כתב נושא: שאלה לחיים בן פסח בעיקר + חברי הפורום  (נקרא 4280 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
שאלה לחיים בן פסח בעיקר + חברי הפורום
« ב- : אוקטובר 30, 2010, 18:49:29 »
חיים רציתי לשאול אותך במה עוזר כל הדיונים האלה תכלס מה שנקרא בשטח לפי דעתי לחלק מהאנשים פה בפורום קצת נמאס לטחון מיים אנחנו רק מדברים ולא עושים כלום אם זה בהפגנות ועם זה במפגשים ואני לא מדבר פה על מפגש בפעם בשנה אני מדבר על לפחות פעם בחודש ואני לא מדבר על דברים לא חוקיים הפגנה זה חוקי עדיין במדינה אני לאט לאט מנסה להתקרב לארגון לוחמי ציון עם מישהו שמע עליו אמנם הייתי רק בהפגנה אחת אבל הם לפחות עושים הפגנות ומראים את כוחם ויש להם ברוך השם אני מרגיש שזה שאני חבר בפורום ואני גאה להיות בו  הזה לא עוזר בכלום אנשים פה ככה אני רואה את זה גברים מאחורי מקלדת לא שאני יורד פה על אנשים יש פה אנשים טובים זה ההבדל בין הימין לסמול במדינה הסמול יוצא בהמוניו לרחובות בעוד אנחנו כותים בפורום כמו פריאירים לי אישית זה נמאס אני חושב שאנחנו מספיק חזקים כדי לצאת לרחוב ולהגיד את שלנו הגיע הזמן שבאמת יקראו לזה תנועת הימין האמיתי ולא רק בשביל השם הימין בארץ מתחזק והגיעה הזמן שלנו לומר מה אנחנו חושבים ולא בפורום שרק חברי הפורום יוכלו להגיב גם הסמול שהם כרגע במיעוט אבל אנחנו לצערנו לא רואים את זה כי רק הוא יוצא לרחוב
"ואריה אם ישאג מי לא ירעד"

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 30, 2010, 19:02:27 »
אתה צודק בגישה שלך. אך יש לך טעות:

הימין בארץ מתחזק

לא הוא לא. השמאל מתחזק, אבל גורם לך לחשוב שזה הפוך.  

עכשיו תראה, חוץ מהפגנות יש עוד דברים, כמו למשל תליית דפים שמפרסמים את התנועה, שזה משהו שאני עושה (כשאני מטייל עם אופניים). זה כל כך פשוט, מה שאתה צריך זה פשוט למצוא את הפוסטר המתאים, להדפיס כמה ניירות של זה במדפסת, ולתלות את זה איפשהו. זה אמנם לא עושה הרבה רעש, אבל זה מביא אנשים לתנועה ומציג את הכהניזם לעם. לגבי הפגנות... השב"כ (ה-KGB הישראלי) ינסה למנוע את זה, אם זה משהו רשמי.   

ראה תמונה זו:   

http://img231.imageshack.us/img231/6949/sdvsdtm4.jpg                                        
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 30, 2010, 19:11:32 »
אחי אתה לא יודע כמה הימין מתחזק אני לא מדבר על מדינת תל אביב אני מדבר על הדרום והצפון תאמין לי שזה נכון
דבר שני לדעתי תליית שלטים זה עוזר לפורום אבל שוב פעם אין לי טענות כלפי הפורום יש לי טענות בזה שאנחנו לא עושים כלום או לפחות מנסים ותאמין לי לפחות חלק מההפגנות יאושרו עובדה שבארגון השני שאני נמצא [לוחמי ציון עושים ומצליחים ם

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 30, 2010, 19:13:49 »
לצערי יש משהו במה שאתה טוען 'ביתר בדם' כרגע הכל תחת המקלדת באזכרה של הרב כהנא נוכחו אולי אלפיים איש ובעצרת רבין 30 אלף איש השמאל מתחזק כמו שאומר אלכס, אין אמביציה בימין כי פוחדים מהפגנות וממפגשים וקידום תנועה המקוטלגת בתקשורת ובחברה 'ימין קיצוני'.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 30, 2010, 19:21:54 »
ועוד משהו אחי עזוב אותי מהשב"כ הוא לא מעניין אותי כל עוד אנחנו עושים הפגנה חוקית [ חופש הביטוי] השב"כ לא יעשה כלום כי לי ולך ולכל איש במדינת ישראל יש את הזכות המינימלית להפגין כל עוד אנחנו לא עושים דברים לא חוקיים כמו ללכת מכות עם הסמולנים אפילו שזה קשה כי הם מחפשים אותנו או כל דבר שהוא לא חוקי לי אישית נמאס לעמוד מהצד ולכתוב את דעותיי בפורום הגיע הזמן להראות לסמולנים את הכח של הימין בארץ ולהראות להם שהם ישנים בעמידה או לפחות לנסות כי עוד כמה זמן נוכל לחיות כמדינה יהודית בארץ ישראל הערבים יש"ו משתלטים על הארץ לאט לאט כך דוגמא אני גר באזור של חקלאים והערבים יש"ו קונים את האדמות של היהודים וככה לאט לאט הם משתטים על כל א"י  

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 30, 2010, 19:29:30 »
לצערי יש משהו במה שאתה טוען 'ביתר בדם' כרגע הכל תחת המקלדת באזכרה של הרב כהנא נוכחו אולי אלפיים איש ובעצרת רבין 30 אלף איש השמאל מתחזק כמו שאומר אלכס, אין אמביציה בימין כי פוחדים מהפגנות וממפגשים וקידום תנועה המקוטלגת בתקשורת ובחברה 'ימין קיצוני'.
אחי עזוב אותי מרעבין השיכור הזה בוא אני יגיד לך משהו שאתה לא בטוח יודע שנה שעברה הייתה בעצרת לזכרו של הרב מאיר כהנא אולי מאה אנשים ולפי מה שאתה אומר אז הימין כן מתחזק ובעצרת לרעבין לא היו ולא יהיה 30000 איש ובניגוד לעצרת של הרב פסטיבל רעבין זוכה לסיקור מלא מהתשקורת בישראל אני מכיר מלא  אנשים שלא שמעו על הרב מאיר כהנא ולומת זאת על השיכור רעבין שמעו וישמעו עוד הרבה אין מה לעשות בנידון אז הגיע הזמן שאנחנו נכיר ליהודים הטובים והישנים מיהו הרב מאיר כהנא בזה שנעשה הפגנות חוקיות וככה גם נקבל פרסום טוב יותר ואנשים כמוני שעד לפני שנה וקצת לא ידעו מיהו הרב מאיר כהנא ידעו מי הוא האיש הגדול הזה

מנותק TONYBEJERANO

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • גם אם אלך בגיי צלמוות לא אירע רע כי אתה עימדי
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 30, 2010, 20:04:27 »
צודק ב100% ! אם אתם מארגנים משהו תגידו לי
[i

זצ"ל
------------------------------------------------------------------------------
הזבל שיש לנו בעולם-הישמעלים,העמלקים,יונתן שפירא,יוסי שריד,ציפי ליבני,שמעון פרס
וכל שאר השמאלנים

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 30, 2010, 20:27:40 »
צודק ב100% ! אם אתם מארגנים משהו תגידו לי
אחי עוד שבועים הפגנה בצפת חנין זועבי יש"ו מגיע לשם ואנחנו הולכים להראות לה מה אנחנו חושבים עליה שוב פעם באופן חוקי

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 30, 2010, 20:29:51 »
דרך אגב כולם מוזמנים אני יגיד כנראה מחר באיזה תאריך זה ובאיזה שעה

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 30, 2010, 23:41:40 »
בס''ד

מה שאנחנו עושים זה הרבה יותר חשוב מהפגנות. אנחנו מממנים את הגיבורים שמגינים על כולנו בחברון יצהר ועוד מקומות חיוניים בלב בליבה של ארץ ישראל. תנועתנו מממנת הרבה אנשי מאחזים ביהודה ושומרון. בלי העזרה הכספית שלנו, הערבים הנאצים היו משתלטים על האדמה היהודית הזאת וזה היה מחליש את מפעל ההתישבות היהודית. אם תקום מדינת "פלסטין" ביהודה שומרון וירושלים חס וחלילה, מיליון הפגנות לא יעזרו לנו.

הפורום והסרטונים שלנו גם חשובים כדי להפיץ את המסר הכהניסטי לכל עם ישראל.

אם חברי הפורום היו מוכנים להפגין, הייתי בעד. אבל הם לא מוכנים לבוא למפגשים אפילו לצערי. אני מדבר פה רק על הפורום העברי. בפורום האנגלי בארה''ב, יש לנו מפגשים מוצלחים כל הזמן.

בכל זאת, מה שאנחנו עושים ביו''ש הכרחי למאבק נגד התאבדות לאומית - הקמת מדינת "פלסטין" חס ושלום כן הייתה התאבדותית לישראל. עלינו לתמוך כמה שיותר בגיבורים ביו''ש שלא רק מפגינים מפעם לפעם אלא ממש חיים יחד עם משפחותיהם באיזורים שבהם היהודים מוקפים על ידי מאות אלפי ערבים נאצים יש''ו. כל העולם נגד הגיבורים האלה. וגם היהודונים של ממשלת ישראל והתשקורת והבג''ץ וצה''ל נגדם. נגד כל הסיכויים, הגיבורים האלה ממשיכים לחיות שם ולגדול ברוך השם.

עלינו לפרסם ולהפיץ את התנועה ולחזק אותה. אם תהיה לנו תנועה גדולה בעזרת השם, ללא ספק תהיינו לנו הפגנות גם כן.

« עריכה אחרונה: אוקטובר 30, 2010, 23:50:01 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 31, 2010, 00:01:21 »
בס''ד

אגב YNET יש''ו, האתר של העיתון הגדול ביותר בישראל, מדווח שהסרטונים הרבים שלנו ביוטיוב ובפליקס כן משפיעים:

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,28863.0.html

יש לנו מאות אלפי צפיות ב1500 סרטונים שהעלינו ביוטיוב.

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 31, 2010, 18:44:52 »
חיים אתם ממנים בתור תנועה אבל זה  חשוב לדעתי בדיוק כמו לעשות הפגנות או להשמיע את קולנו שתאמין לי שהוא חזק הרבה יותר מהסמולנים שיוצאים אני מבין ויודע שרובם מקבלים כסף מכל מיני ארגונים שונאי ישראל אבל הנה אני מסתכל למעלה בשם של הפורום ואני רואה ככה "הימין האמיתי כח משימה יהודי " לא ככה ? אז אני מציע שבאמת ניהיה כח משימה ואפילו נחבור ללוחמי ציון ונצא איתם להפגנות כי הם עושים דברים טובים באישור אפילו באום אל פחם הם היו סתכל בעצמך
אני לא מאמין שאנשים מהפורום יבאו לשמה אבל להפגנות בתל אביב אנשים לפחות חלקם יכולים להגיע וגם להניף שלטים אם כתובת האתר או אם הכיתוב "הימין האמיתי " כמה זמן הפורום הזה פועל אני מאמין שכבר כמה וכמה שנים לא נמאס לעמוד בצד ולראות את הסמול שולט ברחובות ?
עזוב אותי מישר כח אני עדיין לא עשיתי כלום אבל אני מנסה הימין האמיתי בארץ לא יכול לפעול לבד הוא צריך עזרה ביציאה לרחובות שזה דבר לגיטימי לעשות עם דגלי ישראל ופשוט להעיר אנשים יש פה אנשים שרוצים אבל מפחדים כי כשאני אומר כהנא כולם אומרים אתה קיצוני וזה לא חוקי ולי זה נמאס אני צועק עד מתי נצטרך לסבול את זה

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 31, 2010, 19:01:47 »
אני חושב ,כל עוד השילטון/תקשורת/משטרה/בתי משפט בידיי השמאל ,כל ההפגנות מיותרות (הם משרתות את השילטון על מנת להציג "דמוקרטיה" בריאה ואם זאת ,עדיין, להמשיך ולבצע את מבוקשיו הדיקטטוריות) במקום זאת לדעתי אנו צריכים לאמץ את האסטרטגיה ,המנצחת,שבה משתמש אותו שמאל,
כמו שאם אריק שרון היה מצהיר שהוא מתכוון לפנות את חבל עזה הוא לא היה נבחר ,אבל בפועל כאשר ניבחר(בין היתר גם ע"י מיתישבים רבים) ביצע את הפעולה .
כמו שאם בינימין נתניהו היה מצהיר שהוא מתכוון לשתי מדינות,שני עמים ,ירושלים,גולן ,הוא לא היה נבחר ! ,כך אנחנו צריכים ליצור תנועה שתוכל להיבחר ושתוכל להיות "ליגיטימית" ואז שניבחר נבצע את מטרותינו !
יש לנצח אותם במשחק שלהם ולדעתי רק זו הדרך הנכונה . . .
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק ביתר בדם

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • כהנא צדק !
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 31, 2010, 19:35:36 »
אני חושב ,כל עוד השילטון/תקשורת/משטרה/בתי משפט בידיי השמאל ,כל ההפגנות מיותרות (הם משרתות את השילטון על מנת להציג "דמוקרטיה" בריאה ואם זאת ,עדיין, להמשיך ולבצע את מבוקשיו הדיקטטוריות) במקום זאת לדעתי אנו צריכים לאמץ את האסטרטגיה ,המנצחת,שבה משתמש אותו שמאל,
כמו שאם אריק שרון היה מצהיר שהוא מתכוון לפנות את חבל עזה הוא לא היה נבחר ,אבל בפועל כאשר ניבחר(בין היתר גם ע"י מיתישבים רבים) ביצע את הפעולה .
כמו שאם בינימין נתניהו היה מצהיר שהוא מתכוון לשתי מדינות,שני עמים ,ירושלים,גולן ,הוא לא היה נבחר ! ,כך אנחנו צריכים ליצור תנועה שתוכל להיבחר ושתוכל להיות "ליגיטימית" ואז שניבחר נבצע את מטרותינו !
יש לנצח אותם במשחק שלהם ולדעתי רק זו הדרך הנכונה . . .
אבל אחי אתה צריך להבין שזה לא מספיק פשוט לא לבחור וגם אם זה נכון מה שאתה אומר אז הפגנה יכולה רק לעזור כי לא כל האנשים מכירים את ברוך מרזל וא ד"ר מיכאל בן ארי בתור הימין האמיתי הרבה אנשים חושבים שביבי או ליברמן הם ימניים וזה לא נכון הפגנה לדעתי רק מועילה ומעוררת אנשים אבל רק אם שומעים עליה וזה יקרה רק אם יבואו הרבה אנשים כך דוגמת ההפגנה שלנו אוהדי בית"ר מול שגרירות תורכיה

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : נובמבר 07, 2010, 14:33:56 »
לצערי יש משהו במה שאתה טוען 'ביתר בדם' כרגע הכל תחת המקלדת באזכרה של הרב כהנא נוכחו אולי אלפיים איש

פי כמה משנה שעברה.

ציטוט
ובעצרת רבין 30 אלף איש השמאל מתחזק כמו שאומר אלכס,

לטקס הממלכתי הגיעו רוב האנשים (מסופקני אם הרף עלה על עשרת אלפים) כדי
להנות ממופע המוזיקאים הרבים שמארגני האירוע דאגו להביא בשביל לשחד את הקהל
לבוא. אילולא המוזיקה, גם הטקס הזה היה מסתיים כך:

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/210400

ציטוט
אמביציה בימין כי פוחדים מהפגנות וממפגשים וקידום תנועה המקוטלגת בתקשורת ובחברה 'ימין קיצוני'.

זה נכון באופן כללי.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : נובמבר 07, 2010, 19:03:56 »
ברור שכרגע אין לימין האמיתי מספיק אנשים כדי להרים הפגנות ולעשות פעילות שטח משמעותית. נראה לי שיותר מציאותי הוא שמי שרוצה יכול להשתלב עם פעילויות של ארגוני ימין נוספים.

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : נובמבר 07, 2010, 22:17:48 »
הפצת התנועה היא דבר מאוד קשה מאחר ויש לתנוע שם מאוד מאוד רע גם בקרב דתיים לאומיים, לדעתי הפורום נותן הרבה מעבר להפגנה בכך שיש לנו מקום משותף לדבר בו, תמיד ובכל זמן. הדבר היחיד שיעלה אותנו זה כמה שיותר אנשים מלומדים עם תארים גבוהים שתופסים מקומות במקומות המשפיעים על המדינה, כמו אוניברסיטאות. ולצערי אין לנו הרבה אנשים כאלה, ועל זה צריך לעבוד. כי הפגנה של אנשים פשוטים בלי גב חזק של דוקטורים ופרופסורים ורבנים גדולים אין לנו מה לחפש ברחוב. גם מהפכה בולשביקית יש"ו נעשתה האומנם ע"י אנשים פשוטים בשטח אבל מאחורי כל זה עמדו אנשים מלומדים ואוליגרכים של אותם זמנים. גם הרב כהנא זצ"ל היה רב מאוד מלומד גם מבחינה תורנית וגם מבחינה אינטליקטואלית והיו שתרמו מליוני דולרים לתנועה כדי לעזור לו. כיום אין בתנועה אנשים כאלה וכל הפגנה גם כשהיא לעצמה חוקים לא תעזור ובטח לא תועיל אלא רק תוצג ה' ירחם כאנטישמית ותחזק שמאל, וזה מה שאנחנו לא רוצים שיקרה.
הכל תלוי בהנהגה ולצערי אין אחד כזה בתנועה כמו הרב כהנא זצ"ל, צריך להתפלל שבעזרת ה' תחזור ההנהגה כמו שהרב כהנא עשה

מנותק לוחמי חירות ישראל

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : נובמבר 07, 2010, 22:30:52 »
בס''ד

אם חברי הפורום היו מוכנים להפגין, הייתי בעד. אבל הם לא מוכנים לבוא למפגשים אפילו לצערי. אני מדבר פה רק על הפורום העברי. בפורום האנגלי בארה''ב, יש לנו מפגשים מוצלחים כל הזמן.

מן הסתם כי אנחנו לא דמוקרטיה אמיתית , בארצות הברית לטוב ולרע לכולם יש זכות להתבטא, ואצלנו לא. אחת הסיבות שרוב החבר'ה כאן מעדיפים שלא לצאת מן האנומימיות של האינטרנט זה שירות הביטחון הכללי. זה לא סוד בכלל שלשב'כ יש מערך איסוף מטורף בקרב פעילי הימין, בזמנו חקרתי את הנושא, בהרבה מן המפגשים האידיאולוגיים של מה שמוגדר כ"ימין קיצוני" הרבה מהאנשים הם משתפי פעולה וסוכני חרש של שירות הביטחון.
זה אפילו מצחיק רצה פעם בדיחה שבמפגש של איזה 10 חבר'ה, הסתבר שכולם שם היו סוכנים.... :::D