אני בעד לבדוק את השורשים היהודיים של כל שמאלני קיצוני שנמצא בעמדת מפתח. אני באמת ובתמים מאמין שפועלים בארץ גרמנים שגנבו את הזהות והשורשים של יהודים שכבר נספו בשואה. לא ייתכן שמדינת היהודים תהיה המדינה הכי לא-יהודית שקיימת - אין בזה שום היגיון. יש שמאלנים, זה נכון, אבל גם לשמאלנים יש גבול. אני חושב שבארץ פועלים גרמנים, ושהעובדה שיהדות פולין עדיין קיימת וחיה (בקושי, אבל חיה. הרבה מהם רוצים להתאבד, אבל הם עוד פה.), תקועה להם כמו עצם בגרון. (הם מתכוונים להשמיד את כל היהודים, אבל קודם כל את מה שהם התחילו להשמיד, אני חושב שככה הראש הגרמני עובד).
אני לא אתפלא אם יש יהודים שנספו בשואה ו- "באורח פלא" קיימים היום בארץ בתור עובדות סוציאליות או פקידות סעד או בתור פעילות במוסדות רווחה שונים - במקומות שבהם אף אחד לא נוגע, כמו מכון סאמיט וכיוצא באלה. זה מסתדר לי מאד עם ההיגיון, כי זה מסביר למה המורות ללשון והבעה בבתי הספר, הן המורות הכי מרושעות ושנואות (וכן, הם גם שייכות לגזע הלבן, במקרה או לא במקרה). כנראה שלאשכנזיות נגרם עוול: הביטוי "פולניה" לא היה נכון. האמת היא, שיהודיות שבאו מפולין לארץ, לא אשמות. הם הקימו מחנות השמדה וקראו לזה "בתי הבראה" / "מוסדות רווחה", זה בדיוק מה שהם עשו בגרמניה הנאצית. אני משוכנע שיש מוסדות בארץ שהם אפילו לא יודעים לאף אחד - סודיים לגמרי (אולי לא ממש מוסדות, אלא דירות מסוימות בערים צפופות). ויכול להיות שנעשים שם ניסויים על יהודים. מה יותר יספק נפש של גרמני מאשר לעשות את הזוועות האלה כאן בארץ? אבל.. ימים יגידו.
לא הולכים לפסיכולוג כדי שירפא אותך נפשית, כמו שלא הולכים לקצב כדי שירפא אותך פיזית.
סליחה על הסטייה מהנושא.