יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

אסור לרוץ לכנסת

<< < (4/10) > >>

edu:
לדברי רון בן מיכאל:

--- ציטוט ---אגב, מי שקרא את ספרה של הרבנית ליבי שתחיה יודע שמו"ר הרב כהנא אפילו לא חשב על ריצה לכנסת כשהוא עלה לארץ אלא עשה זאת רק אחרי שהחרימו אותו בתקשורת ומנעו ממנו להגיע לציבור. הריצות שלו לכנסת הייתה בסה"כ תרגיל פרסומי
--- סוף ציטוט ---

אם כן, מדוע מצד תרגיל פרסומי, לא טוב לרוץ לכנסת, לפרסם את הרעיון שיש להקים מדינת יהודה?

אדם לא שפוי:

--- ציטוט של: Rafoe על מאי 17, 2011, 17:58:28 ---רוב היהודים בישראל לא יודעים בכלל מה הפירוש של מדינת הלכה.
הם מזדעזעים רק למשמע המושג "מדינת הלכה" (מבלי לדעת בכלל מה עומד מאחורי המושג).

או כדברי חילוני שהתפכח: "החילוני פוחד ממדינת הלכה. - הוא לא יודע למה הוא פוחד. - ככה חונך..."

--- סוף ציטוט ---

החילונים מפחדים, ובצדק. ברגע שתהיה מדינת הלכה- הלכה המדינה מבחינתי ומבחינת רבים וטובים.

אני רוצה שיאפשרו לי בבוא היום (והוא די קרוב) להתחתן באופן אזרחי לחלוטין. אני רוצה שכל אדם שרק יחפוץ בכך יוכל לפתוח את עסקיו מתי שרק ירצה (אם יהודי אמוני לא רוצה לפתוח את העסק שלו זו זכותו אבל שלא יגביל אחרים). אני רוצה שיכירו בזכויות של הומוסקסואלים ולסביות להתחתן ולהקים משפחה. אני רוצה שלא תהיה שום הגבלה על המזון שמוגש לי (כופים על מסעדות להוציא תעודת כשרות שעולה הון תועפות) ושאוכל לא כשר יהיה זמין בדיוק כמו אוכל כשר (מה לעשות, יש אנשים שאוהבים פירות ים). אני רוצה שהחוקים במדינה יושתתו על מוסר אנושי והגיוני, לא על מוסר יהודי שלפיו אם אני מוצא אבדה של גוי אני לא חייב להחזיר אותה (יכול, אבל לא חייב. זה רק חלק מהשטויות שלמדתי במסגרת בגרות בתורה שבעל פה שהתיכון הממלכתי-"בולשביקי" הכריח אותי לעשות. עד היום אני לא מבין איך קיבלתי בזה 96 סופי) אני רוצה שתתקיים הפרדה מוחלטת בין דת למדינה, זה בעיקר מה שאני רוצה.

בקיצור, מדינת הלכה היא אסון בקנה מידה קולוסאלי. אני, באופן אישי, אעזוב (בצער מאוד רב, החלום שלי זה לחיות פה עד יום מותי) את הארץ אם נהפוך ל"איראן יהודית".
אגב, אני סמוך ובטוח שיחד איתי יעזבו עוד הרבה מאוד אנשים שהם פחות או יותר עמוד התווך של החברה הישראלית. אחרי שאנחנו נעזוב, נראה מה יעלה בגורל ישראל.

Rafoe:

--- ציטוט של: אדם שפוי על מאי 21, 2011, 20:17:16 ---החילונים מפחדים, ובצדק. ברגע שתהיה מדינת הלכה- הלכה המדינה מבחינתי ומבחינת רבים וטובים.

אני רוצה שיאפשרו לי בבוא היום (והוא די קרוב) להתחתן באופן אזרחי לחלוטין. אני רוצה שכל אדם שרק יחפוץ בכך יוכל לפתוח את עסקיו מתי שרק ירצה (אם יהודי אמוני לא רוצה לפתוח את העסק שלו זו זכותו אבל שלא יגביל אחרים). אני רוצה שיכירו בזכויות של הומוסקסואלים ולסביות להתחתן ולהקים משפחה. אני רוצה שלא תהיה שום הגבלה על המזון שמוגש לי (כופים על מסעדות להוציא תעודת כשרות שעולה הון תועפות) ושאוכל לא כשר יהיה זמין בדיוק כמו אוכל כשר (מה לעשות, יש אנשים שאוהבים פירות ים). אני רוצה שהחוקים במדינה יושתתו על מוסר אנושי והגיוני, לא על מוסר יהודי שלפיו אם אני מוצא אבדה של גוי אני לא חייב להחזיר אותה (יכול, אבל לא חייב. זה רק חלק מהשטויות שלמדתי במסגרת בגרות בתורה שבעל פה שהתיכון הממלכתי-"בולשביקי" הכריח אותי לעשות. עד היום אני לא מבין איך קיבלתי בזה 96 סופי) אני רוצה שתתקיים הפרדה מוחלטת בין דת למדינה, זה בעיקר מה שאני רוצה.

--- סוף ציטוט ---
בטח שהחילוניים מפחדים ממדינה יהודית (אחרי הכל, לא יהיה אפשר לרצוח, לאנוס, ולגנוב בלי להיענש).

בקיצור - אתה רוצה את מה שהרצל רצה ("יהודי חדש" שאין כל קשר בינו לבין מקורותיו).

תמשיך לדקלם את הסיסמאות הריקות שאותם למדת (כגון "מדינת הלכה, הלכה המדינה") - זה המקסימום שיש לכם.

--- ציטוט של: אדם שפוי על מאי 21, 2011, 20:17:16 ---בקיצור, מדינת הלכה היא אסון בקנה מידה קולוסאלי. אני, באופן אישי, אעזוב (בצער מאוד רב, החלום שלי זה לחיות פה עד יום מותי) את הארץ אם נהפוך ל"איראן יהודית".
אגב, אני סמוך ובטוח שיחד איתי יעזבו עוד הרבה מאוד אנשים שהם פחות או יותר עמוד התווך של החברה הישראלית. אחרי שאנחנו נעזוב, נראה מה יעלה בגורל ישראל.

--- סוף ציטוט ---
בקיצור - הבנו שאתה נגד כל סממן יהודי, ואפשר לומר שאתה הערב רב המתבולל הטיפוסי.

אדם לא שפוי:
לרצוח, לגנוב ולאנוס בלי להיענש? את חולה נפש או טיפש?! מתי אמרתי את זה? לעניות דעתי מערכת המשפט בימנו מקלה מדי. אין לי שמץ של מושג מדוע אתה מסיק מסקנות כל כך הזויות שאין להן אפילו רמיזה במה שאמרתי.

מדינת הלכה זה אסון לחילוניים שפויים. אני רוצה את כל מה שציינתי בהודעתי הקודמת, דבר שלא אוכל לקבל במדינת הלכה איראנית.

Rafoe:

--- ציטוט של: אדם שפוי על מאי 21, 2011, 21:09:44 ---לרצוח, לגנוב ולאנוס בלי להיענש? את חולה נפש או טיפש?! מתי אמרתי את זה? לעניות דעתי מערכת המשפט בימנו מקלה מדי. אין לי שמץ של מושג מדוע אתה מסיק מסקנות כל כך הזויות שאין להן אפילו רמיזה במה שאמרתי.

מדינת הלכה זה אסון לחילוניים שפויים. אני רוצה את כל מה שציינתי בהודעתי הקודמת, דבר שלא אוכל לקבל במדינת הלכה איראנית.

--- סוף ציטוט ---
קודם כל בעניין "חולה הנפש" וה"טיפש" -  הייתי מסתכל על עצמי לפני שאני מעיר הערות לגבי אחרים (אני לא מכנה את עצמי "שפוי", והמבין יבין).

דבר שני - ושאלת את עצמך למה מערכת המשפט מקלה מדי?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה