כתב נושא: שמאלנית גזענית אנטישמית ממרצ משווה יהודים תימנים לערבים  (נקרא 3131 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3975898,00.html

שימו לב לחלק הזה:

ציטוט של: מיטל להבי
"מההיכרות שלי איתם, התימנים הם כמו ערבים", הסבירה להבי לעמיתיה במועצת העיר. "הם מאוד מחוברים לקרקע כמוהם ולא יסכימו לעזוב את הבתים שלהם".

רצתה לקלל יצאה מברכת

כמובן שהיא עדיין אנטישמית:
ציטוט

אלא שבהמשך, מצאה סגניתו של רון חולדאי הקבלה גם בין תושבי השכונה המקוריים לבין הפלסטינים. "צריך להפסיק להתייחס לתימנים בכרם כמו לאוכלוסייה חלשה שצריך לפנות משטח כבוש", אמרה להבי והדגישה: "במקרה הזה, זהו שטח כבוש במיליונרים. אוכלוסיות חלשות, כמו התימנים בכרם או הערבים בעג'מי, סובלות מטרנספר כלכלי, למרות ששתיהן קשורות למקום שבון נולדו, גדלו וחיו".

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
היא בעצמה מזרחית!

מנותק TONYBEJERANO

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • גם אם אלך בגיי צלמוות לא אירע רע כי אתה עימדי
זה מה שקורה שנותנים לנשים תפקידים חשובים
[i

זצ"ל
------------------------------------------------------------------------------
הזבל שיש לנו בעולם-הישמעלים,העמלקים,יונתן שפירא,יוסי שריד,ציפי ליבני,שמעון פרס
וכל שאר השמאלנים

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מה הקשר נשים?? שמאלני זה שמאלני לא משנה אם זה גבר או אישה זה כמעט תמיד אותו החרא במיוחד כשהם בתפקיד חשוב אז השתן בכלל עולה להם לראש..
אל תצביע תשפיע

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
השמאלנים דומים לנאצים עם האידאולוגיה שלהם והעיקר הם מאשימים את הימין בפאשיזם!!!
אם כך אז אני פשיסט גאה!!!!!!!! :P :P

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק

אתה צודק. נשים לא בנויות להנהיג. אשה היא עזר כנגדו. וזה כבר הוכח פעם אחר פעם שהן רק עושות שטויות כשהן בעמדת-כח. תראה את בייניש, נכון ששופטי בג"ץ מושחטים בין כה וכה אבל היא כבר עוברת כל גבול. תראה את גולדה מאיר. תראה את ציפורה שפיצר. כמה הוכחות אדם צריך? די להיות פולנים, גברים הם מנהיגי החברה ומייסדיה, לא נשים.

מה הסיפור לומר את זה? גברים נועדו להנהיג ולשלוט. מגיע להם יותר זכויות וגם יש עליהם יותר חובות. גברים הם אלו שנפצעים ונהרגים במלחמות. לא נשים.

נשים נועדו לגדל ילדים ולבשל, ולטפח משפחה. זו דעתי הכנה. כל הרעיון הזה של להוציא אותן לשוק העבודה כדי "לממש את ההזדמנות שהפמיניסטיות נתנו להן" היא בלוף.

אגב, התחלתי לצפות בחיים בן פסח בארכיון הסרטים בפליקס. לפני כל סרטון יש פרסומת-תעמולה, יש פרסומת לטויוטה, שבה אמא עוצרת אוטובוס במו ידיה, כי הילדים שכחו את התיקים שלהם, ויש פרסומת אווילית להחריד, שבה שלושה גברים רודפים אחרי אשה אחת, והיא כולה בקטע של 'חזקה ועצמאית', אני חושב שהפרסומת היא לטויוטה, ואני מרחם על האדם שזאת הפרסומת ששכנעה אותו לקנות טויוטה. זה הרבה יותר פרסומת לתעמולה מאשר לרכב. בפרסומת אמיתית לרכב, מראים לך פשוט את הרכב, בלי פוילע שטיקס.

חוץ מזה, כל התורה מלאה ברמזים עבים כמו פיל שהגבר בא קודם. אז למה אנשים בפורום הזה מתנגדים לזה? ריבונו של עולם. אולי נקרא גם לאבינו שבשמים בלשון נקבה? מה לא נעשה בשביל השוויון ובשביל לצאת ג'נטלמנים או 'לא לצאת גזעניים/שובייניסטים'. מי אמר שזה מה שנשים באמת רוצות בין כה וכה? מי אמר שנשים רוצות גבר כנוע ומתרפס? הן לא סובלות את זה. הן רוצות גבר חזק שימשול בהן ויראה להן את הדרך. יש גם עוד משהו, יש פנטזיה מינית של נשים שבה הגבר בפירוש הוא השולט, שאני לא יכול לכתוב עליה פה כי זה פורום דתי.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 28, 2010, 22:21:46 על ידי yossso »
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
יש גם עוד משהו, יש פנטזיה מינית של נשים שבה הגבר בפירוש הוא השולט, שאני לא יכול לכתוב עליה פה כי זה פורום דתי.

יוסו אחי אין עליך, אתה האיש היחיד בפורום שיכול לשנות את נושא השיחה מדיון על שמאלנית אנטישמית, לפנטזיות מיניות של נשים.  :old_afro:   
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אתה צודק. נשים לא בנויות להנהיג. אשה היא עזר כנגדו. וזה כבר הוכח פעם אחר פעם שהן רק עושות שטויות כשהן בעמדת-כח. תראה את בייניש, נכון ששופטי בג"ץ מושחטים בין כה וכה אבל היא כבר עוברת כל גבול. תראה את גולדה מאיר. תראה את ציפורה שפיצר. כמה הוכחות אדם צריך? די להיות פולנים, גברים הם מנהיגי החברה ומייסדיה, לא נשים.

מה הסיפור לומר את זה? גברים נועדו להנהיג ולשלוט. מגיע להם יותר זכויות וגם יש עליהם יותר חובות. גברים הם אלו שנפצעים ונהרגים במלחמות. לא נשים.

נשים נועדו לגדל ילדים ולבשל, ולטפח משפחה. זו דעתי הכנה. כל הרעיון הזה של להוציא אותן לשוק העבודה כדי "לממש את ההזדמנות שהפמיניסטיות נתנו להן" היא בלוף.

אגב, התחלתי לצפות בחיים בן פסח בארכיון הסרטים בפליקס. לפני כל סרטון יש פרסומת-תעמולה, יש פרסומת לטויוטה, שבה אמא עוצרת אוטובוס במו ידיה, כי הילדים שכחו את התיקים שלהם, ויש פרסומת אווילית להחריד, שבה שלושה גברים רודפים אחרי אשה אחת, והיא כולה בקטע של 'חזקה ועצמאית', אני חושב שהפרסומת היא לטויוטה, ואני מרחם על האדם שזאת הפרסומת ששכנעה אותו לקנות טויוטה. זה הרבה יותר פרסומת לתעמולה מאשר לרכב. בפרסומת אמיתית לרכב, מראים לך פשוט את הרכב, בלי פוילע שטיקס.

חוץ מזה, כל התורה מלאה ברמזים עבים כמו פיל שהגבר בא קודם. אז למה אנשים בפורום הזה מתנגדים לזה? ריבונו של עולם. אולי נקרא גם לאבינו שבשמים בלשון נקבה? מה לא נעשה בשביל השוויון ובשביל לצאת ג'נטלמנים או 'לא לצאת גזעניים/שובייניסטים'. מי אמר שזה מה שנשים באמת רוצות בין כה וכה? מי אמר שנשים רוצות גבר כנוע ומתרפס? הן לא סובלות את זה. הן רוצות גבר חזק שימשול בהן ויראה להן את הדרך. יש גם עוד משהו, יש פנטזיה מינית של נשים שבה הגבר בפירוש הוא השולט, שאני לא יכול לכתוב עליה פה כי זה פורום דתי.
במיוחד בשבילך:
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
יוסו אחי אין עליך, אתה האיש היחיד בפורום שיכול לשנות את נושא השיחה מדיון על שמאלנית אנטישמית, לפנטזיות מיניות של נשים.  :old_afro:   

יש לי מגרעות אחי, אני אדם שנסחף. אבל כל עוד זאת לא מגרעה שפוגעת באחר, אני לא מוצא טעם להילחם בה. למרות שאלמ אכן העיר פעם שזה חורה לעין, ולמרות שזה באמת הופך דברים לבעלי צורה מוזרה למדי.

חוץ מזה, אני לא יודע למה, אבל האלימות המילולית אכן מופנית לרוב כלפיי אשכנזים ותימנים. תקנו אותי אם אני טועה. יש אלימות כלפיי כולם, בדימונה למשל חוטפים תינוקות:
יש לממסד בעיה שנולדים בארץ תינוקות מרוקאים, מסתבר.

כמו שחיים אמר - לשמאלנים אין הרבה תינוקות. מניסיוני בחברה של שמאלנים, הגברים שם כמו-הומואים (metro), והנשים שלהן קשות. ולכן הסיכויים שהם יתחתנו באמת נמוך. השמאל ייעלם כי הם לא מביאים ילדים. אולי זאת הסיבה שהם חוטפים אותם מדימונה.

ולגבי השיר ש- Rafoe צירף. שמעתי, ואהבתי. תודה.
בראשית ג טז:
אֶל הָאִשָּׁה אָמַר הַרְבָּה אַרְבֶּה עִצְּבוֹנֵךְ וְהֵרֹנֵךְ בְּעֶצֶב תֵּלְדִי בָנִים וְאֶל אִישֵׁךְ תְּשׁוּקָתֵךְ וְהוּא יִמְשָׁל בָּךְ.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)