אני צופה לפעמים בסרטונים שלך, אלו של הארכיון. נתקלתי באחד שבו אתה מדבר על התקופה שבה היית בכלא. הזכרת שני דברים:
א. שהיית בצינוק, עם עכבישים/ג'וקים ועם עכברים, ועם חושך-מצרים. ועם חור ברצפה.
כמה זמן היית שם? רוב האנשים משתגעים במקום כזה. איך הביאו לך אוכל ומים בכלל? דרך חריץ בדלת אני מניח. דרך אגב, גם בארץ יש בתי צינוק, שמים שם אבות שלא מוכנים לחתום על גט לנשים שלהם, לפעמים לשבועיים ולפעמים אפילו לחודש. ואחר כך הם חותמים. אבל הגט הוא בעצם לחתום שאתה הופך להיות עבד-מזונות ולא רואה את הילדים יותר.
ב. דיברת על כלא, שבו היית עם נאצים, כושים, ומוסלמים. זה נכון שה' שומר עלינו, אבל אתה יודע איך זה - הוא גורם לזה להיראות כאילו זה טבעי. אז מה היה שם? איך הם לא תקפו אותך? הם הרי ידעו שאתה יהודי. הרי מוכרח היה לקרות שם נס כדי שתצא משם חי. גלה את הנס. אנא.
אם השאלות האלה אינטימיות מדי, אפשר לענות לי במסרים, או לא לענות בכלל. אקבל כל החלטה שלך.
מצטער אם גרמתי להרגשה רעה. רוב הפעמים אני לא חושב איך ההודעות שלי משפיעות על בנאדם. אני פשוט כותב וזהו.
כל טוב.

דרך אגב, אני מאד מעריך אותך על זה שאתה, מה שאומרים בארץ: 'לא רואה ממטר' (או 'לא רואה בעיניים'). אני מתכוון לזה שאמרת באחד הסרטונים, שאמריקאים אומרים לך "בוא תהיה ראש ממשלה שלנו" ואתה נאמן ורוצה להיות פה אצלנו, ולא אצלם. זה ממלא אותי גאווה. (ואני מתכוון גאווה במובן
המקורי של המילה, לא מה שעשו מזה היום רחמנא ליצלן).