית
« להגיב #2 ב- : דצמבר 19, 2010, 20:24:48 »
בס"ד

מישהו יכול לפרש לי??

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
לדוברי האנגלית
« להגיב #3 ב- : דצמבר 19, 2010, 22:01:24 »
בס''ד
הוא מדבר על הנשיא של ארה''ב ברק חוסיין אובאמה, הוא מדבר על התנהגותו של אובאמה, על כך שהוא מבקר במדינות אוייב מוסלמיות כמו אינדונזיה (שבה דרך אגב גדל והתחנך על ברכי האיסלאם) הוא מדבר על כך שאי אפשר לסמוך על אובאמה שידאג לארה''ב, פשוט כי הוא שונא את ארה''ב.
ואני מסכים עם הכל.
עדן איסקוביץ

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לדוברי האנגלית
« להגיב #4 ב- : דצמבר 20, 2010, 20:32:17 »
בס''ד
הוא מדבר על הנשיא של ארה''ב ברק חוסיין אובאמה, הוא מדבר על התנהגותו של אובאמה, על כך שהוא מבקר במדינות אוייב מוסלמיות כמו אינדונזיה (שבה דרך אגב גדל והתחנך על ברכי האיסלאם) הוא מדבר על כך שאי אפשר לסמוך על אובאמה שידאג לארה''ב, פשוט כי הוא שונא את ארה''ב.
ואני מסכים עם הכל.
מה זה החרטוט הזה? אובמה נולד בהוואי שהיא אחת ממדינות ארצות הברית, ורוב החיים שלו גר שם, פרט ל4 שנים בהם גר באינדונזיה ושלוש שנים מתוכן למד בבית ספר קתולי פרטי ושנה אחת בחינוך הציבורי שהוא כמובן מוסלמי.
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
לדוברי האנגלית
« להגיב #5 ב- : דצמבר 21, 2010, 23:11:37 »
בס''ד
Proud Arab Jew, שם מעניין בחרת לעצמך...
עדן איסקוביץ

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לדוברי האנגלית
« להגיב #6 ב- : ינואר 11, 2011, 23:26:25 »
בס''ד
Proud Arab Jew, שם מעניין בחרת לעצמך...
אפשר להתווכח על זה, אבל אני חושב שכל יהודי יוצא מדינות ערב הוא ערבי.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
לדוברי האנגלית
« להגיב #7 ב- : ינואר 12, 2011, 02:04:15 »
אפשר להתווכח על זה, אבל אני חושב שכל יהודי יוצא מדינות ערב הוא ערבי.
אתה חושב?
אין דבר כזה יהודי ערבי.
יהודים שחיו בארצות ערב הגיעו לשם בכל מני דרכים, אבל הם ממש לא ערבים.
יהודי צפון אפריקה למשל, הם צאצאים של מגורשי ספרד (ממש לא ערבים) - זו גם אחת הסיבות שהם נקראים "ספרדים" בישראל.
רוב יהודי המזרח התיכון (ובמיוחד איראן ועיראק) היו צאצאים של גולי בבל (שוב - ממש לא ערבים).
זה שהוטבעה בהם חלק מהתרבות הערבית זה דבר טבעי אחרי שהם ישבו שם דורות, אבל הם ממש לא ערבים.
ערביות היא גזע, ואתניות, והיהודים שחזרו מארצות ערב לא שייכים לגזע הזה.
יותר מכך - לפי מחקרים שנעשו בשנים האחרונות התגלה שאפילו בקרב ערבים "ישראלים" יש "דם יהודי" (צאצאים של יהודים שהתאסלמו לפני מאות שנים).

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
לדוברי האנגלית
« להגיב #8 ב- : ינואר 12, 2011, 02:36:40 »
בס"ד
יהודי הוא יהודי! יהודי לא יכול להיות ערבי, כמו שנורבגי לא יכול להיות אתיופי! מדובר בשתי קבוצות אתניות שונות, שאומנם שייכות לגזע אחד, הגזע השמי, אבל הן עדיין נפרדות לחלוטין. הערבים הם שמים "טהורים יותר" מכיוון שהם חיו תמיד כאן ולא היה תהליך אסימילציה בקרב אוכלוסייתם, אולם העם היהודי חי במשך שנים ארוכות בארצות תבל השונות והתבולל בקרב העמים האחרים (הגיור מוביל לעירוב גזעים - כך לדוגמא אני אומנם יהודי לחלוטין, על פי ההלכה היהודית, אך מבחינה גנטית אני מעורב כי אבי יהודי ואימי היא סרבית שהתגיירה - היא יהודיה בדתה אך היא עדיין סלאביתולא שמית - אני חצי יהודי וחצי סרבי, במילים אחרות - אני משתייך לשני גזעים שונים - הגזע השמי והגזע הסלאבי).
עדן איסקוביץ

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
לדוברי האנגלית
« להגיב #9 ב- : ינואר 12, 2011, 20:06:02 »
בס"ד
יהודי הוא יהודי! יהודי לא יכול להיות ערבי, כמו שנורבגי לא יכול להיות אתיופי! מדובר בשתי קבוצות אתניות שונות, שאומנם שייכות לגזע אחד, הגזע השמי, אבל הן עדיין נפרדות לחלוטין. הערבים הם שמים "טהורים יותר" מכיוון שהם חיו תמיד כאן ולא היה תהליך אסימילציה בקרב אוכלוסייתם, אולם העם היהודי חי במשך שנים ארוכות בארצות תבל השונות והתבולל בקרב העמים האחרים (הגיור מוביל לעירוב גזעים - כך לדוגמא אני אומנם יהודי לחלוטין, על פי ההלכה היהודית, אך מבחינה גנטית אני מעורב כי אבי יהודי ואימי היא סרבית שהתגיירה - היא יהודיה בדתה אך היא עדיין סלאביתולא שמית - אני חצי יהודי וחצי סרבי, במילים אחרות - אני משתייך לשני גזעים שונים - הגזע השמי והגזע הסלאבי).
זה לא מדוייק כ"כ שהערבים הם "שמיים טהורים" משום שאם נסתמך על ספר בראשית נגלה שאברהם אבינו (אביו של ישמעאל) אכן היה שמי, אבל הגר (השפחה המצרית) לא הייתה שמית אלא מצרייה (וכידוע - המצרים בתקופת הפרעונים לא היו כלל שמיים).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לדוברי האנגלית
« להגיב #10 ב- : ינואר 13, 2011, 20:57:00 »
אם כך, מדוע יהודים מרוקאים הם שחומי עור יותר מיוצאי ארצות הקווקז למשל? מדוע יהודים אתיופים נראים כאתיופים לכל דבר? ברור לכולם, שהיהודים התבוללו עם עמים אחרים ויש סיכוי שיש בהם אפילו יותר דם שהוא "אינו יהודי" מאשר "דם יהודי".

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
לדוברי האנגלית
« להגיב #11 ב- : ינואר 13, 2011, 22:10:44 »
אם כך, מדוע יהודים מרוקאים הם שחומי עור יותר מיוצאי ארצות הקווקז למשל? מדוע יהודים אתיופים נראים כאתיופים לכל דבר? ברור לכולם, שהיהודים התבוללו עם עמים אחרים ויש סיכוי שיש בהם אפילו יותר דם שהוא "אינו יהודי" מאשר "דם יהודי".
צבע העור השתנה בשל תקופה של מאות שנים באקלים שונה האחד מהשני, דווקא מחקרים גנטיים הוכיחו מעל לכל ספק, כולל מחקר גנטי רחב לאחרונה שבוצע על ידי חוקרים מישראל, שגילה בצורה חד משמעית שהן ליהודים ממדינות מזרח אירופה ויהודים ממרוקו ועראק, חולקים אב גנטי משותף! כל זה מראה מה שווה ה"ערבי-יהודי" שלך, ומעבר לכך, היהדות למרות שאיננה מסיונרית, עדיין ניתן להתגייר ולהצטרף אליה, יהיה אשר יהיה דתך הקודמת, צבע עורך ומוצאך האתני.
יהודים שהתבוללו, אחרי דור עד שתיים, גג שלוש, כבר לא נותר מהם זכר ואין להם קשר עם העם היהודי, ולא מכירים בהם כיום כיהודים.
היחידים שכן הם גרי צדק וכאלה שיכולים להיות בטוחים שהם מצאצאי יעקב אבינו, גנטית!
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לדוברי האנגלית
« להגיב #12 ב- : ינואר 13, 2011, 23:39:36 »
בס''ד

אתם רואים איך הגוי הזה בסרטון למעלה מדבר? הוא לא מדבר, הוא צועק. הגויים באמריקה אוהבים את זה. מדוע? כי הם נורמלים. הם מבינים שזה בריא לצעוק למען המולדת שלך, העם שלך, האמונה שלך. הם מבינים שזה טוב לומר את האמת אפילו אם יש אנשים שלא רוצים לשמוע את האמת. הם מעדיפים דובר חזק שלא מתפשר.

נשווה את זה לאפסים בארץ ישראל שאומרים לי שאני צועק יותר מדי. אני דוקא מתון מאוד לעומת דוברים לא יהודים. אני בטח מתון לעומת הערבים הנאצים שמקבלים תמיכה מהיהודונים בתשקורת, בבג''ץ, בהסתדרות, בחברות הגדולות, בצה''ל ובפוליטיקה. כל אלה שתמכו בהיטלר הערבי יאסר ערפאת יש''ו קוראים לי "קיצוני" וגרוע מזה.

האתגר שלנו זה להביא שפיות לעם דפוק בראש אחרי 2000 שנות גלות.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לדוברי האנגלית
« להגיב #13 ב- : ינואר 15, 2011, 04:23:25 »
בס''ד

אתם רואים איך הגוי הזה בסרטון למעלה מדבר? הוא לא מדבר, הוא צועק. הגויים באמריקה אוהבים את זה. מדוע? כי הם נורמלים. הם מבינים שזה בריא לצעוק למען המולדת שלך, העם שלך, האמונה שלך. הם מבינים שזה טוב לומר את האמת אפילו אם יש אנשים שלא רוצים לשמוע את האמת. הם מעדיפים דובר חזק שלא מתפשר.

נשווה את זה לאפסים בארץ ישראל שאומרים לי שאני צועק יותר מדי. אני דוקא מתון מאוד לעומת דוברים לא יהודים. אני בטח מתון לעומת הערבים הנאצים שמקבלים תמיכה מהיהודונים בתשקורת, בבג''ץ, בהסתדרות, בחברות הגדולות, בצה''ל ובפוליטיקה. כל אלה שתמכו בהיטלר הערבי יאסר ערפאת יש''ו קוראים לי "קיצוני" וגרוע מזה.

האתגר שלנו זה להביא שפיות לעם דפוק בראש אחרי 2000 שנות גלות.
כלומר אתה מקבל השראה מהגויים? חוץ מזה היציאה שלך לגבי "נורמליות" מאוד מקוממת שתדע לך... א-נורמליות היא לא בהכרח דבר רע, אנשים ששונים מהכלל יכולים להיות שונים במגוון צורות ודרכים ולכן אסור להכליל ולומר שא-נורמליות בכללותה היא דבר שלילי, זה שהאמריקאים "נורמלים" כביכול, לא אומר שכל העמים (וביניהם גם העם היהודי) צריכים לנהוג באותה הדרך.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לדוברי האנגלית
« להגיב #14 ב- : ינואר 15, 2011, 17:03:57 »
the proud arab jew - אם זו דרך מחשבתך אז כנראה מקומך לא כאן בישראל אלא באחת ממדינות הקופים האסלאמיות אין ספק שתיהנה שם תמצא הרבה חברים!!
כנראה שבמדינה היהודית אתה סובל מאוד אם אתה קורה לעצמך ערבי ועוד גאה בזה!!!