כתב נושא: שינאת היטלר ליהודים-האם כל האמת סופרה?  (נקרא 8381 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שינאת היטלר ליהודים-האם כל האמת סופרה?
« ב- : נובמבר 23, 2010, 16:38:12 »
קודם כל שלא יהיו אי הבנות אני לא בא להגיד כאן שאני בעד הנאצים,אלה רוצה שתפתחו את הראש ותנסו להבין לאן אני חותר..

אז ככה בדרך כלל נהוג להגיד שהיטלר שנא את היהודים בגלל שהם היו מצליחים בגרמניה ורוב הגרמנים היו עניים

נכון שהיה בזה אמת כי זה סוג של קינאה,אבל האם זה כל האמת?! התשובה היא לא!

מי שלמד טוב את ההיסטוריה של היטלר הוא יודע שהדבר שהכי היטלר תעב זה היה השלטון הקומוניסטי,מבחינתו זה היה הרוע של העולם והאמת הוא צדק בקטע הזה

הקומוניזם(לעומת מה שחשבתי בעבר,עד שחקרתי לעומק)באמת היה השטן של העולם.

היטלר ידע שמי שהמציא את שיטת הסוציאליזם היה מרקס שהיה יהודי ואני שואל אולי בעצם השינאה שלו ליהודים הגיע משם ולא ממקום אחר,כי הוא ממש שנא את

הקומוניסטים ותמיד האשים את היהודים בזה

ומה שאני בעצם מנסה להגיד זה תחשבו קצת......קומוניזם,סוציאליזם,פמניזם,מרקיזם,ציונות חילונית מובהקת,שינאה עצמית,עזרה לאוייב,פיגועים,פצצת אטום!!

בעצם מה שאני בא להגיד זה שבזכות או יותר נכון בגלל האנשים שמנהלים היום את המדינה השואה השניה לא רחוקה.

והמבין יבין

אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #1 ב- : נובמבר 23, 2010, 17:32:10 »
בס"ד

שנאתו של היטלר יש"ו שר"י כלפי היהודים אינה מקרית כלל וכלל, האיש הבזוי והמטורף הזה ידע שלמשפחתו יש שורשים יהודיים, ולכן, כדי לפגוע כמה שיותר ביהודים מתוך שנאה עצמית, הוא החליט שהוא צריך להפוך את עצמו לגרמני הכי גרמני שיש, ולרצוח את כל היהודים. הוא גם רצה להחזיר את גרמניה לדתה האלילית המקורית, אך לא הייתה לו כל בעיה לשתף פעולה עם נוצרים, מוסלמים, וקומוניסטים (היטלר יש"ו שר"י עצמו היה סוציאליסט לא-מרוסן ואפל), בתנאי שזה שירת את האינטרסים שלו. האנטישמיות היא חלק בלתי-נפרד מהגרמניות ומהנצרות, ועל כן לא הייתה לו כל בעיה להוביל את הגרמנים הנוצרים הנאצים יש"ו שר"י לממש את רצונם לרצוח יהודים, בדומה למתיוונים יש"ו שעודדו את אנטיוכוס שר"י להטיל עלינו גזרות, מתוך כוונה להשתכחש לעברם ולשכוחו.

העמלקים-האפוקליפטיים הסוציאליסטים יש"ו שר"י בעלי השנאה-העצמית האובססיבית כלפי היהדות, כלפי היהודים, וכלפי הזהות-היהודית, ששולטים במדינת ישראל-הישמעאלית האובדנית ההתאבדותית התבוסתנית באופן חולני ומטורף, הם ההיטלרים יש"ו שר"י של הדור הזה. ממשלת הזדון והאבדון הבולשביקית היא הצעצוע של העמלקים-האפוקליפטיים יש"ו שר"י, שמנסים להוביל את היהודים להתבוללות ר"ל, בין אם ע"י יצירת הדת-הרפורמית, בין אם ע"י כפייה של התבוללות תרבותית, ובין אם ע"י כניעה והתרפסות בפני האויב הערבי המוסלמי הנאצי יש"ו שר"י (או בפני שאר אומות העולם הנאציות).

אם היטלר יש"ו שר"י היה קם לתחייה עכשיו, הוא היה מצטרף קודם-כל ל"שלום עכשיו [אך - שווא]", כי הם טיפוסים בדיוק כמוהו: הם מפסידנים שמעודדים רצח יהודים, אך ורק בגלל שנאתם-העצמית הפרועה והנאצית והאנטישמית.         
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #2 ב- : נובמבר 23, 2010, 18:04:36 »
זה לא רלוונטי למה הוא שנא יהודים, אלא מה שחשוב הוא שהוא שנא ותירגם את שנאתו למעשים.
כשמישהו מנסה להרוג אותי אין לי זמן לנתח את השנאה שלו או את המניעים שלו, אלא קודם אני מנטרל אותו ואז מתפנה לכל מני "ניתוחי אופי".

אם היטלר יש"ו שר"י היה קם לתחייה עכשיו, הוא היה מצטרף קודם-כל ל"שלום עכשיו [אך - שווא]", כי הם טיפוסים בדיוק כמוהו: הם מפסידנים שמעודדים רצח יהודים, אך ורק בגלל שנאתם-העצמית הפרועה והנאצית והאנטישמית.         
כל מילה מיותרת. :old_afro:
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 23, 2010, 18:26:01 »
בס"ד

אלכס מאיפה לך שהוא יהודי. יש הערכות אבל זה לא בטוח.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #4 ב- : נובמבר 23, 2010, 18:35:54 »
זה לא רלוונטי למה הוא שנא יהודים, אלא מה שחשוב הוא שהוא שנא ותירגם את שנאתו למעשים.
כשמישהו מנסה להרוג אותי אין לי זמן לנתח את השנאה שלו או את המניעים שלו, אלא קודם אני מנטרל אותו ואז מתפנה לכל מני "ניתוחי אופי".

בס"ד

:old_afro:
צודק ב-100%, ואני אוסיף שאנו לא יכולים לדעת האם המניעים של הערבים יש"ו שר"י במלחמתם נגדנו הם בעיקר לאומיים (הם חושבים שאנו כובשים את אדמתם), או בעיקר כלכליים (אחרי הכל, א"י תובב"א היום היא הרבה יותר פוריה ויעילה מאשר איך שהיא הייתה לפני 100 שנה), או בעיקר אסלאמיים (ציווים ופסוקים אנטישמיים בספרי-האסלאם), אבל אנחנו כן צריכים לדעת איך למגר את האויב הערבי המוסלמי הנאצי יש"ו שר"י. וכמו שאמרת, רק לאחר מכן אפשר לנתח למה הם נלחמים (נלחמו) בנו.

בס"ד

בס"ד

יהודי?! חס וחלילה. אחי, סך הכל אמרתי שלמשפחתו היו שורשים יהודיים, ושהוא היה מודע לכך, ויש גם נתונים גנטיים כלשהם שאולי מאששים זאת.   

הוא בהחלט לא היה יהודי, לא הייתה לו אמא יהודיה, והוא לא התגייר.     
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : נובמבר 23, 2010, 20:11:14 »
בס"ד

אתה צודק אבל בכל זאת יש מצב..

אתה יכול לראות את זה גם היום שיש יהודים כשרים למהדרין והכוונה לא לחרדים אלה לחילונים שנחשבים לפי ההלכה יהודים והם מעודדים את האוייב לרצוח אותנו.

אומרים שסבא שלו מצד האב כלומר אבא של אלויס -אביו של היטלר היה יהודי שאנס את המשרתת שלו(שהייתה נוצריה)  והיא סרבה לעשות הפלה ולכן הוא שילם כל חודש כדי שתשתוק.

את אבא שלו הוא לא כל כך אהב כי היה מאוד אלים ולכן לא היה לו קשה לעשות חיבור בין אלימות ליהודים,זה בתערובת כמה דברים נוספים הולידו את הנאציזם.

« עריכה אחרונה: נובמבר 23, 2010, 21:06:19 על ידי הבוס הגדול »

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : נובמבר 25, 2010, 07:44:47 »
ידוע ממזמן שהיהודים או חצאי יהודים הם האנטישמים הכי גרועים!!!!!

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : נובמבר 25, 2010, 11:47:55 »
[b
הקומוניזם(לעומת מה שחשבתי בעבר,עד שחקרתי לעומק)באמת היה השטן של העולם.

היטלר ידע שמי שהמציא את שיטת הסוציאליזם היה מרקס שהיה יהודי ואני שואל אולי בעצם השינאה שלו ליהודים הגיע משם ולא ממקום אחר,כי הוא ממש שנא את

הקומוניסטים ותמיד האשים את היהודים בזה

והמבין יבין

[/b]

היטלר עצמו הודה בכך שלמד הרבה מקרל מרקס ולמעשה ביסס את הנאציונל סוציאליזם על משנתו.
ומרקס, למרות מוצאו, היה אנטישמי מוצהר שביקש את השמדתה של האתניות היהודית.

צריך להיות בעל שכל חולני במיוחד ע"מ לומר שהיטלר, הסוציאליסט שהודה בחיבתו למרקסיזם, למד את שנאתו כלפי
היהודים, החמדנים והקפיטליסטים לשיטתו, משנאה כלפי קומוניסטים שהם ההיפך הגמור.

אולי להבא, מוטב שתבסס את הצדקת הנאציזם שלך על עובדות ולא על דמיונות.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 25, 2010, 12:39:27 »
בס''ד

מה אתה מצדיק את היטלר יש''ו עכשיו? אתה כותב כמו נאצי. זה מגעיל.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : נובמבר 25, 2010, 12:47:22 »
בס''ד

מה אתה מצדיק את היטלר יש''ו עכשיו? אתה כותב כמו נאצי. זה מגעיל.

חיים לא הבנתי אותי נכון,חס ושלום אני לא נאצי זה פוגע בי כשאתה אומר ככה.

כתבתי שאתם צריכים להבין מזה משהו,והתכוונתי להשוות את המשטר הקומניסטי בישראל של היום כאשם לבעיות של עם ישראל,אם היה משטר יהודי אמיתי אז זה היה משטר

חזק והעולם לא היה שונא אותנו אלה מעריך אותנו ומפחד מאיתנו לזה התכוונתי ולא למשהו אחר חס ושלום.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : נובמבר 25, 2010, 13:10:31 »
חיים לא הבנתי אותי נכון,חס ושלום אני לא נאצי זה פוגע בי כשאתה אומר ככה.

כתבתי שאתם צריכים להבין מזה משהו,והתכוונתי להשוות את המשטר הקומניסטי בישראל של היום כאשם לבעיות של עם ישראל,אם היה משטר יהודי אמיתי אז זה היה משטר

חזק והעולם לא היה שונא אותנו אלה מעריך אותנו ומפחד מאיתנו לזה התכוונתי ולא למשהו אחר חס ושלום.

בס''ד

עם מה שאתה כותב עכשיו כולם פה מסכימים.

אך לומר שהיטלר היה נגד היהודים כי הם המציאו את הקומוניזם, זה מה שהנאצים אומרים. אני מאמין לך שלא התכוונת להשמע ככה.

היטלר היה נגד היהודים בגלל התורה. כי גויים רשעים שונאים את המסר של התורה ומה שעם ישראל מייצג בעולם. היטלר רצה שגרמניה תכבוש את העולם כי הוא האמין שהגרמנים עליונים על כל אומות אחרות. היטלר האמין שגרמניה הייתה יכולה לעשות את זה אילו לא הייתה ההשפעה של היהודים על התרבות הגרמנית. היהודים מייצגים רחמנות, אהבה, צדק, מוסר. היטלר סבר שכל הערכים האלה שליליים כי הם מונעים מהגרמנים להיות אכזרים שמסוגלים לכבוש ולרצוח ללא היסוס. היטלר חשב שהתורה והיהודים מחלישים את גרמניה עם המוסריות שלהם.

כמובן שכל החלום של היטלר לכבוש את העולם היה מגוחך. וכל האמונה שלו בגזע העליון הארי הייתה שטויות. היטלר טען שהוא שנא את היהודים כי הם "נחותים". אך האמת היא שהוא שנא את היהודים דוקא כי הם היו עליונים. כן היהודים תמיד היו העם העליון אלא לא בגלל גנים. היהודים העם העליון בגלל התורה. התורה הופכת אותנו לעם גדול, גאוני, מדהים. היטלר חשב שהתורה מחלישה. האמת היא שהערכים התורניים הם החוזק שלנו.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : נובמבר 25, 2010, 13:21:09 »
אני לא מסכים איתך "הבוס הגדול", אבל ברור שהמסר שלך הוא נכון - יש לנו חרא של משטר וממשלה שעוד יוליכו אותנו לאבדון.

אני גם מאמין שלא ניסתה להפחית בחומרת פשעי הנאצים, אבל שים לב שהדברים שאתה כותב עלולים לפגוע באנשים מסוימים, ולכן
עדיף לשקול מילים.

ועוד משהו, לא תמיד צריך לקשר כל טירוף של איזה מטומטם למצב כלכלי-חברתי ואפילו דתי, היטלר וכל הנאצים היו פשוט חבורה של חארות מטורפים וזהו.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #12 ב- : נובמבר 26, 2010, 05:59:32 »
אני חושב שיש איזשהו ניסיון מכוון של רשעים (לא של הבוס הגדול, הוא סתם טעה) להציג את הרעים כיהודים, אחרי שכבר ידוע שהרעים הם רעים. זה היה נשמע לא ברור, אז הנה דוגמה:

חברי אסכולת פרנקפורט.

בויקיפדיה העברית, כל הזמן כתוב שהם היו יהודים. בויקיפדיה האנגלית, כתוב עליהם הרבה יותר ואין אף מילה על 'הם היו יהודים'.

אסכולת פרנקפורט בעברית:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A1%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%AA_%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%A7%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98

אסכולת פרנקפורט באנגלית:
http://en.wikipedia.org/wiki/Frankfurt_School

תעשו חיפוש בגרסה האנגלית, למילה Jew ותראו שלא תמצאו דבר!

אני לא מאמין שקרל מרקס היה יהודי. מה ההוכחה לזה? הקומוניסטים וחברי אסכולת פרנקפורט לא היו דוברי עברית, לא היו להם שמות עבריים. קרל מרקס - איך השם הזה הוא יהודי? גם הערבים מתחפשים ליהודים, ואז עושים פיגועים. זה קרה.

השמאל מנסה להציג את הרשעים כיהודים, לצערי יש יהודים שנופלים לשקר הזה.

היטלר היה אוסטרי. נקודה. וכל חברי שלום עכשיו, הם מבחינתי גרמנים. זה לא עושה עליי רושם שהם יודעים עברית ושאין להם מבטא גרמני.

במקום לומר על גרמנים מרושעים מההיסטוריה שהם בעצם היו איכשהו קשורים ליהודים; בואו נאמר על אנשים שאנחנו חושדים בהם, שאולי הם בעצם מעולם לא היו יהודים. כפי שאמר פרופ' ווייס על ביבי נחשיהו. - זאת גישה נכונה בעיניי! בלי רחמים על אויבים, בין אם "מבית" או מחוץ.

אני משוכנע שש"ס וחבורת 'הפנתרים השחורים' הם ערבים בתחפושת, ואני משוכנע שהפמיניסטיות הם בעצם גרמניות בתחפושת. אני לא צוחק. מקסימום טעיתי, אז אני אצא טיפש, אין דבר. אבל מה אם צדקתי? צריך ללכת על בטוח, בלי משחקים.

אני חוזר ומדגיש, אני לא בא להאשים את הבוס הגדול. כולנו עושים טעויות. ועוד איזה טעויות. - פעם קניתי מערבים (גם, לא רק). זה היה פעם.

בקיצור, אם טוענים שרשע מסוים היה בעל שורשים יהודיים, צריך להביא הוכחה מכרעת - Smoking Gun. אם מתמטיקה לא הייתה מבוססת על טענה-נימוק אלא רק על טענה... אז לא היה אינטרנט. או אפילו ספינת עץ.

גם הטיעון הזה של "שנאה עצמית" נשמע לי שקר שאנשים התפתו להאמין בו.
אני לא חושב שאדם יכול לשנוא או לאהוב את עצמו, אני חושב שאפשר רק לשנוא או לאהוב אחרים. הערבים שונאים אותנו, ערבי לא שונא את עצמו, אם הוא היה שונא את עצמו הוא היה פוגע בעצמו - חותך את עצמו או מתאבד. לא? אדם ששונא יהודים - פוגעי ביהודים, אדם ששונא את עצמו - פוגע בעצמו. לא יותר הגיוני? כל יום מתפתחים תאוריות חדשות: "ההיפך מאהבה זה לא שנאה, אלא אדישות". לא. ההיפך מהאהבה זה שנאה. די להבלים!
« עריכה אחרונה: נובמבר 26, 2010, 06:28:14 על ידי yossso »
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : נובמבר 26, 2010, 09:37:09 »
היטלר שנא את היהודים כי לטענתו הם המציאו את המצפון והמוסר והאינדיבידואליזם ועוד כל מיני ערכים אוניברסאליים ורכרוכיים שמנוגדים לאמונה שלו בכח, באפסות הפרט, בשלטון החזק והשמדת החלש.

דוקא השנאה לקומוניזם לדעתי הייתה יותר בגלל שהיטלר ראה בקומוניזם (בניגוד לדמוקרטיה בה הוא זלזל) מתחרה מסוכן לנאציזם. וצריך לזכור שהפאשיזם בכלל צמח מתוך הקומוניזם.