כתב נושא: מה דעתכם עליה?  (נקרא 4408 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מה דעתכם עליה?
« ב- : דצמבר 15, 2010, 14:15:41 »

ד"ר וואפה סולתן, מוסלמית(או לפחות: נולדה למוסלמים) שלא פוחדת להגיד את האמת ויוצאת נגד הטרור המוסלמי.
מה דעתכם עליה? האם גם היא ספציפית לא בסדר לדעתכם?
ואני יודע שזה לא משליך על כל האיסלאם ושיש באיסלאם הרבה רוצחים...אני שואל לגבי המקרה הספציפי הזה.

ועכשיו עוד משהו, בכללי אני שואל מה דעתכם על מוסלמים שאינם מאוד דתיים ולא תומכים בטרור, ומקיימים מהאיסלאם רק את המצוות הקשורות למוסר(כמו איסור שתיית אלכוהול ודברים כאלה, כי יש בקוראן לצד ההטפות לרצח גם חלקים הקשורים למוסר ומאוד דומים לתורה).
האם אתם בכלל מקבלים/מאמינים לזה שיש אנשים המגדירים עצמם מוסלמים(למרות שבוודאי כאלה אתם לא תגדירו כמוסלמים, אבל אני מתכוון לאלה שמגדירים את עצמם) אך אינם דתיים ומתנגדים לטרור?

ואני מבקש, בלי להתחיל עכשיו בקללות וכל זה...פשוט דיון ענייני.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה דעתכם עליה?
« להגיב #1 ב- : דצמבר 15, 2010, 14:46:10 »
בכל כלל יש יוצא מין הכלל . חבל שמתוך מאות מיליוני אנשים שומעים כל כך מעטים . . . ,ועדיין ,כל הכבוד לאמיצים (אך הבודדים) האלה ..

ועכשיו עוד משהו, בכללי אני שואל מה דעתכם על מוסלמים שאינם מאוד דתיים ולא תומכים בטרור, ומקיימים מהאיסלאם רק את המצוות הקשורות למוסר(כמו איסור שתיית אלכוהול ודברים כאלה, כי יש בקוראן לצד ההטפות לרצח גם חלקים הקשורים למוסר ומאוד דומים לתורה).
האם אתם בכלל מקבלים/מאמינים לזה שיש אנשים המגדירים עצמם מוסלמים(למרות שבוודאי כאלה אתם לא תגדירו כמוסלמים, אבל אני מתכוון לאלה שמגדירים את עצמם) אך אינם דתיים ומתנגדים לטרור?

ומי הבטיח לך שכל אחד מעשרת ילדיו המוסלמים לא יקיים את האיסלם כלשונו (מעבר למוסר ..) ?
מוסלמי = מוסלמי ,  עד שלא ישנו את הקוראן ,שבו רשום לשחוט את היהודים, מוסלמי = אויב היהודים !

צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מה דעתכם עליה?
« להגיב #2 ב- : דצמבר 15, 2010, 14:57:10 »
בכל כלל יש יוצא מין הכלל . חבל שמתוך מאות מיליוני אנשים שומעים כל כך מעטים . . . ,ועדיין ,כל הכבוד לאמיצים (אך הבודדים) האלה ..
מסכים עם כל מילה.

ומי הבטיח לך שכל אחד מעשרת ילדיו המוסלמים לא יקיים את האיסלם כלשונו (מעבר למוסר ..) ?
מוסלמי = מוסלמי ,  עד שלא ישנו את הקוראן ,שבו רשום לשחוט את היהודים, מוסלמי = אויב היהודים !
ומי הבטיח לך שהילדים שלך לא יהיו נטורי קרתא?
זה הכל עניין של חינוך...
אם הילדים שלו יהיה מוסלמים דתיים שתומכים ברצח, אשנא אותם. אבל את אותו אדם ספציפי שלא תומך ברצח ומתנגד לחלקים הלא טובים בקוראן ומחנך ככה את ילדיו...אין לי שום סיבה לשנוא.
אני לא שונא ערבים. אני רק אוהב יהודים.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה דעתכם עליה?
« להגיב #3 ב- : דצמבר 15, 2010, 15:07:48 »

ומי הבטיח לך שהילדים שלך לא יהיו נטורי קרתא?
זה הכל עניין של חינוך...
אם הילדים שלו יהיה מוסלמים דתיים שתומכים ברצח, אשנא אותם. אבל את אותו אדם ספציפי שלא תומך ברצח ומתנגד לחלקים הלא טובים בקוראן ומחנך ככה את ילדיו...אין לי שום סיבה לשנוא.
אני לא שונא ערבים. אני רק אוהב יהודים.

[/quote]

גם אף אחד לא מבטיח לי שילדיי לא יהיו מוסלמים . . , ברור שזה עניין של חינוך ואני כמובן יחנך אותם להיות יהודים ולחקור ולבצע את המוטל עליהם בתור יהודים ,בדיוק כפי שהמוסלמי יעשה .
אי אפשר לעשות סלקציה וחצאי אמיתות ,כמוסלמי אתה מחוייב לקוראן וזה ברור ממש כפי שלפי היהדות אתה מחוייב לתורה ! , יכול להיות שאני יהודי שלא שומר את כל המצוות אבל אם אני מחנך את ילדי ליהדות אין לדעת אם הוא לא יהיה יותר "דתי" ממני או פחות
מה שבטוח שהוא מחונך לפי חוקים שדורשים ממנו להרוג אותי ,כי אני יהודי .

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מה דעתכם עליה?
« להגיב #4 ב- : דצמבר 15, 2010, 15:15:11 »

מה שבטוח שהוא מחונך לפי חוקים שדורשים ממנו להרוג אותי ,כי אני יהודי .
למה?
אני פה לא מדבר על המוסלמים הדתיים.
אני מדבר על המוסלמים החילוניים, שמתנגדים לחלקים בקוראן שתומכים ברצח ומקיימים רק את החלקים של המוסר.
אלה שמחונכים להרוג את הלא מוסלמים אלה הדתיים, ולא עליהם אני מדבר פה(אלה שרוצים לרצוח אותנו ברור שצריכים למות...אין על זה שום ויכוח).
אני פה שואל רק לגבי ערבים שמגדירים עצמם מוסלמים אך הם לא דתיים ומתנגדים לחלקים של הקוראן הקוראים לרצח ומקיימים רק את החלקים הקשורים במוסר וגם מחנכים כך את ילדיהם. לדעתי אין איתם שום בעיה, אבל אני שואל מה הדעה של כל שאר חברי הפורום.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם עליה?
« להגיב #5 ב- : דצמבר 15, 2010, 15:33:37 »
חושבני שאתה כל כך נואש למצוא מוסלמי שאיננו מוסלמי שאפילו אתה מבין את התנגדות ההגיון הבריא לדבריך (שסותרים את עצמם כמה פעמים).

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מה דעתכם עליה?
« להגיב #6 ב- : דצמבר 15, 2010, 15:46:23 »
אני לא נואש, פשוט יש כאלה, ופה אני שואל מה דעתכם עליהם...
הדעות שלי ימניות מאוד, פשוט לא קיצוני ברמה של רוב חברי הפורום...ומה שאני מדבר עליו פה זה על ההבדלים בין ההשקפה שלי להשקפה שלכם. לכן זה אולי יוצר רושם שאני איזה שמאלני...

אם יש סתירות במה שאני אומר פה, אשמח אם תראה לי אותם.

לא דיברתי על "מוסלמי שאינו מוסלמי", דיברתי על מוסלמי(או לפחות אדם המגדיר עצמו כמוסלמי) שאינו דתי ומתנגד לחלקים בקוראן שרואים לרצוח את מי שאינו מוסלמי, למרות שהוא מקיים את החלקים הטובים בקוראן(הקשורים למוסר).
כמו שאני יהודי אבל ממש לא מקיים את כל מצוות התורה...
ודוגמא קיצונית לזה היא ד"ר וואפה סולתן. למרות שהיא מקרה אחד קיצוני בודד, היא לא היחידה עם הדעות האלה, היא פשוט היחידה(לפחות שאני ראיתי) שמעזה לסכן את חייה ואומרת את זה ומתעמתת עם תומכי הטרור.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם עליה?
« להגיב #7 ב- : דצמבר 15, 2010, 15:54:42 »
הדבר הגיוני היחיד שמשתמע מדבריך הוא הקשר הפונדמנטלי של התורה והקר'אן (להבדיל
מיליוני הבדלות) לזהותם של היהודי והמוסלמי.

אם מוסלמי דוחה את הקר'אן (הוא לא יכול לקיים מה שבא לו, אחרת הוא פאסק ומונאפיק,
והרי שאם הוא מבצע מצוות לא-אלימות לכאורה, שאותן הוא מגדיר מצוותו של אללה ונביאו
האחרון, אזי אין סיבה מדוע הוא לא יקיים מצוות אחרות שהן אלימות), הוא איננו מוסלמי,
כיוון שהאסלאם היא דת ולא יותר מזה. זה לא משהו מולד, זה משהו שבוחרים להיות חלק
ממנו, בין אם תחת חינוך מוסלמי, ובין אם בהתאסלמות במהלך חייך.

את שגעון הצביעות ה"דתית" התחלנו אנחנו, לצערי. אצל גויים (ובעיקר אצל ישמעאלים)
זה לא קיים, ו-וואפא סולטן איננה מוסלמית אלא אתאיסטית.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה דעתכם עליה?
« להגיב #8 ב- : דצמבר 15, 2010, 16:35:03 »
ומה יאמר אותו מוסלמי כאשר בנו ישאל אותו מדוע הוא מגדיר עצמו כמוסלמי וכופר באיסלם כאחד ?! , והוא יהיה צודק ! וכמובן שיתקן את דרך אביו הכופר ויהיה סופר מוסלמי (או שלא) אבל הסיכוי רב .

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה דעתכם עליה?
« להגיב #9 ב- : דצמבר 15, 2010, 17:26:35 »
היא לא מוסלמית. היא נולדה לתוך העולם הטמא של האיסלאם והיה לה מספיק אומץ ויושר לדחות אותו. ועל זה אני מעריך אותה.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה דעתכם עליה?
« להגיב #10 ב- : דצמבר 18, 2010, 16:19:34 »
לפי מה שהבנתי היא מדברת נגד האיסלם באופן כללי ולא רק נגד הטרור האיסלמי שהולך יד ביד עם האיסלם מין הסתם אז איך אתה מנסה להראות שהאיסלם הוא לא האויב איתה?? היא ידועה בתור מבקרת קשה של האיסלם..
אל תצביע תשפיע

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
מה דעתכם עליה?
« להגיב #11 ב- : דצמבר 19, 2010, 01:44:06 »
ומה יאמר אותו מוסלמי כאשר בנו ישאל אותו מדוע הוא מגדיר עצמו כמוסלמי וכופר באיסלם כאחד ?! , והוא יהיה צודק ! וכמובן שיתקן את דרך אביו הכופר ויהיה סופר מוסלמי (או שלא) אבל הסיכוי רב .
מוסלמים שמקיימים רק את המצוות האנושיות(מוסריות) באיסלאם וחיים בסביבה שאינה מוסלמית יהיו יחסית חילונים...
אני גם מגדיר את עצמי כיהודי, ואני אוכל כשר, צם ביום כיפור, יש לי מזוזות בבית, במשפחה עושים קידוש בשישי בערב....אבל אחרי הקידוש אני יוצא עם חברים, אני מפעיל חשמל בשבת, אני לא מניח תפילין....ויש עוד הרבה מאוד מצוות שאני לא עושה. ואני עוד מסורתי...יש הרבה חילונים שמגדירים עצמם יהודים, למרות שהם עושים עוד פחות ממני.
ומה? זה יכול להמשיך ככה דורות...
בחיים בסביבה חילונית(ובטח אם הסביבה גם מעורבת, שלא כולם מאותה דת. כמו למשל ברוב ארה"ב) הדת תופסת מקום מאוד קטן.....
פה בכוונה לא דיברתי על מוסלמים שחיים בסביבה מוסלמית דתית, אלא על הנורמלים יותר שחיים בסביבה יותר חילונית.

לפי מה שהבנתי היא מדברת נגד האיסלם באופן כללי ולא רק נגד הטרור האיסלמי שהולך יד ביד עם האיסלם מין הסתם אז איך אתה מנסה להראות שהאיסלם הוא לא האויב איתה?? היא ידועה בתור מבקרת קשה של האיסלם..
אני בסך הכל שאלתי מה דעתכם עליה..
נולדה כמוסלמית, מבחינת האיסלאם היא מוסלמית(שכופרת באיסלאם לצריכה למות...אבל עדיין מבחינת האיסלאם היא מוסלמית), אבל מעזה להגיד את האמת...
ואני גם מסכים עם כל מי שאמר...כל הכבוד לה, מישהי שהיא לא רק שפוייה שמבינה את זה אלא גם מעזה להסתכן ככה ולהגיד את זה, ועוד בצורה כל כך בוטה ומתריסה....

ואמרתי את זה כל כך הרבה פעמים, אבל אני כל הזמן נאלץ להגיד את זה שוב..
אני ממש לא משנה להראות פה שהאיסלאם(אני קורא לזה הקיצוני, תקראו לזה אתם איסלאם ולמה שאני קורא איסלאם שפוי תגידו שזה לא איסלאם...זה לא משנה זה רק סמנטיקה) זה משהו טוב, אני רק מציג פה את הדברים שנמצאים שמאלה מכם אבל בדעה שלי הם בסדר(למרות שאני בעצמי דיי ימני).