יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

אסור לרוץ לכנסת

<< < (2/10) > >>

אדם לא שפוי:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על מאי 15, 2011, 19:39:46 ---שאלה הזויה. איך אפשר לתמוך בהתנתקות ממדינת ישראל ובו זמנית להיות חלק ממנה?

--- סוף ציטוט ---

איך את מצפה שמדינת יהודה תקום? סתם, פתאום, יום אחד בבוקר? חוסר מעש הוא מפלטם של חסרי היכולת.

נ"ב

שלא תבין אותי לא נכון, אני דווקא שמח שאתה טוב בעיקר בדיבורים.

Rafoe:

--- ציטוט של: אדם שפוי על מאי 16, 2011, 23:57:12 ---איך את מצפה שמדינת יהודה תקום? סתם, פתאום, יום אחד בבוקר? חוסר מעש הוא מפלטם של חסרי היכולת.

נ"ב

שלא תבין אותי לא נכון, אני דווקא שמח שאתה טוב בעיקר בדיבורים.

--- סוף ציטוט ---
הרי אתה לא מצפה שמאות אלפי מתנחלים ביהודה ושומרון יחיו תחת שלטון ערבי, נכון? (נכון שאתה הזוי, אבל גם להזויים יש מנת משכל מינימלית).

הרי המתנחלים יישארו בבתיהם, ואם בסופו של דבר ממשלת ישראל תכיר ביישות זרה ביהודה ושומרון, למתנחלים לא תהיה ברירה אלא להקים את מדינת יהודה (הברירה היא בין זה לבין להיטבח ע"י הפולש הערבי).

edu:
כתב Rafoe

--- ציטוט ---הרי המתנחלים יישארו בבתיהם, ואם בסופו של דבר ממשלת ישראל תכיר ביישות זרה ביהודה ושומרון, למתנחלים לא תהיה ברירה אלא להקים את מדינת יהודה (הברירה היא בין זה לבין להיטבח ע"י הפולש הערבי).
--- סוף ציטוט ---
התסריט שלך לא התרחש במציאות בחורבן גוש קטיף. למה לצפות עכשיו לתוצאה אחרת?

שאלה 2
למרות שאויבנו משתתפים בכנסת הם לא מתבלבלים. הם עדיין רוצים בהשמדת מדינת ישראל, והמשחק הדמוקרטי זה כלי במאבק. אם הם מצליחים מדוע אתם סוברים שהכלי הזה לא טוב למדינת יהודה?

Rafoe:

--- ציטוט של: edu על מאי 17, 2011, 10:06:46 ---התסריט שלך לא התרחש במציאות בחורבן גוש קטיף. למה לצפות עכשיו לתוצאה אחרת?

--- סוף ציטוט ---
לפיני גירוש גוש קטיף המתנחלים היו תמימים והאמינו בצורה עיוורת במועצת פש"ע (והתוצאה ידועה).
מספר חודשים לאחר חורבן גוש קטיף ראינו את תוצאה ההתפכחות (באירועי עמונה).

עקירה נוספת לא תעבור בשקט (כמו שהיה בגוש קטיף).

--- ציטוט של: edu על מאי 17, 2011, 10:06:46 ---
שאלה 2
למרות שאויבנו משתתפים בכנסת הם לא מתבלבלים. הם עדיין רוצים בהשמדת מדינת ישראל, והמשחק הדמוקרטי זה כלי במאבק. אם הם מצליחים מדוע אתם סוברים שהכלי הזה לא טוב למדינת יהודה?

--- סוף ציטוט ---
חשוב להבהיר - המטרה היא לא להקים מדינה יהודית לצד מדינת ישראל הדמוקרטית, אלא לעורר את העם היהודי המדוכא ע"י החונטה השמאלנית, כדי שמדינת ישראל בעצמה תהיה מדינה יהודית.

עם זאת יש להתחשב בנתון אחד חשוב - כללי המשחק שונים כשמדובר בערבים, וההוכחה החותכת ביותר היא פסילתו של הרב כהנא הי"ד (מטעמים פוליטיים), והיתר למפלגות הערביות לרוץ בבחירות.

Panzer:
אבל מה אם העם לא רוצה מדינת יהודה/מדינת הלכה?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה