כתב נושא: מי רצח את רבין?! הגרסה שלכם...  (נקרא 3029 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
מי רצח את רבין?! הגרסה שלכם...
« ב- : אוקטובר 10, 2010, 10:24:55 »
אם אתם שייכים לאותו פלח באוכלוסיה שבכל מפגש חברתי או משפחתי חש צורך לפרוס בפני כולם את התיאוריה שלו לגבי רצח רבין, התיאוריה האחת והיחידה שלטעמכם עונה על כל השאלות, אם אתם מאלה שמחפשים כל שבב מידע פיסת ראיון או תמונה באינטרנט או בכל אמצעי אחר שעוסק באותו ליל מוצאי שבת בכיכר מלכי ישראל, אם אתם שייכים לקבוצה שמשום מה לא מצליחה למצוא מנוח למוחם הקודח לנוכח מבול השאלות והתהיות שמלוות את פרשת הרצח, אם אתם מאלה שמשווים כל סרטון, כל תיעוד, כל תמונה וכל מסמך ומגלים סתירות ותתי סתירות שלטעמכם מאחוריהם מסתתר עולם ומלואו שביכולתו להטיל אור או צל כבד על הפרשה.

אם את כל זה אתם חולקים שוב ושוב עם מכריכם וזוכים בעקבות כך לקיתונות של לעג ועלבונות כששוב ושוב מגדירים אתכם הזויים, מדומיינים, פרובוקטיבים, חיים בסרט ושאר תשבחות, אז ממש עבורכם אנחנו מייעדים את הפרויקט הבא של ערוץ 7 – 'מי רצח את רבין? - הגרסה שלכם..'

לקראת ימי השנה ה-15 לרצח אנחנו מזמינים כל אחד ואחד מכם שמחזיק באיזו מגירה נעלמת, תיאוריה שלטעמו יכולה להשיב על חלק, רוב או כל השאלות שסביב רצח רבין, לכתוב אותה, לשלוח אלינו ואנחנו נפרסם את התיאוריות המעניינות ביותר באחד הימים הסמוכים ליום השנה לרצח, לאחר עריכת סגנון של כתב הערוץ, שמעון כהן.

אז קחו לכם מסך ומקלדת והעלו את התיאוריה שלכם על הכתב ושלחו אותה אלינו.

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/209880
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 10, 2010, 11:59:08 »
אני בהחלט מתכוון לשלוח לערוץ 7 גרסא יותר ארוכה, אבל אומר זאת בקצרה פה.
בגדול אני מתחמק מלהצביע על מי כן, אלא בעיקר מתמקד בלמה אין שום סיכוי שבעולם שהגרסא של המדינה היא האמת ואין בלתה.
מי שיושב בכלא לא רצח, נקודה.
כפי שאני רואה את זה, מי שנתן את ההוראה וגיבש את המהלך אלו גורמים באליטה השלטת ומי שביצע בפועל זה השב"כ שהוא בפשטותך כלי הדיכוי הפוליטי האקטיבי שלהם.
כשאני אומר אליטה הכוונה כאן לתקשורת, אקדמיה, גורמים הקשורים לקרן החדשה לישראל, הון ומערכת המשפט.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 10, 2010, 12:08:39 »
לדעתי יש צורך בעורך דין של הצד שלנו, כדי שינסח לנו מכתב, ואז נשלח כולנו מכתבים ל... רשות השידור למשל (כל אחד ישנה את המכתב בצורה שונה מעט, אבל ישמור על הרעיון), חבר שלי אמר פעם שזה מאד משפיע מאחורי הקלעים. וכעובדה: שלחתי מכתב לרשות השניה (לטלויזיה ורדיו) וקיבלתי מכתב תגובה בדואר (הלא אלקטרוני) שכמובן יש בו כל מיני תירוצים קשקושיים. אבל עובדה שקיבלתי תגובה. הם פוחדים ממאות מכתבים, כי זה אומר מאות אנשים, ואין להם מושג איפה כל אחד מתוך ה- 100 נמצא, ומה הגודל הפיזי שלו ורמות האגרסיביות שלו.

בצד של "הפמיליסטים" כבר קיים סט של עורכי דין (אחד מהם היה איתי פעם בקשר והתחברנו גם בפייסבוק, אבל אני לא בפייסבוק יותר כי זה תועבה.). בין היתר הם (העו"דים) פועלים גם בארגון "גרשון". אני אישית לא נמשך לכלכלה ולמשפטים, אבל יש הרבה שכן.

:dance:
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 10, 2010, 13:35:26 »
לי יש תאוריה, אבל היא על גלעד שליט, והיא אחת מ- 2:
1. אין דבר כזה גלעד שליט.
2. יש, והוא נחטף ונרצח באותו יום שבו הוא נחטף. (אולי ארגוני שמאל ביקשו מערבים לחטוף חייל, כדי שהם יוכלו לקשקש בתקשורת ולהפעיל לחץ על כולם בשביל לשחרר מחבלים. יש לי הרגשה כבר הרבה זמן שיש קשר ישיר, לא עדין אלא ישיר ממש, בין טרוריסטים מוסלמים לבין השמאל. אני בטוח ששלי יחימוביץ' וזה עם השפם נפגשו עם מחבלים. זה לא הגיוני שרצחו את רחבעם זאבי, הוא תמך בערבים החוצה, ורוב הערבים באמת רוצים החוצה. אז למה שערבים ירצחו אותו? מה זה החזית העממית? משהו חדש. בטח של השמאל - ארגון טרור ערבי שהשמאל בעצמו המציא.)

אני לא רואה טלויזיה. האם עדיין מדברים עליו בתקשורת, או שזה כבר נרגע? יש הרבה דברים לא הגיוניים בפרשה שלו, איך למשפחה שלו יש כ"כ הרבה כסף? להרים שלטים ודגלים תחת כל עץ רענן במשך שנים. משהו מסריח מכל הכיוונים בדבר הזה. וזה מציף את המדינה. לא כולם חכמים או רגילים, יש גם טמבלים, והטמבלים נסחפים אחרי הפרופגנדת ג. ש. הזאת. אני לא אוהב את זה.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 10, 2010, 14:12:55 »
אי אפשר "לרצוח" מחבל כמו רבין.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 10, 2010, 14:26:46 »
אתה מתכוון שבזמנו חל עליו "דין רודף"?
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 10, 2010, 18:26:28 »
זו סוגייה קצת עמוקה. נניח, רק לצורך העניין ולא שזה אכן קרה, ששמעון הרג את יצחק כדי לתפוס את מקומו, אבל לא מתוך כל כוונה לסור מדרכו הרעה של יצחק. האם זה לא רצח ? ייתכן רצח שבו הקורבן הוא גם במקרה רשע שעדיף שהוא ימות, אבל אם זה שהרג אותו פעל בעצמו מתוך כוונת זדון אז זה עדיין רצח.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 10, 2010, 18:44:58 »
זו סוגייה קצת עמוקה. נניח, רק לצורך העניין ולא שזה אכן קרה, ששמעון הרג את יצחק כדי לתפוס את מקומו, אבל לא מתוך כל כוונה לסור מדרכו הרעה של יצחק. האם זה לא רצח ? ייתכן רצח שבו הקורבן הוא גם במקרה רשע שעדיף שהוא ימות, אבל אם זה שהרג אותו פעל בעצמו מתוך כוונת זדון אז זה עדיין רצח.

הרג לא הופך לרצח או לקידוש ה' בגלל כוונותיו של ההורג, שהרי
שמשון הגיבור חיסל פלישתים משום כוונות אגואיסטיות והמחבל
השמאלני בן גוריון חיסל ערבים משום כוונות קולוניאליסטיות, אך
עדיין היה זה קידוש ה'.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 10, 2010, 19:20:47 »
בס''ד
חלק 1

חלק 2

נשמח על תגובות ענייניות!

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 10, 2010, 19:37:51 »
הרג לא הופך לרצח או לקידוש ה' בגלל כוונותיו של ההורג, שהרי
שמשון הגיבור חיסל פלישתים משום כוונות אגואיסטיות והמחבל
השמאלני בן גוריון חיסל ערבים משום כוונות קולוניאליסטיות, אך
עדיין היה זה קידוש ה'.
ייתכן שאתה צודק, אני אמרתי את מה שאני חושב והדעה ההלכתית לא ידועה לי במקרה הזה.