כתב נושא: השמאל משווה את ליברמן יש"ו להיטלר  (נקרא 2348 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
השמאל משווה את ליברמן יש"ו להיטלר
« ב- : נובמבר 24, 2010, 05:52:24 »
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/211245

ליברמן בוגד שתומך באירן (מתנגד להתקפה באירן) וקורא למסור יותר אדמות יהודיות לערבים (כקרש קפיצה לשואה שניה) מהשמאל.
« עריכה אחרונה: נובמבר 24, 2010, 06:02:04 על ידי רק_כך »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : נובמבר 24, 2010, 07:34:34 »
בס''ד

ליברמן יותר מסוכן מ"שלום עכשיו" כי הוא מתחזה כ"ימני" כשהוא תומך במדיניות כניעה והתאבדות.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #2 ב- : נובמבר 24, 2010, 09:49:40 »
לפעמים אני לא שם לב לפרטים הקטנים, אני זוכר שפעם בטלויזיה, ועוד בתוכנית הכי שמאל-קיצונית שקיימת: יומן. הציגו את ליברמן באור חיובי. "מה קיצוני בו? הוא ג'נטלמן עם חליפה. אנחנו לבנטינים, לא רגילים לזה." אמר איזה אחד ששילמו לו כדי שיגיד את זה. אבל לא הייתי כהניסט אז, הייתי טמבל, אז הצבעתי ליברמן - הוא היה נראה לי הכי ימני. ידי שפכו את הדם הזה.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 24, 2010, 12:09:00 »
הפרייה הדדית של שני צדדים שותפים לפשע. ככה השמאל הקיצוני נותן לגיטימציה לימני המזויף ליברמן ומטעה את הציבור הימני באמת.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #4 ב- : נובמבר 24, 2010, 14:02:50 »
הם מתכוונים שהוא נאצי בגלל חוק הנאמנות אסור להסכים עם השמאלנים

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
    • אני בפייסבוק
« להגיב #5 ב- : נובמבר 24, 2010, 14:13:36 »
הפרייה הדדית של שני צדדים שותפים לפשע. ככה השמאל הקיצוני נותן לגיטימציה לימני המזויף ליברמן ומטעה את הציבור הימני באמת.

אמת ויציב.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
    • אני בפייסבוק
« להגיב #6 ב- : נובמבר 24, 2010, 14:16:01 »
הם מתכוונים שהוא נאצי בגלל חוק הנאמנות אסור להסכים עם השמאלנים

הנבלות האלה משתמשים במילה 'נאצי' על כל אחד שהם לא מסכימים איתו. הם הפכו את המילה הזאת לחסרת משמעות. אין להם לב. לפעמים אני חושב שהם בכלל לא יהודים אלא גרמנים שהצטרפו ביחד עם העליות הראשונות, נפטרו מהמבטא, ולמדו עברית. עובדה שאין להם מושג בערכי תורה בסיסיים, ועובדה שהעברית שאנחנו מדברים שונה מאד מהעברית של ספר התורה. עכשיו רק צריך לבחון אותם, אני לא יודע הרבה על גרמנים חוץ מזה שהם אוכלים נקניקיות עם פירה. אבל אם יש חג מסוים לגרמנים, יהיה קל לזהות אותם.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #7 ב- : נובמבר 24, 2010, 15:50:14 »
הנבלות האלה משתמשים במילה 'נאצי' על כל אחד שהם לא מסכימים איתו. הם הפכו את המילה הזאת לחסרת משמעות. אין להם לב. לפעמים אני חושב שהם בכלל לא יהודים אלא גרמנים שהצטרפו ביחד עם העליות הראשונות, נפטרו מהמבטא, ולמדו עברית. עובדה שאין להם מושג בערכי תורה בסיסיים, ועובדה שהעברית שאנחנו מדברים שונה מאד מהעברית של ספר התורה. עכשיו רק צריך לבחון אותם, אני לא יודע הרבה על גרמנים חוץ מזה שהם אוכלים נקניקיות עם פירה. אבל אם יש חג מסוים לגרמנים, יהיה קל לזהות אותם.
מסכים עם כל מילה
אל תדאג ב"ה יבוא יום והם ישלמו על כך