כתב נושא: רון בן מיכאל VS חיים בן פסח  (נקרא 7875 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק Akiva11

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
רון בן מיכאל VS חיים בן פסח
« להגיב #25 ב- : אוקטובר 15, 2010, 10:03:54 »
אין כזה דבר שנקרא "יהודי שפוי" שאוהב ערבים. אבל מעבר לזה שליברמן מעלה לכאן כל מיני קוזאקים רוסים ורוצה לגייר אותם, הוא גם רוצה להכניס לכאן נישואים אזרחיים כדי שעוד יותר גויים יגיעו לכאן. חבל שהאלטרנטיבה בין השמאל של העבודה ומרצ זה השמאל של ליכוד וליברמן. נכון להיום, רק מפלגת התקווה מביאה פיתרון הגיוני לבעיית הערבים ביו"ש כאשר היא דוגלת בהעברתם לירדן ולמדינות ערב,אך יחד עם זאת גם הוא לא פותר את הבעיה שנקראת "ערביי ישראל". שאותם צריך להעיף הרבה  לפני ערביי יו"ש. לדעתי רק כאשר תפרוץ כאן מלחמה, כל היהודים , ימנים ושמאלנים, ביתרים והתנועה הקיבוצית, דתיים וחילונים, בעצמם יצאו לרחובות ויגרשו מכאן ערבים או יהרגו אותם, מה שבטוח זה ששום ממשלה בישראל לא תעשה את זה. אין לי שום תקווה בממשלה, אבל לאנשים כבר נגמרת הסבלנות. הערבים בישראל הם כמו הילד המעצבן של השכנים שגונב לך את הדואר, ואתה כל הזמן מתלונן להורים שלו והם לא עושים כלום, במקום לתפוס אותו פעם אחת באוזן ולהגיד לו "עוד פעם אתה תגנוב לי את הדואר, אני יתלה אותך מהביצים עם מיתר של גיטרה". ותאמינו לי שזה עובד. ככה זה איתנו, היהודים בערים המעורבות מתלוננים לרשויות על פורעי החוק הערבים, הרשויות לא עושות דבר, אבל רק כאשר באים יהודים אמיצים ונכנסים בערבים, הערבים מורידים את הראש ומפחדים.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #26 ב- : אוקטובר 15, 2010, 10:10:16 »
שלום עקיבא, אהבתי את דבריך.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק G

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #27 ב- : אוקטובר 15, 2010, 12:48:35 »
מי זה מפלגת תקווה?
נֶפֶשׁ יְהוּדִי הוֹמִיָּה : לִהְיוֹת עַם חָפְשִׁי בְּאַרְצֵנוּ

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #28 ב- : אוקטובר 16, 2010, 16:03:14 »
אולי קצת תקרא את החזון ומהמצע בתחום הביטחון הלאומי,סתם בשביל הכייף ובנוסף תקרא את הספר של ליברמן "האמת שלי" ואז תראה שמסירת שטחים היא חלק מהפתרון אותו מציעה המפלגה, פשוט שבמקום "שתי מדינות לשני עמים" בצורה שהשמאל מציע, או מקום "שטחים תמורת שלום" יש כאן אלמנט של החלפת אוכלוסיה ואיזורים טריטואליים מסוימים מאוד, כמובן תוך פיקוח על המתרחש.
אולי תיחשף לדברים חדשים,זה מעניין.

הסרסור שמביא בנות יהודיות לערבים בקזינו יריחו פשוט מציע להקים
את המדינה שתחסל אותנו (לא אכפת לי איך אתה קורא לזה) במקומות
אחרים - מדינה ערבית שתהיה גדולה אף יותר מזו שהשמאל מציע.

תתעורר כבר, שכנוע עצמי מעולם לא היה מסוכן יותר.

מנותק G

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #29 ב- : דצמבר 15, 2010, 14:31:27 »
אשמח אם תסביר את המשפט הזה:
"הסרסור שמביא בנות יהודיות לערבים בקזינו יריחו"
נֶפֶשׁ יְהוּדִי הוֹמִיָּה : לִהְיוֹת עַם חָפְשִׁי בְּאַרְצֵנוּ