ישראל שלי ארגון אינטרנט ממסדי וחסר עקרונות, בדיוק כמו אם תרצו (אולי פחות גרועים).
http://www.myisrael.org.il/action/aboutוהנה ציטוט של העיקר
"ישראל שלי" היא תנועה חדשה של המחנה הלאומי בישראל אשר פועלת יחד עם מועצת יש"ע וגופים נוספים בשטח ובאינטרנט בשיתוף ברשתות החברתיות כגון פייסבוק ויו-טיוב, ומאגדת לפעילות אלפי גולשים בארץ ובעולם להפצת תכנים בעלי אופי ציוני לאומי וחומרי הסברה-פרו ישראלית, לתגובות בזמן אמת להתבטאויות מכעיסות נגד מדינת ישראל ונגד חלקים בחברה הישראלית, להצטרפות לפעילויות מחאה שונות באמצעות האינטרנט, ולהעלאת תמונות וסרטוני הסברה למען מדינת ישראל וארץ ישראל.
פשוט- ציונים, תומכים בעשייה למען המדינה, ומתנגדים לדברים שנגד המדינה(גם אם הממשלמה עושה או מתכוונת לעשות אותם, הם מתכוונים לזה. דוגמא מצויינת היא הסירטון שעליו פתחתי את האשכול הזה, שמתנגד לתנאים שהמדינה נותנת למחבלי החמאס).
מארגנים הפגנות כשצריך, מאגדים אנשים שיביעו מחאה על דברים לא טובים, ודואגים לחזק חברי כנסת שעושים דברים טובים(שזה דבר חשוב, שידעו שיש להם תמיכה וככה הם ימשיכו..הם רוצים להישאר עם הכיסא לכמה שיותר זמן).
ואפשר קצת יותר מידע לגבי קרולין גליק, המייסדת של לאטמה?
ובבקשה, די עם הסיסמאות האלה "הימין המזוייף". תגיד גם מה הבעיה עם הימין במדינה, חוץ מזה שזה לא בהכרח חסידים של חיים בן פסח ותומכי כהנא אלא אנשים שגם חושבים בעצמם(ואגב הדעות לא בהכרח מאוד רחוקות ממכם). פה אני כמובן לא מכניס את ביבי, אלא את מה שמדבר עליו המצע בחירות של ביבי(שלא מומש).