חדשות ודיונים > דיון כללי
אמריקה הפסידה במלחמה --משה פייגלין (מנהיגות יהודית)
popmart:
אני דוקא חושב שטוב שיש לפחות יהודי נאמן אחד המנסה להיכנס למפלגה כמו הליכוד---משם יהיה קל יותר להגיע לשילטון.
GY:
בס"ד
בליכוד ביבי יכול לעלות לשלטון ולא פיגלין. בטווח ארוך פייגלין אולי יצליח להגיע לכנסת, אבל כפי שנראה כיום ההתנגדות לו ולדרכו גדולות מידי בליכוד. בוחרי הליכוד שהצביעו פייגלין יפנימו את המסר הבלתי מתפשר של ההנהגה והתמיכה בפיגלין תיקטן מהר מאד. המרכז בליכוד חזק ושולט במפלגה ביד רמה. בינתיים פייגלין יכול לקבל משכורת כלשהי בליכוד ולשבת שם בתור פקיד דרוג ז' אחיד ולהפיץ מידי פעם לפני הבחירות איזה מכתב מטופש. סתם.
GY
DJ Luminus:
ארה"ב בחסות האידיוט ג'ורג' בוש עשתה את אחד הדברים הדביליים ביותר בתולדות האנושות. במקום לתקוף את איראן הנאצית ולהרוס את תוכנית הגרעין שלה, היא פתחה במלחמה נגד מדינה שהיתה עויינת לאיראן ולא היה שום סיכוי שתפתח נשק להשמדה המונית כלשהו בעתיד בגלל הסנקציות שהוטלו עליה. בוש הבטיח לכונן בעיראק דמוקרטיה, ומה יש בה עכשיו? מלחמה בין שיעים לסונים. לא שזה מפריע לי, בכלל לא, שיהרגו אחד את השני. זה רק יחסוך מאיתנו את העבודה המלוכלכת. בזכות ה"דמוקרטיה" שבוש הכין לעיראקים, בבחירות ה"דמוקרטיות" שנערכו (או שיערכו, אני כבר לא זוכר) שם עלתה לשלטון מפלגה איסלאמית נאצית כמו באיראן שלאחר שארה"ב תיסוג מעיראק (אני מאמין שזה יקרה בקרוב מאוד) תתאחד עם השלטון האיראני המוסלמי הנאצי ותהווה סכנה לישראל ולמערב.
תבוסתה של ארה"ב בעיראק ובאפגניסטן תחזק את המוסלמים ותעודד אותם במסע הכיבוש הטרוריסטי הרצחני שלהם בישראל ובעולם כולו. אירופה וארה"ב יתקלו בנחשול של פיגועי טרור רצחניים שאפילו ישראל לא נתקלה באחד כמוהו מעולם. עם ישראל יסבול טרור והתנכלויות חמורות הרבה יותר מצד הערבים הנאצים. כל הטרור, הרצח והדם שראינו עד עכשיו ברחובות ארצינו יחוירו לעומת מה שמצפה לנו לאחר בריחתה של ארה"ב מעיראק ומאפגניסטן.
פייגלין צודק בהחלט כשהוא אומר "אמריקה אולי יכולה להרשות לעצמה להפסיד – האם לנו יש את הפריבילגיה הזו?". אם ישראל תכנע ותבלע בעולם המוסלמי, חס וחלילה, זה יהיה הסוף. סופה של הציויליזציה האנושית כולה. המוסלמים הנאצים יתחילו במלחמת ג'יהד ויכבשו את רוב העולם אם לא את כולו. כל מה שהמין האנושי גילה ויצר (כמובן בעזרת העם היהודי) בפיסיקה, במתמטיקה, באמנות, במוסיקה, בספרות, בטכנולוגיה ייעלם לנצח. המין האנושי בחסות האסלאם יחזור 2000 שנה אחורה לתקופה של בורות, מחלות ואי צדק.
לדעתי עם ישראל כעם נבחר אמור להוות עבור הגויים סמל לא רק למוסר, יושר ואהבת איש את רעהו, אלא גם לאומץ לב.
על עם ישראל להראות לגויים הפחדנים כיצד עם צריך להתייחס לאוביו. גורל העולם כולו מונח בידי עם ישראל.
GY:
בס"ד
לומיס ידידי, זו תמיד היתה הדרך האמריקאית לעשות דמוקרטיה במדינות אחרות. תשאל כל ילד בדרום אמריקה, והוא יספר לך מי הם הינקים. היה פעם סרט ישן בשחור לבן עם מרלון ברנדו בשם
YANKEE GO HOME שמדבר בדיוק על המצב הזה ועל הדמוקרטיות שהם בונים במדינות אחרות וכמה הם תורמים לכלכלה ולחופש ולהתפתחות מדינות אחרות. אם יזדמן לך לראות את זה - אל תחמיץ. פשוט ענק. אם האמנת שהאמריקאים טובים יותר מסאדם חוסיין בעיראק - אז טעית ובגדול. תחת שלטונם נרצחים ומעונים ועוברים התעללות יותר עירקים. גם הכלכלה נהרסת לגמרי ויש רעב כבד. כל עוד הנפט מעירק זורם לצינורות הנכונים לא איכפת להם מכלום. לכל חייל שמת יש מחיר, והכי חשוב שהמחיר עבור החיילים המתים הוא מהתקציב הממשלתי ולא חס וחלילה מהקופות של חברות עיבוד הנפט האמריקאיות שהביאו את בוש לשלטון. הידיעה הכי מרעישה ב CNN זה שחיבלו בצינור הנפט שמוביל למפרץ הפרסי...
GY
דוקא_כך:
--- ציטוט של: DJ Luminus על נובמבר 26, 2006, 21:19:08 ---ארה"ב בחסות האידיוט ג'ורג' בוש עשתה את אחד הדברים הדביליים ביותר בתולדות האנושות. במקום לתקוף את איראן הנאצית ולהרוס את תוכנית הגרעין שלה, היא פתחה במלחמה נגד מדינה שהיתה עויינת לאיראן ולא היה שום סיכוי שתפתח נשק להשמדה המונית כלשהו בעתיד בגלל הסנקציות שהוטלו עליה. בוש הבטיח לכונן בעיראק דמוקרטיה, ומה יש בה עכשיו? מלחמה בין שיעים לסונים. לא שזה מפריע לי, בכלל לא, שיהרגו אחד את השני. זה רק יחסוך מאיתנו את העבודה המלוכלכת. בזכות ה"דמוקרטיה" שבוש הכין לעיראקים, בבחירות ה"דמוקרטיות" שנערכו (או שיערכו, אני כבר לא זוכר) שם עלתה לשלטון מפלגה איסלאמית נאצית כמו באיראן שלאחר שארה"ב תיסוג מעיראק (אני מאמין שזה יקרה בקרוב מאוד) תתאחד עם השלטון האיראני המוסלמי הנאצי ותהווה סכנה לישראל ולמערב.
תבוסתה של ארה"ב בעיראק ובאפגניסטן תחזק את המוסלמים ותעודד אותם במסע הכיבוש הטרוריסטי הרצחני שלהם בישראל ובעולם כולו. אירופה וארה"ב יתקלו בנחשול של פיגועי טרור רצחניים שאפילו ישראל לא נתקלה באחד כמוהו מעולם. עם ישראל יסבול טרור והתנכלויות חמורות הרבה יותר מצד הערבים הנאצים. כל הטרור, הרצח והדם שראינו עד עכשיו ברחובות ארצינו יחוירו לעומת מה שמצפה לנו לאחר בריחתה של ארה"ב מעיראק ומאפגניסטן.
פייגלין צודק בהחלט כשהוא אומר "אמריקה אולי יכולה להרשות לעצמה להפסיד – האם לנו יש את הפריבילגיה הזו?". אם ישראל תכנע ותבלע בעולם המוסלמי, חס וחלילה, זה יהיה הסוף. סופה של הציויליזציה האנושית כולה. המוסלמים הנאצים יתחילו במלחמת ג'יהד ויכבשו את רוב העולם אם לא את כולו. כל מה שהמין האנושי גילה ויצר (כמובן בעזרת העם היהודי) בפיסיקה, במתמטיקה, באמנות, במוסיקה, בספרות, בטכנולוגיה ייעלם לנצח. המין האנושי בחסות האסלאם יחזור 2000 שנה אחורה לתקופה של בורות, מחלות ואי צדק.
לדעתי עם ישראל כעם נבחר אמור להוות עבור הגויים סמל לא רק למוסר, יושר ואהבת איש את רעהו, אלא גם לאומץ לב.
על עם ישראל להראות לגויים הפחדנים כיצד עם צריך להתייחס לאוביו. גורל העולם כולו מונח בידי עם ישראל.
--- סוף ציטוט ---
אמת!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה