כתב נושא: במה אנחנו שונים מהיהודים שנרצחו בשואה הי"ד?  (נקרא 3441 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
היום אנחנו מסתכלים על יהדות אירופה שנרצחה בשואה ע"י הנאצים יש"ו, ואומרים לעצמנו שהם "הלכו כצאן לטבח". אבל במה אנחנו שונים מהם? למעשה, אנחנו אפילו יותר גרועים מהם. הם היו חלשים מכדי להילחם בנאצים - לנו יש את הכוח, שלהם לא היה, אך גם היהודים היום לא נלחמים בנאצים. חלק מהם התבוללו בגלות - פה בא"י יהודים ממשיכים להתבולל (גם בתוך הערבים, אבל גם בלעדיהם). הם נתנו לנאצים להשתלט על השכונות היהודיות - מדינת ישראל נותנת לערבים וכושים וגויים אחרים להשתלט על האדמה היהודית בא"י. היהודים ההם מרדו בגטאות - היום יהודים אפילו לא מוחים כנגד השלטון האנטישמי ששולט עלינו. היהודים ההם ברחו לארץ - היום יהודים ישראלים בורחים לחו"ל. הנאצים יש"ו לא נתנו ליהודים לחיות ביחד עם גרמנים ושלחו יהודים לגטו - הממשלה שלנו לא נותנת ליהודים לחיות על חלקים עצומים מאדמת ארץ ישראל. פעם הנאצים יש"ו גירשו יהודים - היום יהודים עושים זאת ליהודים. היהודים ההם היו נאמנים לממשלה גרמנית נאצית - היום היהודים נאמנים למדינה אתאיסטית אנטישמית סוציאליסטית שבוגדת בהם. היודנראט הפך ל"שלום עשיו", והתמיכה של ישראל ב"שלום עכשיו" גבוהה יותר מהתמיכה שהייתה לנאצים ביודנראט. היהודים ההם בכו על בית המקדש - בישראל, כשכבר הר-הבית היה שלנו, ישראלים מתעקשים לתת אותו לערבים הנאצים יש"ו. היהודים ההם באו להתיישב בא"י, והגיעו למדינה אנטישמית שמפנה יהודים מבתיהם והורסת יישובים של יהודים. באותה תקופה הציונות (לאומיות יהודית) נחשבה לתנועה חיובית - היום התשקורת (ה"פוסט-ציונית") מנסה להילחם בלאומיות היהודית. הם רצו חינוך יהודי - במדינת ישראל יש חינוך שמאלנאצי. הם רצו את ירושלים - היום יהודים מוותרים על ירושלים. הם האמינו שאפשר לקבל שלום עם העם הגרמני "התרבותי" - היום יש יהודים שחיים בהזיות מטורפות, ומאמינים שאפשר לעשות שלום עם חיות אדם נאציות (ערבים עמלקים). הם רצו את הר-הבית - מדינת ישראל מכניסה יהודים לכלא על התקרבות להר-הבית. ועוד ועוד.    

המסקנה ברורה. היהודים בא"י יותר גלותיים מהיהודים בגלות. אז לפני שאנחנו אומרים שיהדות אירופה הלכה כצאן לטבח, קודם צריך להסתכל על עצמנו, כי אנחנו יותר גרועים מאותם יהודים "גלותיים" בהרבה.  

« עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2010, 19:34:25 על ידי Alex37 »
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
במה אנחנו שונים מהיהודים שנרצחו בשואה הי"ד?
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 02, 2010, 19:22:04 »
 O0 O0 O0

היום אנחנו מסתכלים על יהדות אירופה שנרצחה בשואה ע"י הנאצים יש"ו, ואומרים לעצמנו שהם "הלכו כצאן לטבח". אבל במה אנחנו שונים מהם? למעשה, אנחנו אפילו יותר גרועים מהם. הם היו חלשים מכדי להילחם בנאצים - לנו יש את הכוח, שלהם לא היה, אך גם היהודים היום לא נלחמים בנאצים. חלק מהם התבוללו בגלות - פה בא"י יהודים ממשיכים להתבולל (גם בתוך הערבים, אבל גם בלעדיהם). הם נתנו לנאצים להשתלט על השכונות היהודיות - מדינת ישראל נותנת לערבים וכושים וגויים אחרים להשתלט על האדמה היהודית בא"י. היהודים ההם מרדו בגטאות - היום יהודים אפילו לא מוחים כנגד השלטון האנטישמי ששולט עלינו. היהודים ההם ברחו לארץ - היום יהודים ישראלים בורחים לחו"ל. הנאצים יש"ו לא נתנו ליהודים לחיות ביחד עם גרמנים ושלחו יהודים לגטו - הממשלה שלנו לא נותנת ליהודים לחיות על חלקים עצומים מאדמת ארץ ישראל. פעם הנאצים יש"ו גירשו יהודים - היום יהודים עושים זאת ליהודים. היהודים ההם היו נאמנים לממשלה גרמנית נאצית - היום היהודים נאמנים למדינה אתאיסטית אנטישמית סוציאליסטית שבוגדת בהם. היודנראט הפך ל"שלום עשיו", והתמיכה של ישראל ב"שלום עכשיו" גבוהה יותר מהתמיכה שהייתה לנאצים ביודנראט. היהודים ההם בכו על בית המקדש - בישראל, כשכבר הר-הבית היה שלנו, ישראלים מתעקשים לתת אותו לערבים הנאצים יש"ו. הם באו להתיישב בא"י, והגיעו למדינה אנטישמית שמפנה יהודים מבתיהם והורסת יישובים של יהודים. באותה תקופה הציונות (לאומיות יהודית) נחשבה לתנועה חיובית - היום התשקורת (ה"פוסט-ציונית") מנסה להילחם בלאומיות היהודית. הם רצו חינוך יהודי - במדינת ישראל יש חינוך שמאלנאצי. הם רצו את ירושלים - היום יהודים מוותרים על ירושלים. הם האמינו שאפשר לקבל שלום אם העם הגרמני "התרבותי" - היום יהודים חיים בהזיות, ומאמינים שאפשר לעשות שלום עם חיות אדם נאציות (ערבים עמלקים). הם רצו את הר-הבית - מדינת ישראל מכניסה יהודים לכלא על התקרבות להר-הבית.

המסקנה ברורה. היהודים בא"י יותר גלותיים מהיהודים בגלות. אז לפני שאנחנו אומרים שיהדות אירופה הלכה כצאן לטבח, קודם צריך להסתכל על עצמנו, אנחנו יותר גרועים מאותם יהודים "גלותיים" בהרבה.  

גירשו ולא פינו (רק זבל מפנים).

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 02, 2010, 19:26:04 »
צודק אחי, טעות שלי. תיקנתי.  O0  
« עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2010, 19:35:02 על ידי Alex37 »
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 02, 2010, 19:54:36 »
היום אנחנו מסתכלים על יהדות אירופה שנרצחה בשואה ע"י הנאצים יש"ו, ואומרים לעצמנו שהם "הלכו כצאן לטבח". אבל במה אנחנו שונים מהם? למעשה, אנחנו אפילו יותר גרועים מהם. הם היו חלשים מכדי להילחם בנאצים - לנו יש את הכוח, שלהם לא היה, אך גם היהודים היום לא נלחמים בנאצים. חלק מהם התבוללו בגלות - פה בא"י יהודים ממשיכים להתבולל (גם בתוך הערבים, אבל גם בלעדיהם). הם נתנו לנאצים להשתלט על השכונות היהודיות - מדינת ישראל נותנת לערבים וכושים וגויים אחרים להשתלט על האדמה היהודית בא"י. היהודים ההם מרדו בגטאות - היום יהודים אפילו לא מוחים כנגד השלטון האנטישמי ששולט עלינו. היהודים ההם ברחו לארץ - היום יהודים ישראלים בורחים לחו"ל. הנאצים יש"ו לא נתנו ליהודים לחיות ביחד עם גרמנים ושלחו יהודים לגטו - הממשלה שלנו לא נותנת ליהודים לחיות על חלקים עצומים מאדמת ארץ ישראל. פעם הנאצים יש"ו גירשו יהודים - היום יהודים עושים זאת ליהודים. היהודים ההם היו נאמנים לממשלה גרמנית נאצית - היום היהודים נאמנים למדינה אתאיסטית אנטישמית סוציאליסטית שבוגדת בהם. היודנראט הפך ל"שלום עשיו", והתמיכה של ישראל ב"שלום עכשיו" גבוהה יותר מהתמיכה שהייתה לנאצים ביודנראט. היהודים ההם בכו על בית המקדש - בישראל, כשכבר הר-הבית היה שלנו, ישראלים מתעקשים לתת אותו לערבים הנאצים יש"ו. היהודים ההם באו להתיישב בא"י, והגיעו למדינה אנטישמית שמפנה יהודים מבתיהם והורסת יישובים של יהודים. באותה תקופה הציונות (לאומיות יהודית) נחשבה לתנועה חיובית - היום התשקורת (ה"פוסט-ציונית") מנסה להילחם בלאומיות היהודית. הם רצו חינוך יהודי - במדינת ישראל יש חינוך שמאלנאצי. הם רצו את ירושלים - היום יהודים מוותרים על ירושלים. הם האמינו שאפשר לקבל שלום עם העם הגרמני "התרבותי" - היום יש יהודים שחיים בהזיות מטורפות, ומאמינים שאפשר לעשות שלום עם חיות אדם נאציות (ערבים עמלקים). הם רצו את הר-הבית - מדינת ישראל מכניסה יהודים לכלא על התקרבות להר-הבית. ועוד ועוד.    

המסקנה ברורה. היהודים בא"י יותר גלותיים מהיהודים בגלות. אז לפני שאנחנו אומרים שיהדות אירופה הלכה כצאן לטבח, קודם צריך להסתכל על עצמנו, כי אנחנו יותר גרועים מאותם יהודים "גלותיים" בהרבה.  

כל מילה בסלע.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק רק ליברמן! חילופי שטחים!

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 03, 2010, 00:05:26 »
כל מילה בסלע.
אני מציע שהמילים הללו גם תשארנה על הסלע... שום דבר ממה שרשום פה לא נכון.
קוּם הִתְנַעֵרָה עַם חֵלֵכָה
עַם עֲבָדִים וּמְזֵי רָעָב
אֵש הנְקָמוֹת הַלַּב לִחֵכַה
לִקְרַאת אוֹיַב הִכּוֹן לַקְרָב.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 03, 2010, 00:12:58 »

אין דבר כזה "יהודי ערבי", עוד לא נולד האדם שיש לו 2 לאומים.

"אני מציע שהמילים הללו גם תשארנה על הסלע..."
ניסיון להצחיק.

"שום דבר ממה שרשום פה לא נכון."
שקר.

לפחות אין לך שגיאות כתיב כמו שיש לרוב חבריך. חבל שהחשיבות האמיתית היא מה אומרים ולא איך אומרים.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 03, 2010, 00:14:06 »
אני מסכים שחלק מהדברים ורוח הדברים מצופים כמה וכמה גוזמאות, אבל גם אתה אינך צודק בכותבך "שום דבר ממה שרשום פה לא נכון".
אתה יכול להתחיל בכך שתתייחס במישור העובדתי לכל פרט ופרט ואז נראה האם הכללתך במקום.
לבא ולזרוק פצצה בסגנון "הכל לא נכון" וללכת בלי לפרט, לא מעיד על רמת רצינות ויושרה גבוהה למדי מצידך.
אמירה שכזו מצידך לא הייתה מתקבלת בשום דציפלינה ובמה ראויה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 03, 2010, 00:17:41 »
אני מסכים שחלק מהדברים ורוח הדברים מצופים כמה וכמה גוזמאות, אבל גם אתה אינך צודק בכותבך "שום דבר ממה שרשום פה לא נכון".
אתה יכול להתחיל בכך שתתייחס במישור העובדתי לכל פרט ופרט ואז נראה האם הכללתך במקום.
לבא ולזרוק פצצה בסגנון "הכל לא נכון" וללכת בלי לפרט, לא מעיד על רמת רצינות ויושרה גבוהה למדי מצידך.
אמירה שכזו מצידך לא הייתה מתקבלת בשום דציפלינה ובמה ראויה.
ההתייחסות שלי לדברים הייתה לא רצינית כלל מסיבה פשוטה והיא שמדובר בסך הכל בפורום, אם אדם ירצה ממני הסבר מפורט למה אני חושב כך, הוא מוזמן לבקש ולקבל ממני בפרטי.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 03, 2010, 00:25:36 »
ההתייחסות שלי לדברים הייתה לא רצינית כלל מסיבה פשוטה והיא שמדובר בסך הכל בפורום, אם אדם ירצה ממני הסבר מפורט למה אני חושב כך, הוא מוזמן לבקש ולקבל ממני בפרטי.
ראשית כל, על אף העובדה שישנם אשכולות רבים שיורדים נמוך ועל אף העובדה שיש אשכולות שמקמצים במילים, זה עדיין פורום שלעיתים גם מתעלה ודורש דיון רציני וכל אחד ואחד בידו  ובמקלדתו להשפיע על הרף.
הפורום הזה בהחלט גם ראוי לתגובה רצינית ומקיפה, בדיוק כשם שאני משתדל לעשות זאת לא מעט מאז הגעתי לכאן.
העלתי לא מעט מאמרים שחלקם הגדול מופיע בספריה של הפורום, ואפילו העליתי עבודה אקדמית מצטיינת שכתבתי במסגרת לימודי באוניברסיטה.
מעבר לכך, השתתפתי והגבתי באין ספור דיונים ארוכים שבו יש התייחסות לכל פרט ופרט, דיונים רציניים ופורים, כך שהזילזול שלך בפורום לא בדיוק מובן לי.
אני אף אוסיף ואשאל, אם אתה כל כך לא מחזיק מהפורום הזה, שלא זכאי לדידך לשמוע פירוט רציני של טיעוניך, אזי למה אתה עדיין כותב בו ולו מילה אחת נוספת?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 03, 2010, 00:28:39 »
ראשית כל, על אף העובדה שישנם אשכולות רבים שיורדים נמוך ועל אף העובדה שיש אשכולות שמקמצים במילים, זה עדיין פורום שלעיתים גם מתעלה ודורש דיון רציני וכל אחד ואחד בידו  ובמקלדתו להשפיע על הרף.
הפורום הזה בהחלט גם ראוי לתגובה רצינית ומקיפה, בדיוק כשם שאני משתדל לעשות זאת לא מעט מאז הגעתי לכאן.
העלתי לא מעט מאמרים שחלקם הגדול מופיע בספריה של הפורום, ואפילו העליתי עבודה אקדמית מצטיינת שכתבתי במסגרת לימודי באוניברסיטה.
מעבר לכך, השתתפתי והגבתי באין ספור דיונים ארוכים שבו יש התייחסות לכל פרט ופרט, דיונים רציניים ופורים, כך שהזילזול שלך בפורום לא בדיוק מובן לי.
אני אף אוסיף ואשאל, אם אתה כל כך לא מחזיק מהפורום הזה, שלא זכאי לדידך לשמוע פירוט רציני של טיעוניך, אזי למה אתה עדיין כותב בו ולו מילה אחת נוספת?
בסך הכל אמרתי שמדובר בפורום (כלל לא הזכרתי מה אני חושב עליו) וזו הסיבה שכתבתי בקצרה.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 03, 2010, 00:30:19 »
עד שננקה את הראש מהנזק שהטלויזיה עשתה לנו. ייקח זמן. אבל יש תקווה. ילדים בבתי הספר כבר מתמרדים בשטויות של המורים שלהם (ממה שבחור אחד או 2 בפורום הזה אמרו). שמעתי על עוד בחורה שהחליטה לא לראות טלויזיה (היא מהמכללה שלי) כי "במחשב אני יכולה לבחור". וככל שהמנחה של מהדורת החדשות המרכזית (ימח שמה וזכרה לעולם ועד) תמשיך להיות קיצונית יותר ויותר (היא בפירוש חייכה בעונג על זה שמחבל דרס חיילים  :old_Angry2: איך אפשר לדבר עברית מצד אחד ולומר דבר כזה מצד אחר? אני לא... אם אנסה לומר מה שהיא אמרה אני פיזית לא אצליח לעשות את זה. מה לא בסדר עם החולי רוח האלה? (ובתור אחד שהיה ב- 2 מחלקות לחולי נפש, תן לי לומר לך: זה הנורמליים שנמצאים בפנים, והחולים ביותר שמסתובבים בחוץ, אבל לא משנה.)). ככל שהתת אדם הזאת תמשיך לפתוח ג'ורה בתקשורת, כך אנשים רק ימשיכו לכבות טלויזיות יותר ויותר. דברים השתנו מאז 1998 חבריקו: היום זאת התקשורת שרודפת אחרי העם ולא להיפך! אנשים למדו את הטריק - יש כפתור אדום בשלט.

לגבי הגבורה שבשואה. אין ספק בכלל כמה אנחנו רחוקים מלהיות שפויים כמו ניצולי השואה: הם התארגנו במחתרות, אחד מהם פוצץ את עצמו (עם רימונים) על רכב של קצינים נאצים והרג אותם. היום, נניח שאני אנסה לפתוח מחתרת.. ילך מדלת לדלת.. מה יגידו לי? "לא.. אני עסוק, יש כוכב נולד", או שסתם יסתכלו עליי בתימהון, או שהחלאות שבהם יזמינו אפילו משטרה.. אתה יודע, אתה יכול לדמיין.. כוכב נולד.. יותר כמו כוכב נופל על הראש שלנו אם לא נזיז ת'תחת (וגם אני חכם רק בלדבר, אבל לפחות אני מודה בזה וככה אני יוצא עם עצמי גבר. סוג של.)

חוץ מזה, אלו שבוחרים מכאן כשנהיה קשה, האם אנחנו באמת זקוקים להם? ברור שהכל יותר נחמד ויפה ובטוח בארה"ב, אבל לעניות דעתי, זה האתגר שהגדול מציב בפנינו. (גדול מלשון G-d)
« עריכה אחרונה: אוקטובר 03, 2010, 01:14:08 על ידי yossso »
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 03, 2010, 00:49:03 »
בסך הכל אמרתי שמדובר בפורום (כלל לא הזכרתי מה אני חושב עליו) וזו הסיבה שכתבתי בקצרה.
כנראה התבלבלת, פורום בהחלט תומך טכנית ומעשית בתגובות ארוכות ורציניות, בשונה מצ'אט.
צ'אט זה מסרים קצרים וקליטים, וזה לא צ'אט (למרות שקיים פה גם פונקציה כזו)
ולכן אינני מבין, אם אינך מביע בכך דבר על הפורום, מה בדיוק ברצונך לומר? "שמדובר בפורום" ו..........
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
במה אנחנו שונים מהיהודים שנרצחו בשואה הי"̶
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 03, 2010, 12:20:32 »
בוא נעבור על הדברים ונבדוק מה לא נכון:

1) ליהודים שנרצחו בשואה לא היה גוף כמו צה"ל שיגן עליהם ולכן הם "הלכו כצאן לטבח", אבל גם כשיש לנו את צה"ל (עם כל עוצמתו) ידיו כבולות ע"י מנהיגים חלשים ומתרפסים.
2) היהודים באירופה התבוללו בקצב מסחרר, וגם פה המצב לא מי יודע מה (אם המצב יימשך כמו שהוא, אחוזי ההתבוללות לא יהיו יותר טובים מבעולם).
3) אז היו יהודים שברחו לארץ ישראל, והיום יש יהודים שבורחים מארץ ישראל.
4) הנאצים גירשו יהודים מבתיהם (ונישלו אותם מרכושם) ובימינו ממשלה "יהודית" מגרשת יהודים מביתם ושמה אותם בגטו (קראווילות).
5) היודנראט (יהודים בשירות הנאצים) הלשינו לנאצים על כל מה שהתרחש בגטו, והיום ארגונים כמו "שלום עכשיו", "בצלם", הקרן לישראל החדשה", וכו', מייצרים אווירה אנטי יהודית-ישראלית בכל העולם (אי אפשר להגיד שהם מלשינים כמו ה"יודנראט" משום שלהלשין על אדם שבונה את ביתו על אדמתו נשמע הזוי לפי כל קנה מידה).
לפחות ה"יודנראט" עשו את זה כדי לשרוד, ואילו אנשי ארגוני השמאל האלה עושים את זה בשביל בצע כסף (מליונים של "תרומות" מגיעים לארגונים הללו כל שנה, וראשי הארגונים מרוויחים מאות אלפי דולרים כל שנה).
6) יהודים לפני הקמת המדינה התפללו לשיבת ציון ולהקמת מדינה יהודית בארץ ישראל (שבירתה ירושלים), ואילו היום יהודים רוצים למסור (ולא להחזיר כמו שהשמאל אומר) את ירושלים ואת הר הבית לידי המוסלמים.
7) אז 'ציונות' נחשבה ללאומיות יהודית, לגאווה, ליישוב הארץ, להפרחת השממה. והיום זו מילה גסה (גזענות, "כיבוש", וכו').
8) גם אז (לפני השואה) היו יהודים רבים שלא האמינו שהגרמנים (שאותם החשיבו כבני עמם) לא יפגעו בהם לרעה (למרות כל הסימנים המקדימים), וגם היום יש יהודים שעוד חושבים שיש סיכוי לשלום ודו קיום כלשהו עם האסלאם (שהנאציזם העתיק ממנו ושאב ממנו השראה).

מה פה לא נכון?
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!