כתב נושא: שאלה לחיים  (נקרא 3494 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים
« ב- : נובמבר 08, 2010, 11:54:24 »
לחיים שלום רב,
כידוע,
החינוך בקיבוצים מאוד שמאלני והרוב המוחץ של הקיבוצניקים פעילים בתנועות שמאל
(כל תנועות הנוער בקיבוצים שמאלניות ופולחן רבין מודגש מאוד)
שאלתי היא
מה תעשה אם תהיה בשלטון בנוגע לחינוך והלך הרוח בקיבוצים
והאם תכונן ממשלה שתסכים לפעילות של תנועות נוער שכאלה?
(אני שואל את השאלה הזו כקיבוצניק כך שאני יודע מה קורה באמת שם)

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #1 ב- : נובמבר 08, 2010, 20:52:46 »
בס''ד

החינוך ישתנה לגמרי אם נעלה לשלטון. כל ילד יהודי ילמד על יהדות ותורה בנוסף לנושאים הרגילים (היסטוריה, מתימטיקה, מדע וכו'). המורים ליהדות ותורה יהיו רק יהודים אמוניים.

לא נכפה על אף אחד לקיים את מצוות התורה, אבל כן נדרוש שכל התלמידים ידעו מה זו יהדות ומה זו תורה. ויהיו מבחנים ביהדות ותורה כמו שיש מבחנים כיום במתימטיקה או מדע. כדי להשיג בגרות, תלמידים יצטרכו לעבור את המבחנים על יהדות ותורה.

אנו גם נלמד את האמת על ההסטוריה של עם ישראל. ונלמד את האמת על האיסלאם ועל איך העולם הערבי והמוסלמי מבקשים לבצע שואה נגד היהודים. תלמידים יראו כל יום מה משודר בערבית בתחנות הטלוויזיה בעולם הערבי והמוסלמי ואיך כולם שם תומכים בהשמדת ישראל ובטרור נאצי נגד יהודים בפרט ולא מוסלמים בכלל. קרי לשם שינוי במקום כל השקרים שמלמדים כעת, ילמדו אך ורק עובדות ואמת.

לעניות דעתי, חינוך כזה ישנה את עם ישראל באופן מהותי תוך זמן קצר.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #2 ב- : נובמבר 11, 2010, 05:26:32 »
אם תעלו לשלטון בע"ה אז יהיה גם הפרדה בין הבנים לבנות בבתי הספר?
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #3 ב- : נובמבר 11, 2010, 06:26:14 »
בס''ד

תהיה הפרדה בין בנים ובנות אם העם יקבל את זה. אולי זה יהיה מקובל בבתי ספר מסויימים ולא בבתי ספר אחרים.

אם זה לא מקובל להפריד, אז נלמד באותה מסגרת כמו שיש היום אבל החומר שמלמדים יהיה שונה. במקום שקרים שמאלניים על רעבין ו"שלום" ו"אזרחות", תהיינה עובדות על אוייבינו. למשל נסקר כל יום מה שנאמר היום בתקשורת הערבית על ישראל ויהודים. ונראה את זה לתלמידים: נראה להם את השידורים מהטלוויזיה הערבית ונראה להם את המאמרים מהאינטרנט והעיתונות הערבית.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #4 ב- : נובמבר 11, 2010, 07:02:36 »
חיים במקרה כזה אני בוחר בך בבחירות הבאות כי כבר מיזמן רציתי שאנשים ילמדו בצורה נורמאלית מה זה תורה ויהדות!!!!!
אני בכל אופן אוהב לקרוא את התורה גם מבחינה היסטורית על מה שעבר על עם ישראל בתקופה ההיא ותרבות עמיי האזור בעבר לפניי עליית האסלם.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
שאלה לחיים
« להגיב #5 ב- : נובמבר 11, 2010, 19:19:15 »
בס''ד

תהיה הפרדה בין בנים ובנות אם העם יקבל את זה. אולי זה יהיה מקובל בבתי ספר מסויימים ולא בבתי ספר אחרים.

אם זה לא מקובל להפריד, אז נלמד באותה מסגרת כמו שיש היום אבל החומר שמלמדים יהיה שונה. במקום שקרים שמאלניים על רעבין ו"שלום" ו"אזרחות", תהיינה עובדות על אוייבינו. למשל נסקר כל יום מה שנאמר היום בתקשורת הערבית על ישראל ויהודים. ונראה את זה לתלמידים: נראה להם את השידורים מהטלוויזיה הערבית ונראה להם את המאמרים מהאינטרנט והעיתונות הערבית.

צריך לדעתי גם ללמד את הנוער (החל מגילאי 15-16) את ההבדלים המהותיים בין היהדות לבין הדתות האחרות (עבודה זרה) - נצרות ואיסלאם.
יש הרבה יהודים (לצערנו) שנופלים בפח של המסיונרים בארץ רק משום שהם לא יודעים מספיק על יהדות והמסיונרים בארץ (בעיקר כת ה"משיחיים") מצליחים להפיל אותם בפח באמצעות עיוות של פסוקים מסוימים מהתורה.
נער צעיר שיודע את ההבדלים המהותיים בין היהדות לבין שאר עובדי האלילים מקבל כלים כבר מגיל צעיר להתמודד מול פיתויים מבחוץ.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
שאלה לחיים
« להגיב #6 ב- : נובמבר 11, 2010, 19:34:59 »
מאד אשמח אם תאמר לי פסוקים מסוימים שבהם מדובר, שהמשיחיים מעוותים. או שתפנה אותי למקור בו כתבת עליהם בעבר.

פעם הם באו אליי הביתה. שאלתי אותם "מי אתם, איזה זרם אתם, את מי אתם מייצגים, מהו שמה של קבוצתכם?", הם אפילו לא היו מסוגלים לומר לי, הם רק אמרו "אנחנו בעדכם". מה השטויות האלה? גם אני בעדנו.

יש איזו אשה מבוגרת ביוטיוב, בשם "דורין אלן בל דותן", היא אומרת שבא אליה אחד, ואמר לה "אני בני-נוח", היא שאלה אותו "כמה בני נוח אתה?". האנשים האלה לא יודעים עברית. כל הנוצרים הם איי נוח.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #7 ב- : נובמבר 11, 2010, 19:37:36 »
צריך לדעתי גם ללמד את הנוער (החל מגילאי 15-16) את ההבדלים המהותיים בין היהדות לבין הדתות האחרות (עבודה זרה) - נצרות ואיסלאם.
יש הרבה יהודים (לצערנו) שנופלים בפח של המסיונרים בארץ רק משום שהם לא יודעים מספיק על יהדות והמסיונרים בארץ (בעיקר כת ה"משיחיים") מצליחים להפיל אותם בפח באמצעות עיוות של פסוקים מסוימים מהתורה.
נער צעיר שיודע את ההבדלים המהותיים בין היהדות לבין שאר עובדי האלילים מקבל כלים כבר מגיל צעיר להתמודד מול פיתויים מבחוץ.

בס''ד

בהחלט. הנצרות היא כן עבודה זרה והיא גם דת אנטישמית. יתרה מזו, הנצרות היא דת כל כך מגוחכת - מאמינים שאלוקים הפך לבן אדם (יש''ו). חייבים להפריך את כל השקרים של המיסיונרים למיניהם ימח שמם וזרכם.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #8 ב- : נובמבר 11, 2010, 19:50:18 »
לצערי ,הכל פנטזיה . . .
לעולם לא יתנו לנו את השלטון (אלה אם זה יקרה במהפכה אלימה ,מה שאין סיכוי אצלנו ,עם אדיש וחולמני) ,כהנא ניסה ונפסל ע"י צנזורת השלטון ההשמאלן הרודן .
זה קצת כמו לשחק בנדמה לי ,כמו שמשחקים במחשבות של "מה היית עושה לו היית זוכה ב10 מיליון דולר ?"
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
שאלה לחיים
« להגיב #9 ב- : נובמבר 11, 2010, 20:00:40 »
בס''ד

בהחלט. הנצרות היא כן עבודה זרה והיא גם דת אנטישמית. יתרה מזו, הנצרות היא דת כל כך מגוחכת - מאמינים שאלוקים הפך לבן אדם (יש''ו). חייבים להפריך את כל השקרים של המיסיונרים למיניהם ימח שמם וזרכם.
לכל מי שלא ראה ולא יודע (במיוחד החברים החדשים שהצטרפו לאחרונה), הנה ההבדלים בין היהדות לנצרות (על קצה המזלג):

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #10 ב- : נובמבר 11, 2010, 20:05:29 »
לצערי ,הכל פנטזיה . . .
לעולם לא יתנו לנו את השלטון (אלה אם זה יקרה במהפכה אלימה ,מה שאין סיכוי אצלנו ,עם אדיש וחולמני) ,כהנא ניסה ונפסל ע"י צנזורת השלטון ההשמאלן הרודן .
זה קצת כמו לשחק בנדמה לי ,כמו שמשחקים במחשבות של "מה היית עושה לו היית זוכה ב10 מיליון דולר ?"

בס''ד

יום יבוא וזה יקרה. הקב''ה הבטיח לנו שעם ישראל יחזור בתשובה ותהיה לנו גאולה שלמה. לא יודע מתי זה יקרה או איך, אבל זה כן יקרה. אם זה יקרה בעוד 10 שנים או בעוד 100 שנים, זה תלוי בנו. חייבים להפיץ את התנועה שלנו והמסר שלנו כמה שיותר.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לחיים
« להגיב #11 ב- : נובמבר 11, 2010, 21:00:42 »
בס''ד

יום יבוא וזה יקרה. הקב''ה הבטיח לנו שעם ישראל יחזור בתשובה ותהיה לנו גאולה שלמה. לא יודע מתי זה יקרה או איך, אבל זה כן יקרה. אם זה יקרה בעוד 10 שנים או בעוד 100 שנים, זה תלוי בנו. חייבים להפיץ את התנועה שלנו והמסר שלנו כמה שיותר.

אבל כמו שרועי דרקון צהוב אמר, העם שלנו אדיש מדי.
השלטון השמאלני עושה הכל כדי לבלום את ההפצה של התנועה וביינתים מצליח.
עובדה שחלק נכבד מהעם לא יודע על חיים בן פסח והימין האמיתי.
+(אנחנו מחוץ לחוק)

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
שאלה לחיים
« להגיב #12 ב- : נובמבר 12, 2010, 17:51:15 »
חיים לא "אם נעלה" אלא "כשנעלה" בעז"ה יתברך בזכות הרב כהנא זצוק"ל הי"ד

ירושלים הקדושה, נמות למענך!