יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
אסור לרוץ לכנסת
Panzer:
חד משמעית לא נכון.
Rafoe:
--- ציטוט של: Panzer על יוני 01, 2011, 09:44:20 ---המדינה כבר מינתה כמה ועדות.
אתה מוזמן לעתור לבג"ץ ולנסות שוב את מזלך, או להמשיך להפיץ תיאוריות קונספירציה.
ואני אפסיק להיות ציני מתי שיבוא לי. שים לב לפעמים איך אתה וחבריך לפורום מתנסחים. הציניות שלי היא כאין וכאפס לעומת הזוהמה שרצה פה.
--- סוף ציטוט ---
הועדות שהמדינה מינתה הם פסולות מיסודן (האם פושע יכול לחקור את עצמו?)
--- ציטוט של: Panzer על יוני 01, 2011, 11:20:20 ---כן. אני תומך. אני חושב שזו היתה החלטה קשה מאוד, אמיצה והכרחית.
מנהיגים אמיתיים נאלצים להחליט החלטות קשות ועומדים בהן.
--- סוף ציטוט ---
ומי שם את בן גוריון למנהיג על היישוב היהודי?
מי קבע שדווקא הוא יהיה המנהיג ולא בגין?
בן גוריון פחד מבגין (כי הוא חשב שהוא מתכנן להכריז על הקמת המדינה לפניו), למרות שלבגין לא היו את אותן היומרות של בן גוריון.
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,29783.0.html
edu:
דברי Panzer בעד חיסול אנשי הימין באלטלנה:
--- ציטוט ---כן. אני תומך. אני חושב שזו היתה החלטה קשה מאוד, אמיצה והכרחית.
מנהיגים אמיתיים נאלצים להחליט החלטות קשות ועומדים בהן.
--- סוף ציטוט ---
מה קרה לסיסמאות שלך? סבלנות. אהבת ישראל.
אני מקבל את הרושם, שאתה רק זורק את הסיסמאות כמסך עשן כי קשה לך להגיד לפני הדתיים ואנשי הימין, מה באמת היית עושה להם, אם היה לך הכח.
Panzer:
--- ציטוט של: edu על יוני 02, 2011, 08:33:51 ---דברי Panzer בעד חיסול אנשי הימין באלטלנה:
מה קרה לסיסמאות שלך? סבלנות. אהבת ישראל.
אני מקבל את הרושם, שאתה רק זורק את הסיסמאות כמסך עשן כי קשה לך להגיד לפני הדתיים ואנשי הימין, מה באמת היית עושה להם, אם היה לך הכח.
--- סוף ציטוט ---
דמגוגיה, כרגיל. יש לי חברים דתיים רבים מהצבא ומהאזרחות, כולל שלושה שעובדים איתי יום יום. יש לי חברים ימנים רבים. יש לי ענפים דתיים וחרדים במשפחה. אני חושב שיש כמה ערכים נפלאים בחינוך הדתי והייתי שמח אם חלקם היו מאומצים גם בחינוך החילוני. אני בניגוד אליך ולכמה חבר'ה פה לא רוצה לכפות את עצמי על אחרים ואני מכבד קשת רחבה של דעות, השקפות ודרכי חיים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה