זה מה שקורה שנותנים לנשים תפקידים חשובים
אתה צודק. נשים לא בנויות להנהיג. אשה היא עזר כנגדו. וזה כבר הוכח פעם אחר פעם שהן רק עושות שטויות כשהן בעמדת-כח. תראה את בייניש, נכון ששופטי בג"ץ מושחטים בין כה וכה אבל היא כבר עוברת כל גבול. תראה את גולדה מאיר. תראה את ציפורה שפיצר. כמה הוכחות אדם צריך? די להיות פולנים, גברים הם מנהיגי החברה ומייסדיה, לא נשים.
מה הסיפור לומר את זה? גברים נועדו להנהיג ולשלוט. מגיע להם יותר זכויות וגם יש עליהם יותר חובות. גברים הם אלו שנפצעים ונהרגים במלחמות. לא נשים.
נשים נועדו לגדל ילדים ולבשל, ולטפח משפחה. זו דעתי הכנה. כל הרעיון הזה של להוציא אותן לשוק העבודה כדי "לממש את ההזדמנות שהפמיניסטיות נתנו להן" היא בלוף.
אגב, התחלתי לצפות בחיים בן פסח בארכיון הסרטים בפליקס. לפני כל סרטון יש פרסומת-תעמולה, יש פרסומת לטויוטה, שבה אמא עוצרת אוטובוס במו ידיה, כי הילדים שכחו את התיקים שלהם, ויש פרסומת אווילית להחריד, שבה שלושה גברים רודפים אחרי אשה אחת, והיא כולה בקטע של 'חזקה ועצמאית', אני חושב שהפרסומת היא לטויוטה, ואני מרחם על האדם שזאת הפרסומת ששכנעה אותו לקנות טויוטה. זה הרבה יותר פרסומת לתעמולה מאשר לרכב. בפרסומת אמיתית לרכב, מראים לך פשוט את הרכב, בלי פוילע שטיקס.
חוץ מזה, כל התורה מלאה ברמזים עבים כמו פיל שהגבר בא קודם. אז למה אנשים בפורום
הזה מתנגדים לזה? ריבונו של עולם. אולי נקרא גם לאבינו שבשמים בלשון נקבה? מה לא נעשה בשביל השוויון ובשביל לצאת ג'נטלמנים או 'לא לצאת גזעניים/שובייניסטים'. מי אמר שזה מה שנשים באמת רוצות בין כה וכה? מי אמר שנשים רוצות גבר כנוע ומתרפס? הן לא סובלות את זה. הן רוצות גבר חזק שימשול בהן ויראה להן את הדרך. יש גם עוד משהו, יש פנטזיה מינית של נשים שבה הגבר בפירוש הוא השולט, שאני לא יכול לכתוב עליה פה כי זה פורום דתי.