ברשותך, אתייחס רק לרציניות מטענותיך, ולא לטענות שמאלניות ממוחזרות שנדונו כאן עד דק ולזרא ("לא צריך להכליל" וכו'). אחרי שנים של שטיפת מוח, סגנון הויכוח היחיד שלך יישאר ויהיה (כמו בויכוח הקודם שלנו) "אל תבלבל אותי עם עובדות". גם אם נפרט בפניך את כל ההבדלים בין התרבות היהודית לתרבות הדרוזית, בין העם היהודי והעם הדרוזי, הדרוזי יישאר בעיניך בהמה תת-אנושית, חסר יכולת חשיבה משלו או אנושיות, ילד קטן שלא יכול להיות אחראי על מעשיו ודעותיו וכל קיומו נסוב סביב ההורה היהודי שלו.
בין הדרוזים יש הרבה מאוד שמשרתים בצבא במקומות הכי קרביים...
אתה רוצה להגיד לי שגם אלה שמשרתים בצבא במקומות הכי קרביים ומצילים חיים של יהודים ושומרים על המדינה הזאת הם מחבלים מבחינתך?
אף דרוזי לא נלחם למען היהודים. מדוע שילחם עבור עם אחר? הדרוזים שמשרתים בצה"ל, בין אם במהלך שירותם הם מחסלים ערבי או שוברים עצמות של יהודים, הם שכירי חרב שמשרתים בשביל הטבות כלכליות, כמו הרוסים. ואף אם הדרוזים היו מוכנים להיות נאמנים, באמת ובתמים, לעם אחר, מדוע שיהיו נאמנים למדינה חלשה ופחדנית כמו ישראל ולא לחזבאללה שריסק את צבאה (הדרוזים בלבנון כבר הספיקו לעשות החלטה נבונה זאת)?
אם שירות בצה"ל אמור להפוך שרץ לקדוש, אין סיבה שלא תתחבק איתו:
וכדאי שתתעדכנו: אנשים היום לא בהכרח הולכים בדרך ש"אבותיהם" ואנשים קודמים בעם שלהם הלכו בה.
לא, עמית, זה שאתה בגדת במורשת אבותיך לא שם את הדרוזים באותה סירה איתך. גם לא את הערבים. לדרוזים יש דת ותרבות יחודיים ומשותפים להם ולערבים, וכמו הערבים ושארית העמים השפויים, הם לעולם לא יבגדו בעמם ודתם, ולעולם לא ירגישו נאמנות לעם זר. בטח לא לעם חלש, פחדן ורפסן כמו העם היהודי.
ברוך השם, הדרוזים מבינים שהחזקים הם הערבים, ולכן בשונה משנים עברו, הם כבר לא טורחים להסתיר את דו-פרצופיותם וחוסר נאמנותם לעם היהודי ולמדינה שמתיימרת לייצג אותו. תהליך הפוך ממה שקרה ב-1948, כשהדרוזים נלחמו לצד הערבים (ויש לציין, ביותר אכזריות מאחיהם) ובגדו בהם רק בגלל הנצחון היהודי.
ואולי לפני זה - הרי הדרוזים מעולם לא הכחישו שברצונם לגזול אדמות יהודיות בצפון ולמשול בהן כבשלהם, ואבוי לראש הממשלה שיעז לצאת נגד האימפריאליזם הדרוזי הדורסני, או ליהודים שייכנסו לדלית אלכרמל (איפה שאנחנו משקיעים כרגע את מיטב כוחותינו לכבות את השריפה) ויישחטו בסגנון הלינץ' ברמאללה.
יוון עכשיו שלחה סיוע מאוד גדול, בריטניה מסכנת את עצמה בשביל לסייע לנו(שלחו את המטוס כיבוי היחיד שיש להם)...
תעשה לי טובה. "סיוע" שהוא כיסוי (חלק קטן, יש לציין) של חובות קודמים (כמו למשל, במקרה של רוסיה ואיטליה) ומטוסים ודלק בתשלום זה סיוע? פאתטי.
ברגע שתלמד שהכלל היחיד ביחסים בינלאומיים הוא אינטרס, אז תוכל להבין את מהלך העניינים מבלי להביך את עצמך קבל עם ופורום.