נראה לי שאתה חי בסרט שהדת לא שולטת באירופה, כל בחירות בכל מדינה באירופה האפיפיור נותן או לא נותן את ההסכמה שלו לאדם הנבחר
ב) ברק אובמה לפני שנבחר להיות נשיא נסע לאפיפיור לקבל ברכה
ג) אם הדת לא שולטת למשל בארה"ב אז למה כל כך חשוב לבנות את המסגד באמצע החיים בגראונד זירו
ד) כאשר נבחר נשיא רוסיה מדבדייב שהוא ממשפחה יהודית (גם מצד אביו וגם אימו) חייבו אותו ללכת לכנסיה ולעשות איזשהו טקס נוצרי לכבוד זה, בגיל 22 כדי להתקדם באוניברסיטה חייבו אותו להתנצר
ה) ארגונים נוצרים קיצוניים באירופה נתמכים ע"י ממשלות להבדיל אצלינו על כל שקל לישיבות מצריך מלחמה
ו) ארגונים נוצריים דתיים הנתמכים ע"י ממשלותיהם תומכים בארגוני שמאל יהודים על מנת שילחמו בדת היהודית ויסיתו את הציבור מהיהדות
ז) באירופה ובארה"ב קיימים לא מעט מוסדות כמו בתי חולים, אוניברסיטאות, מכללות, ארגוני צדקה, גני ילדים ועוד ועוד, והמוסדות האלה מזוהים עם הדת הנוצרית שלהם באופן שוטף ובאופן קיצוני, גם הסמלים של המוסדות מעידים שאלה מוסדות נוצריים דתיים.
כל המוסדות האלה נתמכים ע"י ממשלות.
אם אתה רוצה שאני אמשיך תגיד לי!
ברק אובמה כדי להתקדם וכדי לא ליפול מהסקרים חייב כל הזמן להוכיח שהוא נוצרי למרות שבליבו אני מאמים שהוא מרגיש אחרת
מציע לך לראות מה כתב הרב כהנא על שני המשפטים יפים מאוד מהתורה מתוך הספר "על האמונה ועל הגאולה"
1) "...רק עם חכם ונבון הגוי הגדול הזה" (דברים ד,ו)
2) "הלה' תגמלו זאת, עם נבל ולא חכם..." (שם לב,ה)
ואתה כנראה משתייך למשפט השני