אני חושב שיש איזשהו ניסיון מכוון של רשעים (לא של הבוס הגדול, הוא סתם טעה) להציג את הרעים כיהודים, אחרי
שכבר ידוע שהרעים הם רעים. זה היה נשמע לא ברור, אז הנה דוגמה:
חברי אסכולת פרנקפורט.
בויקיפדיה העברית, כל הזמן כתוב שהם היו יהודים. בויקיפדיה האנגלית, כתוב עליהם הרבה יותר ואין אף מילה על 'הם היו יהודים'.
אסכולת פרנקפורט בעברית:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A1%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%AA_%D7%A4%D7%A8%D7%A0%D7%A7%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98אסכולת פרנקפורט באנגלית:
http://en.wikipedia.org/wiki/Frankfurt_Schoolתעשו חיפוש בגרסה האנגלית, למילה Jew ותראו שלא תמצאו דבר!
אני לא מאמין שקרל מרקס היה יהודי. מה ההוכחה לזה? הקומוניסטים וחברי אסכולת פרנקפורט לא היו דוברי עברית, לא היו להם שמות עבריים. קרל מרקס - איך השם הזה הוא יהודי? גם הערבים מתחפשים ליהודים, ואז עושים פיגועים. זה קרה.
השמאל מנסה להציג את הרשעים כיהודים, לצערי יש יהודים שנופלים לשקר הזה.
היטלר היה אוסטרי. נקודה. וכל חברי שלום עכשיו, הם מבחינתי גרמנים. זה לא עושה עליי רושם שהם יודעים עברית ושאין להם מבטא גרמני.
במקום לומר על גרמנים מרושעים מההיסטוריה שהם בעצם היו איכשהו קשורים ליהודים; בואו נאמר על אנשים שאנחנו חושדים בהם, שאולי הם בעצם מעולם לא היו יהודים. כפי שאמר פרופ' ווייס על ביבי נחשיהו. -
זאת גישה נכונה בעיניי! בלי רחמים על אויבים, בין אם "מבית" או מחוץ.
אני משוכנע שש"ס וחבורת 'הפנתרים השחורים' הם ערבים בתחפושת, ואני משוכנע שהפמיניסטיות הם בעצם גרמניות בתחפושת. אני לא צוחק. מקסימום טעיתי, אז אני אצא טיפש, אין דבר. אבל מה אם צדקתי? צריך ללכת על בטוח, בלי משחקים.
אני חוזר ומדגיש, אני לא בא להאשים את הבוס הגדול. כולנו עושים טעויות. ועוד איזה טעויות. - פעם קניתי מערבים (גם, לא רק). זה היה פעם.
בקיצור, אם טוענים שרשע מסוים היה בעל שורשים יהודיים, צריך להביא הוכחה מכרעת - Smoking Gun. אם מתמטיקה לא הייתה מבוססת על טענה-נימוק אלא רק על טענה... אז לא היה אינטרנט. או אפילו ספינת עץ.
גם הטיעון הזה של "שנאה עצמית" נשמע לי שקר שאנשים התפתו להאמין בו.
אני לא חושב שאדם יכול לשנוא או לאהוב את עצמו, אני חושב שאפשר רק לשנוא או לאהוב אחרים. הערבים שונאים אותנו, ערבי לא שונא את עצמו, אם הוא היה שונא את עצמו הוא היה פוגע בעצמו - חותך את עצמו או מתאבד. לא? אדם ששונא יהודים - פוגעי ביהודים, אדם ששונא את עצמו - פוגע בעצמו. לא יותר הגיוני? כל יום מתפתחים תאוריות חדשות: "ההיפך מאהבה זה לא שנאה, אלא אדישות". לא. ההיפך מהאהבה זה שנאה. די להבלים!