ראיתי את הסרטון הזה
והינה עוד אחד:
ואני שומע הרצאות של הרב אמנון יצחק אני דיי נהנה הוא מעביר תחומר בצורה טובה,
אני אמנם כבר לא דתי לצערי אבל עדיין שומר מסורת מאמין במליארד אחוז בבורא העולם ומשתדל לשמור על תפילין ושבת וכ'..
מצד אחד החרדים והרב אמנון יצחק וכ' טוענים שהציונות היא בעצם נגד הדת.
אז תעשו לי סדר בראש, אני מאוד מבולבל מכל הקטע הזה, מצד אחד אני מאמין כמו שאמרתי ובעד היהדות ובעד מדינה יהודית והכל
ומצד שני אני גם בעד צה"ל ובעד המדינה וביום העצמאות אני מתרגש שאני רואה את הצעדות בטלויזיה..
כאילו יש פה שילוב של דת עם ציונות, והמון רבנים אמרו שאין דבר כזה דתי ציוני..
בוא נגיד ככה תאמונה בציבור החרדי ממזמן איבדתי.. לא מעניין אותי שיש חלק שהם נטורי קרתא (ימח שמם וזכרם ישרפו בגהנום ובדם של הילדים שלהם)
ויש חלק של חסידים וכל מיני וכ' וכ'..
אני בעד הציבור הדתי שזה הכיפות הסרוגות שהם גם דתיים גם שומרי תורה ומצוות, גם עושים צבא (ורובם קצינים) גם עובדים גם ציונים שמאמינים במדינה (הכוונה היא לא לממשלה המטומטמת שלנו)
וגם עם כל הכבוד לחרדים, הכיפות הסרוגות לא יושבים כל היום בישיבות ולא לובשים שטריימלים אבל, במקום שילדים מהציבור הזה ישבו בלילות על הברזלים עם שתיה או יצאו למועדונים בת"א הם בעצם ממשיכים לשמור על שטחי מדינת ישראל שאם היה תלוי בחרדים או בממשלה? ממזמן הם היו כפרים ערבים מוסלמים נאצים יש"ו.
אז תעשו לי סדר בראש, אני לא מחפש לגנות חלילה רבנים אבל גם מאוד מעלה לי תעצבים שיוצאים נגד המדינה בכל מיני מובנים.. אני מעדיף להאמין בתורתו של הרב זצוק"ל כהנא מאשר להאמין ברבנים אחרים מירושלים, לא שחלילה זה דתות שונות הכוונה מבחינת השקפות פוליטיות וכדומה..
ועוד שאלה לחיים בן פסח בעיקר, מה לדעתך היה היחס של הרבנים החרדים (בוא נגיד לדוגמא הרב עובדיה \ אמנון יצחק \ וכ'') לרב זצוק"ל כהנא?
ואם כבר פתחתי נושא, אז יש לי שאלה לגבי סרטון שמצאתי ביוטיוב שלך (חיים) נגד ליברמן בטענה שהוא ימין מזוייף בגלל כספים שהוא קיבל וכ' וכ'.. אני לא יודע ומבין בזה אבל אם אתה אומר אני באמת סומך על המילה שלך ב100%, אבל מצד שני.. אתה חושב שיש מישהוא יותר טוב ממנו כרגע בממשלה? מצד אחד אני בעצמי לא מאמין שאם הוא יהיה ראש ממשלה הוא ישאר ככה כל הזמן, כמו כל הנמושות בממשלה סופו של דבר הוא יתקפל מול או(ס)במה וכ' אבל הוא עדיף כרגע על כל "מנהיג" אחר לא?
תודה.