0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אני מאחל לה החלמה מהירה.חיים סיפר בתוכנית באנגלית שזאת הסיבה שאיתמר לא טיפל ברוני וחיים פנה לנועם פדרמן בנוגע לרוני בכדי לפתור את הבעיה שנוצרה.
ציטוט של: בייקר על מרץ 14, 2007, 12:55:47אני מאחל לה החלמה מהירה.חיים סיפר בתוכנית באנגלית שזאת הסיבה שאיתמר לא טיפל ברוני וחיים פנה לנועם פדרמן בנוגע לרוני בכדי לפתור את הבעיה שנוצרה.1. החלמה מהירה2. תירוץ טיפשי ואני לא קונה את זה הצצתי לפורום המדובר ואיתמר מאוד מאוד פעיל שם והוא שם זין על חיים ועלינו וגם על מה שרוני אומר הוא שם זין ולא מעניין אותו שהמנהל שלו נאצי
מה שם אמא של אימו של בן גביר?
ציטוט של: DolphinBoy על מרץ 14, 2007, 15:59:30ציטוט של: בייקר על מרץ 14, 2007, 12:55:47אני מאחל לה החלמה מהירה.חיים סיפר בתוכנית באנגלית שזאת הסיבה שאיתמר לא טיפל ברוני וחיים פנה לנועם פדרמן בנוגע לרוני בכדי לפתור את הבעיה שנוצרה.1. החלמה מהירה2. תירוץ טיפשי ואני לא קונה את זה הצצתי לפורום המדובר ואיתמר מאוד מאוד פעיל שם והוא שם זין על חיים ועלינו וגם על מה שרוני אומר הוא שם זין ולא מעניין אותו שהמנהל שלו נאציהמנהל הנאצי שלהם ידוע כגם חולה נפש ובעל פיצול אישיות. אני קצת חושד שהוא פשוט פתח שם משתמש בשם "איתמר גביר" ובעצם רוני הוא גם איתמר בן גביר בפורום חזית. לכו תדעו משוגעים מסוגלים לעשות הכל.
זה איתמר בן גביר ולא רוני בשם איתמר.בואו לא נייחס לרוני תכונות על אנושיות.
ציטוט של: בייקר על מרץ 15, 2007, 00:23:46זה איתמר בן גביר ולא רוני בשם איתמר.בואו לא נייחס לרוני תכונות על אנושיות.סביר להניח שזה באמת איתמר בן גביר. פשוט הכל אפשרי עם משוגע כזה. בהתחלה כשאיתמר רק התחיל להארח בפורום שלהם גם עז77 חשד שזה רוני ולא איתמר. אם הוא מסוגל לפתוח כל כך הרבה שמות משתמשים ולדבר עם עצמו... אז הכל אפשרי אצלו.
בס"דאני מאחל לאמו של איתמר בן-גביר רפואה שלמה, ולאיתמר אני ממליץ שיפשפש במעשיו.
שתמות הפרה כמה שיותר מהר