הכי מדהים אותי זה המשפט הבא: "הקביעה עוררה את זעמם של חברות כנסת וארגוני נשים".
השאלה שלי היא: למה זעמם של ארגוני הנשים לא מתעורר במקרים של אונס יהודיות בידי הערבים ימ"ש.
ויתר גרוע - למה אותם ארגוני נשים לא פועלות נגד ארגוני שמאל שמשתיקים פעילות שמאל שנאנסו ע"י ערבים?
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,28989.0.html
השיטה המרקסיסטית פשטה רגל, מעמד הפועלים לא רצה למרוד וליצור שום מהפיכה, אז המרקסיסטים ניסו לגייס קבוצות אחרות לשם מהפיכה, הם ניסו להפיל את אמריקה, הקבוצות היו אלו: הומואים, שחורים, נשים. התחילו לימודי נשים (לימודי מגדר) באוניברסיטאות (יש גם בארץ לימודי מגדר, זה לא חדש אגב, אמא שלי עובדת סוציאלית, ואני חושב שהיא אמרה לי שהייתה לה האפשרות לבחור 'לימודי נשים', היא בת 56 היום כמדומני). אני מאד ממליץ לך להביט לעומק בסרטון הבא ובאמת ללמוד אותו:
הוא עונה על השאלות שלך. ותאמין או לא... זה החל בגרמניה - באוניברסיטת פרנקפורט.
מה שהמרקסיסטיות האלה רוצות, הוא מהפיכה, והשמדת החברה היהודית בארץ. לצערי, הם כבר חצי הצליחו. אבל
אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. אפשר מאד. אם תשים לב, הטיעונים המרקסיסטיים הם בכוונה מנוגדים לערכים יהודיים: אשה למעלה גבר למטה, כן להומואים ולא לסטרייטים, לגבי שחורים אני לא יודע אבל אנחנו עם אחד.
כתבתי פעם פוסט בפורום הזה: "[קומוניזם חברתי ו]ההיסטוריה של הפוליטיקלי קורקט", והוא אחר כך שונה ל- "הטרור השמאלני נגד הימין". הנה:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,28686.0.htmlאמר נכון אלכס. 'נשים' הם רק תירוץ. היחידים שבאמת איכפת להם מנשים יהודיות, הם גברים יהודים. לצערי הרבה נשים לא יודעות את זה, וממשיכות להיות מולכות-שולל על ידי לזביות מכוערות שמנות ועלובות-נפש שמבטיחות להן ארמונות של זהב.
יש למשל משפט שנועד לנחם נשים שמנות מחד, אבל לגרום להן לא לנסות לעשות שינוי מאידך: "גברים
פוחדים מנשים שמנות, כי נשים שמנות הן כאלה שלא נכנעו לתכתיבים של החברה הגברית השולטת, שמצווה אותן להיות רזות." - משהו כזה.
אתה מבין? הן בעצם
שיקרו לבנות שלנו. כל גבר יודע שנשים שמנות זה פשוט לא מושך. (אם כבר ביופי חיצוני עסקינן, לא שזה מה שחשוב וקובע)
אם נפקיר בנותינו למרקסיסטיות ("פמיניסטיות") אז אוי ואבוי לנו ולבנותינו.

צער!
כל קביעה שמעוררת את זעמם של
ארגוני הנשים, מהווה ניצחון ל
נשים. ולעם היהודי כולו.
יש היום שני סוגים של הורים לצערי:
א. אלו שנותנים לחברה לגדל את הילד. - מפקירים אותו. ואז הילד מאושר, אבל לא אדם רציני שממנו תבוא גאולה.
ב. אלו שמחריפים מדי עם גידול הילדים שלהם. ואז הילד גדל מאד איכותי, אבל מדוכא.
זה צריך להיות משהו באמצע. יש איזה משפט כזה: "חוסך שבטו - שונא בנו".
גם קיבלתי הרגשה, כנראה מאמצעי התקשורת, שנשים אוהבות את חברתם של הומוסקסואים. ואני שואל - האמנם? צריך לשאול נשים, אני לא אסמוך על מה ש
מספרים לי על נשים.
זה נכון לומר "ארגונים שמאלנאצים", בסרטון שצירפתי גם תראה שבפירוש נאמר: "השמאל החדש".