חדשות ודיונים > דיון כללי

אמריקה הפסידה במלחמה --משה פייגלין (מנהיגות יהודית)

<< < (3/3)

יאיר:
פיגליין יהודי טוב מאוד כהניסט אוהב ארץ ישראל בכל ליבו..
והדרך שלו היא לא להיכנס בתור מפלגה של שני מנדטים אלא לקחת מנהיגות(יהודית)!
אני לא מסכים עם הדרך אבל אף אחד כאן לא יכול להגיד עליו שהוא לא איש טוב
ומי שמנסה אז אני ישאל אותו: אתה הוצאת 100.000 איש לחסום כבישים?

liorso:

--- ציטוט של: יאיר על נובמבר 27, 2006, 13:49:24 ---פיגליין יהודי טוב מאוד כהניסט אוהב ארץ ישראל בכל ליבו..
והדרך שלו היא לא להיכנס בתור מפלגה של שני מנדטים אלא לקחת מנהיגות(יהודית)!
אני לא מסכים עם הדרך אבל אף אחד כאן לא יכול להגיד עליו שהוא לא איש טוב
ומי שמנסה אז אני ישאל אותו: אתה הוצאת 100.000 איש לחסום כבישים?

--- סוף ציטוט ---

אומנם פיגליין הוא יהודי טוב אבל הוא לא כהניסט.... כהניסט הוא אדם השייך לתנועה כהניסטית ומנהיגות יהודית היא לא אחת כזאת, וגם צריך להיות לו דעות כהניסטיות ולפיגליין יש דעות קרובות אך לא זהות.

כהניסט:

--- ציטוט של: GY על נובמבר 26, 2006, 09:16:31 ---בס"ד
זו הדיעה לגביו בליכוד. שם הוא פאטתי, עוף מוזר  ועלוב שצריך להשתיק. כך הם פני הדברים, ובכל זאת הוא מתעקש להיות שם.
GY

--- סוף ציטוט ---

טוב שהוא נשאר בליכוד, רק משם הוא יוכל להגיע לכנסת עם השפעה. תראה את מרזל וקליינר שלא מצליחים להשיג שני מנדטים, וגם אם הם ישיגו - כמה השפעה כבר תהיה להם?
בשנים המעטות שלו בליכוד היו לו לא מעט הישגים, אסור לזלזל בזה.

GY:
בס"ד
ידידי כהניסט, יש שאלה כיצד דרכנו צריכה להתממש: ע"י אנשים ששייכים למפלגות אחרות ותומכים ברעיון או ישירות על ידנו. מפלגה שלנו. הרב כהנא זצ"ל דיבר אמנם על הרעיון הפצתו והנחלתו לרבים עד שיתפוש. אבל במקביל הקים תנועה ונבחר לכנסת. זה כנגד זה - התנועה היתה יותר משמעותית. זו גם התשובה לשאלה. אין תחליף למפלגה שלנו.

אגב, טוב לפייגלין שישנה ויבחר בשם עברי. השם הזה, לשון המעטה, לא מחמיא.
GY

דוקא_כך:

--- ציטוט של: GY על דצמבר 05, 2006, 12:33:05 ---בס"ד
ידידי כהניסט, יש שאלה כיצד דרכנו צריכה להתממש: ע"י אנשים ששייכים למפלגות אחרות ותומכים ברעיון או ישירות על ידנו. מפלגה שלנו. הרב כהנא זצ"ל דיבר אמנם על הרעיון הפצתו והנחלתו לרבים עד שיתפוש. אבל במקביל הקים תנועה ונבחר לכנסת. זה כנגד זה - התנועה היתה יותר משמעותית. זו גם התשובה לשאלה. אין תחליף למפלגה שלנו.

אגב, טוב לפייגלין שישנה ויבחר בשם עברי. השם הזה, לשון המעטה, לא מחמיא.
GY

--- סוף ציטוט ---
מסכים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה