אני כבר לא יכול לחכות לראות את מראה הכנסיות נשרפות באירופה ע"י המוסלמים ואת הכמרים מובלים לגרדום (זה מבחינתי יהיה סוג של צדק על מאות שנים של רדיפות ורציחות של יהודים).
בס"ד

ובנוסף למה שאמרת, אני מאחל לראות גם פה בארץ בע"ה כנסיות נשרפות ונוצרים טמאים יש"ו שר"י נמלטים מארצנו הקדושה תובב"א, או מובלים לגרדום. אם כי אני מקווה שאנחנו נעשה להם זאת, ולא שהערבים-המוסלמים יש"ו שר"י יעשו זאת, שכן לא הייתי רוצה שלערבים יש"ו שר"י יהיה כוח לעשות דברים מסוג זה במדינתנו, אבל בהחלט הייתי שמח אם לנו היה אומץ לעשות כך לנוצרים ולמוסלמים הנאצים יש"ו שר"י שכובשים את ארץ-ישראל תובב"א ובירתה ירושלים. אחרי כל היהודים הי"ד שנרצחו ועונו בידי הגויים, אין לי רחמים על הגויים-הנאצים, ויותר מזה, עצם כיבוש הארץ בידי הגויים, ועצם קיומנו כעם יהודי על אדמה שנכבשה ע"י גויים, גם מבטיחים שאסור שתהיה לנו רחמנות על העמים האחרים, כי הם אוייבים לנו.
אמן כן יהי רצון, שלא נצטרך לסבול את הנוצרים יש"ו שר"י ואת המוסלמים יש"ו שר"י, ובכלל את השמאלנים ואת הגויים, על אדמתנו, ושרק אנו נהיה בשליטה על אדמתנו הקדושה והנצחית, שהיא ארץ-ישראל תובב"א השלמה, עם ירושלים כבירתה הנצחית.