כתב נושא: עלות הטיפול השנתית באריאל שרון יש''ו: 1.6 מיליון שקל  (נקרא 3060 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אזה ביזבוז כסף. שילך לאש ג'הינום כבר!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3982017,00.html

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הוא בקומה ולא מת כי אפילו הגיהנום לא רוצה אותו
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני לא מבין על מה אתה כועס, חיים. המשטר הישראלי בסה"כ מראה שמבחינתו אסור להפלות בין מחבלים נאצים - זה
שאדולף שרון הוא יהודי לא אומר שלא מגיע לו מימון וסיוע כמו למחבלים מאש"ף וחמא"ס, העיקר שהוא עשה את העבודה.

רק חבל שהוא לא הולך עד הסוף והופך אותו לשאהיד (מנתק אותו).
« עריכה אחרונה: נובמבר 09, 2010, 16:29:13 על ידי StopArabOccupation »

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!

רק חבל שהוא לא הולך עד הסוף והופך אותו לשאהיד (מנתק אותו).

בס"ד

ולפספס הזדמנות לגנוב עוד כסף מהכיס שלנו? השמאל-הנאצי יש"ו שר"י אף-פעם לא יחמיץ-הזדמנות לעודד סוציאליזם-אנטישמי במדינה הבולשביקית. אבל אני מסכים, חייבים לנתק את הרוצח-הנאצי הזה יש"ו שר"י מהמכשירים האלה, שבטעות לא יתעורר מהקומה שלו ח"ו.  O0     
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בתכלס אם שרון היה יותר חי הוא היה עולה למשלם המסים אפילו יותר- לשכה, אבטחה בארץ ובחו"ל וכד'.

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אם הוא לא היה ראש ממשלה הוא כבר מזמן לא היה בין החיים..

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
בתכלס אם שרון היה יותר חי הוא היה עולה למשלם המסים אפילו יותר- לשכה, אבטחה בארץ ובחו"ל וכד'.

יתרה מזאת,
בי"ח זכה לתרומות רבות של ציוד וכן בניית חדר מיוחד שבחיים לא היו מוציאים מכספי הציבור לבנייתו (ממקור פנימי).

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

והמסקנה: ______________ .

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פעם כתבו עליו בדיחה שמקור היא ארוכה,אבל בקצרה הוא התעורר כמה שנים אחרי האח הרפואי סיפור לו מה קרה במדינה,אז אריאל שרון ביקש מהאח שלא יספר לאף אחד שהוא התעורר והוא חזר לישון  :::D
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני רוצה שישאר בחיים,לדעתי זה העונש הכי כואב שמישהו יכול לקבל,להיות חי מת(זומבי) :old_evil:
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
הוא בקומה ולא מת כי אפילו הגיהנום לא רוצה אותו
חחחח  :laugh: