כתב נושא: שאלה חשובה לחיים בן פסח ולכל מי שמבין בעניין (בנושא ציונות)  (נקרא 3106 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
ראיתי את הסרטון הזה

והינה עוד אחד:

ואני שומע הרצאות של הרב אמנון יצחק אני דיי נהנה הוא מעביר תחומר בצורה טובה,
אני אמנם כבר לא דתי לצערי אבל עדיין שומר מסורת מאמין במליארד אחוז בבורא העולם ומשתדל לשמור על תפילין ושבת וכ'..

מצד אחד החרדים והרב אמנון יצחק וכ' טוענים שהציונות היא בעצם נגד הדת.

אז תעשו לי סדר בראש, אני מאוד מבולבל מכל הקטע הזה, מצד אחד אני מאמין כמו שאמרתי ובעד היהדות ובעד מדינה יהודית והכל
ומצד שני אני גם בעד צה"ל ובעד המדינה וביום העצמאות אני מתרגש שאני רואה את הצעדות בטלויזיה..

כאילו יש פה שילוב של דת עם ציונות, והמון רבנים אמרו שאין דבר כזה דתי ציוני..

בוא נגיד ככה תאמונה בציבור החרדי ממזמן איבדתי.. לא מעניין אותי שיש חלק שהם נטורי קרתא (ימח שמם וזכרם ישרפו בגהנום ובדם של הילדים שלהם)
ויש חלק של חסידים וכל מיני וכ' וכ'..

אני בעד הציבור הדתי שזה הכיפות הסרוגות שהם גם דתיים גם שומרי תורה ומצוות, גם עושים צבא (ורובם קצינים) גם עובדים גם ציונים שמאמינים במדינה (הכוונה היא לא לממשלה המטומטמת שלנו)
וגם עם כל הכבוד לחרדים, הכיפות הסרוגות לא יושבים כל היום בישיבות ולא לובשים שטריימלים אבל, במקום שילדים מהציבור הזה ישבו בלילות על הברזלים עם שתיה או יצאו למועדונים בת"א הם בעצם ממשיכים לשמור על שטחי מדינת ישראל שאם היה תלוי בחרדים או בממשלה? ממזמן הם היו כפרים ערבים מוסלמים נאצים יש"ו.

אז תעשו לי סדר בראש, אני לא מחפש לגנות חלילה רבנים אבל גם מאוד מעלה לי  תעצבים שיוצאים נגד המדינה בכל מיני מובנים.. אני מעדיף להאמין בתורתו של הרב זצוק"ל כהנא מאשר להאמין ברבנים אחרים מירושלים, לא שחלילה זה דתות שונות הכוונה מבחינת השקפות פוליטיות וכדומה..

ועוד שאלה לחיים בן פסח בעיקר, מה לדעתך היה היחס של הרבנים החרדים (בוא נגיד לדוגמא הרב עובדיה \ אמנון יצחק \ וכ'') לרב זצוק"ל כהנא?
ואם כבר פתחתי נושא, אז יש לי שאלה לגבי סרטון שמצאתי ביוטיוב שלך (חיים) נגד ליברמן בטענה שהוא ימין מזוייף בגלל כספים שהוא קיבל וכ' וכ'.. אני לא יודע ומבין בזה אבל אם אתה אומר אני באמת סומך על המילה שלך ב100%, אבל מצד שני.. אתה חושב שיש מישהוא יותר טוב ממנו כרגע בממשלה? מצד אחד אני בעצמי לא מאמין שאם הוא יהיה ראש ממשלה הוא ישאר ככה כל הזמן, כמו כל הנמושות בממשלה סופו של דבר הוא יתקפל מול או(ס)במה וכ' אבל הוא עדיף כרגע על כל "מנהיג" אחר לא?
תודה.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2010, 03:34:41 על ידי הציוני האחר!ן »

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אני מגדיר את עצמי כציוני אמוני. כלומר אני מאמין שהקמת מדינת ישראל הייתה נס אלוקי שמהווה אתחלתא דגאולה. הרבנים של המחנה הדתי לאומי גם מאמינים במדינת ישראל כדבר קדוש. מו''ר הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד היה ציוני אמוני.

אבל יש שני זרמים שונים בתוך המחנה הדתי לאומי: הראשון הוא הממלכתים שטוענים שצריך לאהוב אפילו שמאלנים בוגדניים מהממשלה, בג''ץ, התשקורת, צה''ל, המשטרה, השב''כ וכו' כי הרי הם יהודים למרות שהם "טועים". והזרם השני הוא הלאומים האמיתיים שלא אוהבים בוגדים ומלשינים יש''ו מהערב רב שהורסים את המדינה היהודית ומסכנים את עם ישראל כולו. אני כמובן שייך לזרם השני.

לגבי צה''ל: אין אדם שרוצה צבא יהודי חזק ואיתן יותר ממני. תמיד הייתי בעד צה''ל. מו''ר הרב מאיר כהנא שרת בצה''ל. אך אחרי הגירוש מגוש קטיף, כשחיילי צה''ל גירשו 10,000 יהודים מבתיהם והרסו 25 ישובים פורחים כדי למסור אדמת א''י קדושה לערבים הנאצים, אחרי שחיילי צה''ל עשו ליהודים מה שהם מעולם לא עושים לערבים הנאצים (חיילי צה''ל לא מגרשים ומחריבים כפרים ערבים), הבגידה הזאת שינתה את כל היחס שלי לצה''ל. אני רוצה ודורש צבא יהודי ולא צבא אנטישמי. צבא שמגרש אלפי יהודים מא''י בגלל היותם יהודים זה צבא אנטישמי. העובדה שחיילים יהודים ביצעו את הפשע הזה נגד אחיהם רק מחריפה את הפשע אלף מונים. כל מי שמגרש יהודים מארץ ישראל הוא בוגד. כל מי שמוסר חלקי ארץ ישראל לבני עמלק הערבים הנאצים הוא בוגד. אם יש פקודות להיות בוגד, חובה על כל חייל יהודי אמיתי לסרב פקודות. אולם מעט מאוד חיילים סירבו פקודות בגירוש. בגידה היא בלתי נסלחת. אין מחילה על פשע כזה, על חילול השם כזה. לכן אני מתנגד לגיוס כל עוד שיש צבא של רובוטים שעושים מה שהבג''ץ אומר להם לעשות.

אני מקווה שזה מברר את המצב קצת. תודה על השאלה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אוקי תודה על התשובה המהירה,
אני יתייחס לחלק הסופי של ההודעה שלך לגבי צה"ל.
תראה אין ספק שההתנתקות הייתה בושה וחרפה לצבא עצמו ולמדינה, אבל אני חושב שאת כל הזעם והאשמות צריך להפנות לממשלה ובעיקר לאריאל שרון שעד היום משלם על זה.
המון המון המון חיילים סירבו פקודות וכל השאר כבר פחדו (המפקדים יצאו באיומים קיצוניים) ואני מכיר אישית כמה חיילים שסירבו פקודה ואיבדו את הדרגה שלהם, והיו חיילים וחיילות שפינו יהודים עם דמעות בעיניים. שוב, אני גם חושב שזה מקרה חמור מאוד אבל אני דיי מופתע שאתה מתנגד לגיוס.. שנינו יודעים שלצערנו צבא יהודי לא נראה בקרוב עם כל הממשלה המטומטמת שלנו.. אז מה נעשה? על מי נסמוך חוץ מעל הקב"א?

לגבי ההשקפות הדתיות, אני גם משתייך לזרם השני ואני לא חושב שאם יהודי הוא שמאלנאצי בוגד אז צריך "לכוון" אותו לדרך הישרה, זאת לא מחלה והוא בחר לעשות זאת מתוך אופי ושאיפות של בוגד.

השאלה שלי יותר זה למה הרבנים מתנגדים כל כך לציונות.. אני לא מדבר על רבנים מחצרות שונות או חסידויות וכל אלו כי אליהם כבר ממש פיתחתי שנאה קיצונית בגלל האנטי ציונות שלהם והאמונה רק בעצמם וחוסר אמון במדינה אני מדבר על רבנים כמו הרב אמנון יצחק או הרב עובדיה ובכלל כל שאר הרבנים הספרדים.. ואלו רבנים שקשה לאמר עליהם ימניים אמיתיים אבל הדעות שלהם לא שמאלניות או אפילו קרובות להיות שמאלניות (חוץ מש"ס שהתחילו להדפק בצורה רצינית ולתמוך בהקפאה) ציונות בשבילהם זוהי תנועה שרצתה להשמיד את היהדות (כלומר הדת והמושגים).. אני לא מדבר על הטיפשים שאז בזמנו חשבו את הרצל האנטישמי למשיח..

בגלל זה עניין אותי גם לדעת מה חשבו הרבנים אז בזמנו על מורנו ורבנו הרב כהנא זצוק"ל..

ובאמת עוד שאלה קטנה אם כבר פתחתי נושא, מה עם בנו של הרב? (בינימין כהנא) הוא מנהיג של תנועה כלשהי? ראיתי אותו לפעמים בתשקורת או ביוטיוב בכמה סרטונים אבל לא יותר מזה..

מנותק TONYBEJERANO

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • גם אם אלך בגיי צלמוות לא אירע רע כי אתה עימדי
בנימין כהנא נרצח עם אישתו וכל בנותיו  :'(
[i

זצ"ל
------------------------------------------------------------------------------
הזבל שיש לנו בעולם-הישמעלים,העמלקים,יונתן שפירא,יוסי שריד,ציפי ליבני,שמעון פרס
וכל שאר השמאלנים

מנותק G

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
מה???  :old_shocked:
מתי זה קרה? איך לא שמעתי על זה?!
בטוח?
נֶפֶשׁ יְהוּדִי הוֹמִיָּה : לִהְיוֹת עַם חָפְשִׁי בְּאַרְצֵנוּ

מנותק TONYBEJERANO

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
זה קרה לפני כמה שנים טובות
ירו על המכוניות שלהם
[i

זצ"ל
וכל שאר השמאלנים

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה קרה לפני כמה שנים טובות
ירו על המכוניות שלהם

OMG? רגע אתה רציני עכשיו?  :old_huh:

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
OMG? רגע אתה רציני עכשיו?  :old_huh:

כן, ערבי נאצי יש"ו רצח אותו, בתשקורת טענו שהוא לא ידע שזה היה בנו של כהנא זצוק"ל, ושהוא רצח אותו "במקרה", אבל זה ברור בהחלט שגם הפעם השב"כ היה מאחורי זה. כהנא ובנו, שניהם נרצחו בידי ערבים נאצים יש"ו שנשלחו ע"י השב"כ. כמו גם רחבעם זאבי, ואחרים.      
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק TONYBEJERANO

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שב"כ

[שבירת ברית כהנא]

[i

זצ"ל
וכל שאר השמאלנים

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אוקי תודה על התשובה המהירה,
אני יתייחס לחלק הסופי של ההודעה שלך לגבי צה"ל.
תראה אין ספק שההתנתקות הייתה בושה וחרפה לצבא עצמו ולמדינה, אבל אני חושב שאת כל הזעם והאשמות צריך להפנות לממשלה ובעיקר לאריאל שרון שעד היום משלם על זה.
המון המון המון חיילים סירבו פקודות וכל השאר כבר פחדו (המפקדים יצאו באיומים קיצוניים) ואני מכיר אישית כמה חיילים שסירבו פקודה ואיבדו את הדרגה שלהם, והיו חיילים וחיילות שפינו יהודים עם דמעות בעיניים. שוב, אני גם חושב שזה מקרה חמור מאוד אבל אני דיי מופתע שאתה מתנגד לגיוס.. שנינו יודעים שלצערנו צבא יהודי לא נראה בקרוב עם כל הממשלה המטומטמת שלנו.. אז מה נעשה? על מי נסמוך חוץ מעל הקב"א?

לגבי ההשקפות הדתיות, אני גם משתייך לזרם השני ואני לא חושב שאם יהודי הוא שמאלנאצי בוגד אז צריך "לכוון" אותו לדרך הישרה, זאת לא מחלה והוא בחר לעשות זאת מתוך אופי ושאיפות של בוגד.

השאלה שלי יותר זה למה הרבנים מתנגדים כל כך לציונות.. אני לא מדבר על רבנים מחצרות שונות או חסידויות וכל אלו כי אליהם כבר ממש פיתחתי שנאה קיצונית בגלל האנטי ציונות שלהם והאמונה רק בעצמם וחוסר אמון במדינה אני מדבר על רבנים כמו הרב אמנון יצחק או הרב עובדיה ובכלל כל שאר הרבנים הספרדים.. ואלו רבנים שקשה לאמר עליהם ימניים אמיתיים אבל הדעות שלהם לא שמאלניות או אפילו קרובות להיות שמאלניות (חוץ מש"ס שהתחילו להדפק בצורה רצינית ולתמוך בהקפאה) ציונות בשבילהם זוהי תנועה שרצתה להשמיד את היהדות (כלומר הדת והמושגים).. אני לא מדבר על הטיפשים שאז בזמנו חשבו את הרצל האנטישמי למשיח..

בגלל זה עניין אותי גם לדעת מה חשבו הרבנים אז בזמנו על מורנו ורבנו הרב כהנא זצוק"ל..

ובאמת עוד שאלה קטנה אם כבר פתחתי נושא, מה עם בנו של הרב? (בינימין כהנא) הוא מנהיג של תנועה כלשהי? ראיתי אותו לפעמים בתשקורת או ביוטיוב בכמה סרטונים אבל לא יותר מזה..

בס''ד

א. הרב בנימין זאב כהנא זצוק''ל הי''ד ואישתו טליה הי''ד נרצחו לפני עשר שנים בערך על ידי ערבים נאצים מפת''ח יש''ו. בנותיהם לא נרצחו.

ב. לא היו הרבה חיילים שסירבו פקודות. רק 20 או 30 חיילים בערך נעצרו כשסירבו לגרש את אחיהם. היו לא מעט חיילים שהתחמקו בדרך זו או אחרת. אבל סירוב פקודה היה נדיר. ראינו בגירוש מגוש קטיף את הכישלון המוחלט של הזרם הממלכתי של המחנה הדתי לאומי: אלפי חיילים עם כיפות הצטרפו לגירוש. שוב אין מחילה על בגידה כזאת. הם ידעו שהם מבצעים פשע אך הקריירה הצבאית שלהם הייתה יותר חשובה להם מארץ ישראל ועם ישראל ותורת ישראל. אחרי שראיתי את הזוועה הזאת של חיילים עם כיפות שגוררים ילדים יהודים מבתיהם ומאדמתם, זה שיכנע אותי שצה''ל הוא רק כלי של השמאל הקיצוני. ברור שצה''ל הוא לא חלק מהפיתרון אלא הוא חלק מהבעיה.

ג. הרוב המכריע של הרבנים התנגדו לציונות לפני השואה. זו הייתה טעות איומה וכולנו יודעים מה קרה כתוצאה מהטעות הזאת. אילו הרבנים האלה היו משתלטים על התנועה הציונית אז (היה ניתן לעשות את זה כי היו הרבה יהודים דתיים באירופה), לדעתי היינו יכולים למנוע את השואה ולהקים מדינה יהודית עם מיליוני יהודים נוספים. עד היום יש רבנים שעדיין לא מקבלים את הנס של מדינת ישראל כהתחלת הגאולה. חבל. אבל בכל מקרה אנו הכהניסטים מבינים שהקמת מדינה יהודית ריבונית בארץ ישראל אחרי 2000 שנות גלות נגד כל הסיכויים היא נס אלוקי מדהים והגשמת נבואות התנ''ך.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
באמת מצער לשמוע אני ראיתי סרטונים שלו ביוטיוב ותמיד חשבתי שהוא פחות מתעסק בפוליטיקה בימנו ויותר לומד תורה לא ידעתי שהוא בכלל נהרג  :'(

בכל מקרה תודה רבה על התשובה חיים, אני גם חושב שהיום השמאל יותר מדי מעורב בצה"ל ממש כמו חיזבאללה בצבא לבנון.. הם יודעים להשתמש בו ככלי לפעולות שלהם נגד יהודים וגם יודעים לגנות אותו ולצלם חיילים במחסומים כדי לסדר להם שם רע ככל שאפשר (לגוף הבטחוני עצמו)