שלום לכל חבריי הפורום,
ברצוני להתנצל על פרויקט "האסלאם - ממש לא סוף העולם" שפתחתי לפני כחודש.
אני רוצה להבהיר כמה דברים :
1. האסלאם זה דבר שלילי, אני גם אנטי-אסלאמי במידה ניכרת. אבל מה שרציתי להראות לחבריי הפורום,
זה שהאסלאם זה לא הדבר הכי גרוע שיכול להיות בעולם. יכולים דברים הרבה יותר גרועים.
האתאיזם האקטיביסטי האנטי דתי (אנשים כמו אלון הראל יש"ו, יגאל תומרקין, ירון לונדון ), הם אנשים
גרועים פי כמה מכל מוסלמי שרוצה להשמיד אותי.
אני מעדיף לשמוע את המואזין 5 פעמים ביום ולראות את השכן שלי משחווה לאלללה 5 פעמים ביום, מאשר
שהשכן שלי ילך למצעדי זיהום, יתמוך באנרכיזם, בפמיניזם, בפציפיזם, בקומוניזם.
אני חושב שזה שהשכנים שלנו הם מוסלמים זה די מאחד אותנו ומשמר אותנו כיהודים,
אם היינו שכנים של ההולנדים, אז סביר להניח שבמדינת היהודים הייתה התבוללות הרבה יותר רחבה.
2. המוסלמים כן מאמינים באל אחד, וזו כבר נקודה לזכותם. האמונה באל אחד מרסנת אותם במידה מסוימת (פה אולי תחלקו עלי).
תראו למשל איך נראה עם שאין לו אלוקים - הנאצים. כמו כן הם נשמרים במידה מסוימת מניאוף (בניגוד לאירופאים החולים) ומדברים
שליליים אחרים שקיימים בעולם המערבי.
אז אני מתנצל בפני כולם על מה שעשיתי. האסלאם זה דבר שלילי, אך אנא, קחו אותו בפרופורציות הנכונות. הוא קטן עלינו, אל תהפכו אותו
למפלצת גרועה כל כך. יש לנו אתגרים יותר כבדים מאשר המוסלמים, תמיד יכול להיות יותר גרוע מהם. . .
אנחנו מסכימים על כל כך הרבה דברים - פינוי פיצוי לערבים, מדינה יהודית, חינוך יהודי, ערכים יהודים, אנטי שמאל.
אל תתנו לחוסר הסכמה קל של "האם יש ערבים חפים מפשע" להשפיע על התנהלות הדיונים בינינו. אנחנו מסכימים על 99% מהנושאים.
אה, ואני מבקש שאחרי הווידוי הזה יוחזר לי הכינוי שלי - "הימני"
תודה.