ומה יאמר אותו מוסלמי כאשר בנו ישאל אותו מדוע הוא מגדיר עצמו כמוסלמי וכופר באיסלם כאחד ?! , והוא יהיה צודק ! וכמובן שיתקן את דרך אביו הכופר ויהיה סופר מוסלמי (או שלא) אבל הסיכוי רב .
מוסלמים שמקיימים רק את המצוות האנושיות(מוסריות) באיסלאם וחיים בסביבה שאינה מוסלמית יהיו יחסית חילונים...
אני גם מגדיר את עצמי כיהודי, ואני אוכל כשר, צם ביום כיפור, יש לי מזוזות בבית, במשפחה עושים קידוש בשישי בערב....אבל אחרי הקידוש אני יוצא עם חברים, אני מפעיל חשמל בשבת, אני לא מניח תפילין....ויש עוד הרבה מאוד מצוות שאני לא עושה. ואני עוד מסורתי...יש הרבה חילונים שמגדירים עצמם יהודים, למרות שהם עושים עוד פחות ממני.
ומה? זה יכול להמשיך ככה דורות...
בחיים בסביבה חילונית(ובטח אם הסביבה גם מעורבת, שלא כולם מאותה דת. כמו למשל ברוב ארה"ב) הדת תופסת מקום מאוד קטן.....
פה בכוונה לא דיברתי על מוסלמים שחיים בסביבה מוסלמית דתית, אלא על הנורמלים יותר שחיים בסביבה יותר חילונית.
לפי מה שהבנתי היא מדברת נגד האיסלם באופן כללי ולא רק נגד הטרור האיסלמי שהולך יד ביד עם האיסלם מין הסתם אז איך אתה מנסה להראות שהאיסלם הוא לא האויב איתה?? היא ידועה בתור מבקרת קשה של האיסלם..
אני בסך הכל שאלתי מה דעתכם עליה..
נולדה כמוסלמית, מבחינת האיסלאם היא מוסלמית(שכופרת באיסלאם לצריכה למות...אבל עדיין מבחינת האיסלאם היא מוסלמית), אבל מעזה להגיד את האמת...
ואני גם מסכים עם כל מי שאמר...כל הכבוד לה, מישהי שהיא לא רק שפוייה שמבינה את זה אלא גם מעזה להסתכן ככה ולהגיד את זה, ועוד בצורה כל כך בוטה ומתריסה....
ואמרתי את זה כל כך הרבה פעמים, אבל אני כל הזמן נאלץ להגיד את זה שוב..
אני ממש לא משנה להראות פה שהאיסלאם(אני קורא לזה הקיצוני, תקראו לזה אתם איסלאם ולמה שאני קורא איסלאם שפוי תגידו שזה לא איסלאם...זה לא משנה זה רק סמנטיקה) זה משהו טוב, אני רק מציג פה את הדברים שנמצאים שמאלה מכם אבל בדעה שלי הם בסדר(למרות שאני בעצמי דיי ימני).