כתב נושא: "יהודי כהניסט מחזיר מלחמה" - שוב אני עונה לשלושה אנטישמיים ביוטיוב  (נקרא 1980 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

כל שבוע אני עונה באנגלית לשלושה אנטישמיים שמגיבים לסרטונים שלנו או לערוצים שלנו ביוטיוב. בריאן (גוי אירי ובן נח מתנועתנו באנגלית) בוחר את שלוש התגובות האנטישמיות מתוך מאות התגובות שאנו מקבלים ב-1500 הסרטונים שלנו ביוטיוב. אני לא עונה כדי לחנך את האנטישמיים יש''ו. בכלל לא איכפת לי מה האנטישמיים חושבים או אומרים. אלא אני עונה כדי לחנך את היהודים ובני נח.

« עריכה אחרונה: נובמבר 14, 2010, 04:01:24 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
לצערי הרב התקשורת נשלטת על ידי שמאלנים הומואים תומכי מוסלמים נאצים שמפיצים שקרים על ישראל ועל העם היהודי שקרים ללא סוף!
לצערי גם YouTube נשלט על חבורה דומה ,הבעיה מתחילה בכך שלמשל אני כותב בחיפוש דברים על ישראל או על המשט הנאצי שעשו לנו במאי אני רואה רק תכנים פרו איסלאמים נאצים שקריים שמסווים את האמת עם מיליוני ציפיות ועשרות אלפי תגובות.
במידה והתקשורת הייתה מראה את האמת ולא את כל השקרים הנאצים החולניים שמפיצים על היהודים ועל ישראל ומראה את הסכנה הכלל-עולמית שמצוייה באיסלאם, אולי באמת לא היינו מקבלים שאלות כמו "איך אני אמור לתמוך ברוצחי נשים וילדים".
לפי דעתי אותו בן אדם היה דיי טיפש כי הוא יכל להסתכל על הצד שלנו ורק אז לשפוט אבל אני לא מאשים אותו עם תקשורת כזאת שמאלנית נאצית(צריך לחטט עמוק מאוד בכדי לראות את האמת,הכל מכוסה בשקרים איסלמים נאצים בעמודים הראשונים!).

מנותק פרימיטיב

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
"יהודי כהניסט מחזיר מלחמה" - שוב אני עונה לש
« להגיב #4 ב- : נובמבר 10, 2010, 22:20:22 »
בס''ד
תשובות מצויינות.
עדן איסקוביץ

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
"יהודי כהניסט מחזיר מלחמה" - שוב אני עונה לש
« להגיב #5 ב- : נובמבר 11, 2010, 11:30:25 »
בס"ד

מצויין, תשובות מעולות.       
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
לסרטון השני יש כבר 5000 צפיות מקווה שיעלה