כתב נושא: הצעה - חוק חדש לפורום (סוג של..)  (נקרא 1696 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
הצעה - חוק חדש לפורום (סוג של..)
« ב- : אוקטובר 14, 2010, 05:09:20 »
שמתי לב שלפעמים אנשים מביאים פה כתבות מאתרים ניו נאצים מהשמאל הבוגדני כמו "הארץ" "וואלה" וכדומה..
וכמו שתראו בתגובה שלי כאן
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,28808.msg197707.html#new

עדיף לא להכנס לאתרים כאלה בכלל זה יותר גרוע מפורנו.. גם אם לא תלחצו על פרסומות מספיק ששהיתם באתר יותר מ15 שניות מבחינת גוגל הטראפיק עלה וככה גם ההכנסות של האתר.

אז עדיף להחרים אותם ואם יש כתבה או מאמר שצריך לפרסם אפשר להעתיק אותו לאשכול ולצרף קישור למען אמינות המקור..

המשך יום נהדר..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 14, 2010, 05:39:14 »
בס''ד

אתה צודק. אבל לעשות את זה כ"חוק" יהיה קשה כי הרבה חברי הפורום מעדיפים לשים קישור לאתרים האלה. (גם אני עושה את זה הרבה.) אבל זה כן המלצה מצויינת - אם חברים יכולים להעתיק במקום לשים קישור כשמדובר באתרים בוגדניים, זה כן היה עדיף.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 14, 2010, 05:51:51 »
יש עוד סיבה למה לא להיכנס לאתרים האלה: הפרסומות שלהם מלאים בתועבה. זאת תועבה אפילו בעיניים של חילוני אתאיסט: למה אני צריך לראות שילוב-פוטושופ של תמונה של גבר ביחד עם תמונה של אשה? מה הקטע הזה לדחוף לי קוקסינלים מתחת לאף? זה כמעט כאילו שהם מנסים להעלות מודעות לפריקים, כדי שלא נשכח חלילה שיש בעולם גם פריקים. אמרתי לכם שהדבר הכי אכזרי שאפשר לעשות נגד הומואים זה להתעלם מהם.

אני לגמרי בעד ההצעה, האתרים האלה הם תועבה לשמה בכל קנה מידה. חוץ מזה, אם לא ייכנסו אליהם, הם ייאלצו להשתפר. אחרי הכל, אנחנו הלקוחות. אבל הם עושים עבודה מצוינת בלהרחיק אנשים מהאתר - אף אחד לא רוצה לראות שוב את "כמה כדורים בתמונה" ו- "לאן מסתובבת הרקדנית" - פרסומות שנועדו חד-משמעית לאנוס לך את המוח. פעם פרסומות היו למטרת רווח כספי, האם שמעתם פעם את המושג "רווח תעמולתי". יש דבר כזה כבר שנים לצערי.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 14, 2010, 13:11:56 »
לדעתי אתה טועה,לפעמיים כן צריך להיכנס ולהדגיש את הסיסמא:הכר את האוייב.....טוב להיכנס לאתרים שלהם ולראות מה הם זוממים כל הזמן ולהבין כל פעם מחדש את השיטה שלהם שהם מפתחים כדי לשכנע את הציבור ובכך ליצור כתבות סירטונים כרזות ועוד....כנגד!
נכון שזה בעייתי שזה מכניס להם כסף אבל לרוב מי שמפרסם את זה בפורום כזה רק מרוויח מזה יותר מהכמה גרושים שהם מרווחים
אני לא אלוהים אני חלק ממנו