הם מסוגלים ליותר רוע ממה שאתה חושב.
תצפה בזה:
ובנוגע לאשה - היא בסדר ברוך ה' (היא ילדה בן בניתוח קיסרי): http://www.inn.co.il/News/News.aspx/209557
יופי, טוב שהאשה בסדר. עכשיו אני יודע (נדמה לי) למה הקב"ה איפשר את זה, אבל יחד עם זה גרם לכך שאישה והתינוק יהיו בסדר. - הרגישות של הישראלים לנשים, היא גבוהה מאד. ובישראל, גם הרגישות של הנשים כלפיי עצמם, היא גבוהה מאד. אני לא מאמין ש- 'וואלה' פרסם את זה. אבל זה מה שיגמור אותם. אם תשים לב, כשהשמאל חושש הוא תמיד מפעיל את התותחים הכבדים - במה האשימו את חיים בן פסח? היטלר? פאשיסט? גזען? לא. כי זה לא התותחים הכבדים. שלושת המושגים שהזכרתי, השימוש בהם כבר מזמן שחק אותם. בן פסח הואשם ב- "פדופיל" וב- "אנס". (!!!) תבין את זה טוב טוב. השמאל יודע מה הנקודות הרגישות של הישראלי, כי השמאל בעצמו הינדס את הישראלי באמצעות הטלויזיה ומערכת החינוך! ועכשיו... עכשיו הגרועים מכל עשו את הטעות הגדולה מכל... הם ירו באישה. ועוד אישה בהריון... נגמר הסיפור! גם לביבי יש אישה וילדים. להרבה גברים יש אישה, ולפעמים היא גם בהריון. הדבר שהגבר הכי רגיש אליו, הוא האישה, אפילו יותר מאשר הילדים אני חושב (אני מנחש פה, אני רווק, ונסיוני עם נשים קל.). כשרצחו זוג פעוטות בארץ, אני זוכר את זה, אני לא יודע כמה רעש היה אחרי כן. אבל עכשיו כאשר ירו באישה ופצעו אותה בינונית... אני חושב שהלך עליהם. אם אני מכיר נכון את הראש הישראלי הטיפוסי, הלך עליהם. עכשיו גם השמאל יתעצבן. ממה שידוע לי, השמאל מקדש נשים כאילו הם אל. (ממה שאני יודע, התשדיר בחירות של מר"צ היה על אישה מוכה. חבר סיפר, לא ראיתי את התשדיר.)
(בנשים יש במידה מסוימת משהו מהאל, כי הן למעשה מסוגלות לברוא אנשים. (האדם יצר ביום אחד את כל החיות. וביום אחר יצר רק את האדם. לאשה יש יכולת לצור אדם תוך 9 חודשים. ולהביא אותו להיות אדם מוגמר תוך 18 שנים. הקב"ה יצר אדם מוגמר בתוך יום אחד. ) אבל לא חשוב כרגע.)
היחס בין יכולת הקב"ה לצור אדם מוגמר, לבין יכולת האשה ליצור אדם מוגמר הוא כדלקמן:
הקב"ה: יום אחד.
האשה: 9 * 30 + 364 * 18 = 6822
(התעלמתי כאן מהעובדה שכדי שהאדם יהיה מוגמר, צריך להיות לו גם אבא, בתור מורה דרך, ומודל לחיקוי. ועוד דברים.)
בקשר לוידאו ששמת. אני מצטער אבל לא אצפה בו. אני אדם רגיש להחריד. חוץ מזה, אני לא חושב שאני צריך לדעת מהו שיא האכזריות של האויב על מנת להיות בדרך הנכונה. בכל זאת הנני - אני חבר בפורום. אבל תודה על הלינק, אנשים עם לב פחות חלש יצפו בו וילמדו.