כתב נושא: פעילי שמאל יהודים הפליגו מקפריסין  (נקרא 2162 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פעילי שמאל יהודים הפליגו מקפריסין
« ב- : ספטמבר 26, 2010, 16:56:10 »
פעילי שמאל יהודים הפליגו מקפריסין לכיוון העיר עזה. לטענתם על הספינה ציוד הומניטארי. בין הפעילים גם הטייס הסרבן יונתן שפירא.
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/209542

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 26, 2010, 16:59:11 »
בוגדים. הלוואי שהם יטבעו בים.     
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 26, 2010, 17:10:02 »
פעילי שמאל יהודים הפליגו מקפריסין לכיוון העיר עזה. לטענתם על הספינה ציוד הומניטארי. בין הפעילים גם הטייס הסרבן יונתן שפירא.
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/209542

זה מראה לנו את מי באמת מקבלים לקורס טייס. זו לו 'אפלייה נגד נשים' וזו לא 'אפלייה נגד מזרחיים'. שקר. זו אפלייה נגד 'ישראלים שאינם חולים בראש'. האפלייה היא נגד הנורמליות. אני זוכר שפעם בפירוש היה מושג כזה 'אל תתלהב' או 'איזה מתלהב אתה' כאשר כמובן הכוונה היא שהתלהבות זה דבר רע. כלומר במילים אחרות, כל דבר שהוא ספונטני - שהוא אמיתי ומהלב, זה לא. - זה נסיון לדכא את הנורמליות. חד משמעית! וזו הסיבה שלראות תינוקות וילדים ולצפות בהתנהגות שלהם, ובאינטרקציה שלהם איתי (הם מתעניינים בי ומביטים בי, פה ושם) כל כך מרגשת אותי ומשמחת אותי. - אין להם מעצורים. זה נהדר. פשוט נהדר. הם הכי מעיזים. אני בעיקר אוהב את הילדים האלה בסופרמרקט ששרים ורוקדים להם - מן פראות נהדרת כזאת. ושייראה טיפשי ומוזר ככל שייראה. כמה שיותר מוזר הילד / התינוק, כך יותר טוב. נפלאות הן דרכי האל.  :old_cheesy2:

יש לי חבר שהוא עמוק בקטע של טייס. והוא אמר שמפקד של טייסים בארה"ב כתב בספר שהוא ראה איך מנסים בכוח להכניס שחורים לקורסי הטייס, למרות שהם בכלל לא עמדו בסטנדרטים. אם יש אשה, או מזרחי, שעומדים בסטנדרטים של קורס הטייס, יופי! אם לא, אז לא. כל קשקושי ה- 'אפלייה' יחסלו אותנו. בצה"ל קיימת 'סיירת קרקל', צה"ל איננו מגרש משחקים עבור גחמות פוליטיות, צה"ל נועד לנצח מלחמות, את הקשקושים אפשר לשים במקומות אחרים, כמו בתי משפט שלום, או פסיכולוגים, אבל רק לא צה"ל. ריבונו של עולם, את הקבר [חופרים אנו] במו ידינו. (זה לא בדיוק 'אנחנו' אבל זה גם).
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)