כתב נושא: סרט שלנו באנגלית על מיסים והכלכלה של ארה''ב  (נקרא 1768 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

קודם שיהיה ברור: כשאנו עושים סרטונים באנגלית על נושא לא יהודי כביכול, תמיד יש לנו סיבה יהודית לדבר על הנושא הזה.

למשל בסרטון למטה, אנו מדברים על מיסים והכלכלה של ארה''ב ועל למה המועמד לנשיאות מייק האקבי עדיף בנושא הזה.

איך זה קשור לישראל וליהודים? א. האקבי הוא המועמד היחיד שמתנגד לכל נסיגה ישראלית מיהודה שומרון ירושלים ורמת הגולן. לכן אנו רוצים לשכנע את הגויים באמריקה להצביע למענו. כי זה טוב לישראל. ב. ההצעה של האקבי להחליף את מס ההכנסה עם מס ערך מוסף יותר גבוה, זה גם הצעה טובה לכלכלת ישראל.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
סרט שלנו באנגלית על מיסים והכלכלה של ארה''ב
« להגיב #1 ב- : דצמבר 16, 2010, 13:52:06 »
אני חייב לציין שבאופן תאורתי אתה צודק רק כמה דברים.

1. אתה מבין שאם אתה מבטל את מס הכנסה(בארצות הברית או בישראל זה לא חשוב) ומחליף אותו בהעלאת המע''מ אתה רק מגדיל את הפערים בין העניים לעשירים?
זאת אומרת שמי שיש לו כבר הרבה, יהיה לו עוד, ומי שאין לו הרבה, שגם ככה בקושי משלם מס אם בכלל, עלות המחיה שלו
תעלה הרבה יותר? כבר היום המע''מ בישראל זה 16 אחוז.
ואם אתה מבטל את מס החברות, אז בכלל אתה יוצר מצב, שרק הצרכן הקטן הוא זה שמשלם את המס, וכל החברות הגדולות, שחלק בזכות הממשלה, מרוויחות כסף ולא משלמות אגורה(חברות לא משלמות מע''מ, או יותר נכון
המע''מ לא פוגע בהכנסות שלהם).

2. גם אם מחר יבטלו את מס הכנסה, אני מניח שעדיין כל עסק יהיה צריך להגיש דוח שנתי או רבעוני לאיזה מוסד ממשלתי מסוים(אני לא זוכר מה היא החובה של עסק פרטי לאומת עסק ציבורי), כיוון שבכל זאת יש עניין של ביקורת, ורצון
להילחם על הלבנת הון. זה לא כזה ביג דיל, אבל זה רק לדיוק.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #2 ב- : דצמבר 17, 2010, 00:56:10 »
גם את זה מחקו לא יאמן העיקר סרטונים של שהידים הם משאירים

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *